- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.021
Kuzum dünü değerlendim dedin bence panik yapma. Düşündüğünün aksine bu ay herşeyin çok gidiyor şükür. Devamı da güzel olacak inşallah :)Kizlar iyi aksamlar karnimin alt tarafinda kasilmalar batmalar ve hassaslaşma basladi acaba yumurtalarmi catliyor.gece 11 de igneyi vurucam cuma sabahi aşılama yapilacak simdi catliyorsa doktor iliskide yok dedi.
ins cnm bi an once tedavine baslarsin. allah daha fazla bekletnesin artk bizlerimesajlarınızı tek tek okuyorum kızlar hızınıza yetişemiyorum hamile kalan arkadaşlara hayırlı olsun rabbim bir an önce bizlerede nasip etsin bu ay adet olursam bende artık randevu alıp gidicem klomene başlatsın aşılama yapsın ama yapsın artık doktor bişeyler
Canım yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle. Ben de kaybettiğim bebeğimde adet günüm geçince 4 gün kahverengi afedersin çabuk gibi lekelenmeler yaşamıştım çok telaşlanmıştım normaldi her şey. Ama bi doktoruna git progestan başlatır önlem amaçlıKızlar merhaba size birşey soracaktım ben hapla hamile kaldım ve adet günümde çok az koyu kahverengi az bir kanamam oldu sizce bu nedir bi zararı olur mu acaba bebeğime Cuma günü kontrole gidicem ama size de sormak istedim 4 buçuk haftalık hamileymişim yeni yani
Aklımda onlar canım, normal sağlık ocağında falan da baktırıyorum kendime eşime de yaptırcam :) 3 günü dedi de doktor bana. Başka bişey demedi. Yanlış bişey olmasa bari, boşa gitmese :) özelden mi yazsan :))Canim hazir gitmisken esinin herseyine baktirin imkan varsa. D vitamini e vitamini b12yede baktirin imkan olursa. Zaten spermiogramda vereceksiniz. Bizim gittigimiz hastanede bi oda vardi. Bi kap verdiler esime. Odada numuneyi hazirladi goturduk laboratuara 1 saatte cikti sonucu. Spermiogram icin 3-5 gun iliskiye girmemis olmak gerekiyordu. Bir kac detayi daha var ama utandim yazmaya
Hersey yolunda gidecek insallah.
Aminnn canım inşallah bu ay hayıt ekstratı da kullandım ben gebeliği kolaylaştırdığını okumuştum bakalım nasip her ay ümit ediyoruz işteins cnm bi an once tedavine baslarsin. allah daha fazla bekletnesin artk bizleri
Tamamdır çok teşekkür ederim Cuma günü gidixem inşallahCanım yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle. Ben de kaybettiğim bebeğimde adet günüm geçince 4 gün kahverengi afedersin çabuk gibi lekelenmeler yaşamıştım çok telaşlanmıştım normaldi her şey. Ama bi doktoruna git progestan başlatır önlem amaçlı
Canım zaten ayarlı o iğne biliyorsun. Göbekten 3/4 parmak yana aşşaya, pamukla sil kolonya ile sonra hafif etini tut, pıt die yap. Ben yapmıştımKizlar ben hamile kalana kadar benden kurtulusunuz yok.ben bu ovitrellenin videolarini izledim mg ayari falan yapilmicak dimi .direkt saplayip tamamini enjekte edicem
Allah allah artık gelse de rahatlasan canımkizlar bende bgn de regl yok. hala beklemedeyiz. regl olamamak ne zormus yahu
duymadim.hic cnm. ben artik kur denemekten biktm. adetim gelsin. asilama bile dusunuyorum bu ayAminnn canım inşallah bu ay hayıt ekstratı da kullandım ben gebeliği kolaylaştırdığını okumuştum bakalım nasip her ay ümit ediyoruz işte
Allah allah artık gelse de rahatlasan canım
Kuzum dünü değerlendim dedin bence panik yapma. Düşündüğünün aksine bu ay herşeyin çok gidiyor şükür. Devamı da güzel olacak inşallah :)
Allah tez zamanda gönlüne göre versin canım. Ne zamandır istiyosunuz?mesajlarınızı tek tek okuyorum kızlar hızınıza yetişemiyorum hamile kalan arkadaşlara hayırlı olsun rabbim bir an önce bizlerede nasip etsin bu ay adet olursam bende artık randevu alıp gidicem klomene başlatsın aşılama yapsın ama yapsın artık doktor bişeyler
O zaman ürolog direkt önce elle muayene edebilir canım eşini.Teşekkür ediyorum canım gireemdim bu saate kadar, misafir işler :) bizi ürologa yönlendirdi zaten test için. Hormon detayını atlamıştı. Acab diyorum ben erken menopoza falan mı giriyorum ki, eskiden 7/8 gün hasta olurdum şimdi 4 de bitiyor, çok az geliyor. Kendi kendime hastalık falan buluyorum işte
Ay hadi hayırlısı olsun canımcım. 2019 uğuruyla gelicek inşallahKizlar 23.30 itibariyle ovitrelleyi vurdum .hic acimadi sol karindan yaptim.insallah yarabbim hepimizin yüzü 2019 da güler
Eki Görüntüle 2217133
cnm ben farketmedjm. herkesin yazdiklqrini okuyorum ama canim skkn ya yazmak.istemedm.hic. cok.sevndm. senin adina hangi hastanede yapiosun. ne kdr asilama
Hepsinin göbek adı nazlı zaten :) eder inşallah canım sen yeter ki stres olmaSagol bitanem evet süpriz oldu bu ay.henüz yolun basindayim insallah şansim devam eder.bizimkiler nazli süründürmeden gelmiyecekler belli.
O zaman ürolog direkt önce elle muayene edebilir canım eşini.
Yok kuzum hiç öyle düşünme normal yani. Ayrıca sanırım evlilik düzenli ilişki falan adet düzenini etkiliyo. Benim de evlenmeden önce 7 gün sürerdi şimdi 5-6 gün sürüyo, evlenmeden önce çok ağrılı olurdu, şimdi çok nadiren çok ağrım oluyo
Hepsinin göbek adı nazlı zaten :) eder inşallah canım sen yeter ki stres olma
Ay hadi hayırlısı olsun canımcım. 2019 uğuruyla gelicek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?