Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim bir doktorum var sagolsun 15 gune gelisti gelisti gelismezse takibi birakiyor regli ol gel diyor bu da beni daha cok strese sokuyor..Allah tan yarin izinli baska bir doktora muayene olucam eger duzgün biriyse onunla devam edicem.
Ya canım benim reglim düzenlidir 14. Gün gördüm yumurtlamayı herkesin ki bir olmaz ki o nasıl doktormuş öyle bence sen başka bi doktor da dene ben 2 ay içinde 3 doktor değiştirdim :)

az once doktorumu aradim. biz tarlusal ile adet getirmeyi onermioruz dedi sonucta kimyasal ile getirtiosunuz dedi. bende gecikti dedim

Doktorun dedigi dogru canim ama bizim gibiler icin sart oluyor cünkü regli olamadikca strese giriyoruz stres yaptikcada zaman daha cok uzuyor zaten 2 gun kullanmussin devam et bence.ben yasadim biliyorsun 55.gunde regli oldum benim doktorumda hemen vermedi.keske en bastan kullansaydim.

Insallah canim dedigin gibidir 1saattir surekli agliyorum artik kaldiramaz oldum.3 tane test yaptim tik yok doktor zaten psikiyatriye sevk edicem dedi.
Canım instagramda bir gebenin günlüğü var, instagram kullanmıyodun galiba ama onun youtubeda da aynı isimle videoları var ve hep ovulasyonla takip yöntemini anlatıyo. Daha bugün yine dinledim youtubedan pcolular adet bitiminden 3 gün sonra takibe başlasın diyo, genelde geç yumurtladıklarını ve geç ovulasyon olduğunu söylüyo. Hemen moralini bozup pes etme. Sen de dinle bu bayanı, çok hamile kalan var onunla

Bu sefer predictor de siparis edicem.ben onu kullanarak hamile kalmistim daha once bu labaquik i sevemedim hic
Bildiğin şeyi al o zaman canım daha iyi olur. Senin doktorun bi şeylerde yanlış bi yol izliyo gibi geliyo canım 15.gün büyümüyosa bırakmak olmaz ki. Zaten düzenli adet gören birinin 14-15.gün oluyo yumurtlaması. Herkesin vücutu farklı ve senin pcolu olduğunu da biliyo. Arkadaşın da dediği gibi 25-27 gün civarında yumurtlayan bile var

Güzel haberler alırsın inşaallah kuzummmm

Valla canim oyle birseyki olumluda olsa olumsuzda olsa once elim telefona gidiyor size yaziyorum.cevremde anlatsam anlayacak insan evladi yok..hatta esim kiziyor hemen telefona gidiyor ne dedi bana anlatsana diyor.

Bende yarin ki duruma gore konusucam en azindan 20.gune kadar takip isticem.ayy ne zorya valla doktorlardanda tiksindim inanki

Instegram yokta youtube dan hemen izliyim canim sagolasin

Hımm anladım canım. Nasip kısmet kısaca, olacagı varsa korunurken bile olur. Benim bi ablam kordonları bağlıyken hamile kaldı mesela.

Valla canim oyle birseyki olumluda olsa olumsuzda olsa once elim telefona gidiyor size yaziyorum.cevremde anlatsam anlayacak insan evladi yok..hatta esim kiziyor hemen telefona gidiyor ne dedi bana anlatsana diyor.
Anlamazlar zaten kuzımmm onlar sadece ayyyy çocuk yapmıyor Musun demeyi bilirler valla genellemek istemiyorum da eşlerimiz de bizim kdar duygusal yaklaşmıyorlar olaya maaalesef

Bende yarin ki duruma gore konusucam en azindan 20.gune kadar takip isticem.ayy ne zorya valla doktorlardanda tiksindim inanki
Kesinlikle en azından 20 güne kadar bi takip etsin. Çünkü çok düzenli adet olmuyosun canım, o yüzden yumurtlama senin biraz daha geç oluyo gibi görünüyo. Sen ovulasyon testiyle de takip et hep

benim merk ettigim sey cnm. yumurtlamaya engel mi. buyuyomu yumurtalar.

ah.kizlar sizde olmasaniz. o kadar cok sessizim ki. kimse anlamio. herkes akil verme derdinde
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki... çok samimi olduğum bi komşum var en yakın arkadaşlarımdan biri her gün beraberiz ona bile anlatamıyorum o bile tam olarak bilmiyo çocuk için uğraştığımızı. Bugün başka bi komşumuzun hamile olduğunu öğrendik o zaman dedi siz de yapın artık bi tane korunmayın falan dedi. Dedim biz de düşünüyoruz artık, nasip falan deyip geçiştirdim. Kimseye anlatamıyosun durumu, anlayamaz çünkü yaşamayan

Ay yerim ben onu yaa sıpa :)) valla çocukların yanında ne konuşursan hemen başkasına aktarıyolar :)

Aynen canim.paratoner gibi tv izlerken bile kulagi bizde.tambir bilmis kocakari gibi..her anne babaya 2.bir dil sart. artik anlamasini istemedigimiz seyleri ingilizce konusuyoruz eşimle.yoksa durum feci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…