Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar iyi aksamlar karnimin alt tarafinda kasilmalar batmalar ve hassaslaşma basladi acaba yumurtalarmi catliyor.gece 11 de igneyi vurucam cuma sabahi aşılama yapilacak simdi catliyorsa doktor iliskide yok dedi.
Kuzum dünü değerlendim dedin bence panik yapma. Düşündüğünün aksine bu ay herşeyin çok gidiyor şükür. Devamı da güzel olacak inşallah :)

ins cnm bi an once tedavine baslarsin. allah daha fazla bekletnesin artk bizleri

Canım yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle. Ben de kaybettiğim bebeğimde adet günüm geçince 4 gün kahverengi afedersin çabuk gibi lekelenmeler yaşamıştım çok telaşlanmıştım normaldi her şey. Ama bi doktoruna git progestan başlatır önlem amaçlı

Aklımda onlar canım, normal sağlık ocağında falan da baktırıyorum kendime eşime de yaptırcam :) 3 günü dedi de doktor bana. Başka bişey demedi. Yanlış bişey olmasa bari, boşa gitmese :) özelden mi yazsan :))

Tamamdır çok teşekkür ederim Cuma günü gidixem inşallah

Kizlar ben hamile kalana kadar benden kurtulusunuz yok.ben bu ovitrellenin videolarini izledim mg ayari falan yapilmicak dimi .direkt saplayip tamamini enjekte edicem
Canım zaten ayarlı o iğne biliyorsun. Göbekten 3/4 parmak yana aşşaya, pamukla sil kolonya ile sonra hafif etini tut, pıt die yap. Ben yapmıştım

Kuzum dünü değerlendim dedin bence panik yapma. Düşündüğünün aksine bu ay herşeyin çok gidiyor şükür. Devamı da güzel olacak inşallah :)

Sagol bitanem evet süpriz oldu bu ay.henüz yolun basindayim insallah şansim devam eder.bizimkiler nazli süründürmeden gelmiyecekler belli.

Allah tez zamanda gönlüne göre versin canım. Ne zamandır istiyosunuz?

O zaman ürolog direkt önce elle muayene edebilir canım eşini.
Yok kuzum hiç öyle düşünme normal yani. Ayrıca sanırım evlilik düzenli ilişki falan adet düzenini etkiliyo. Benim de evlenmeden önce 7 gün sürerdi şimdi 5-6 gün sürüyo, evlenmeden önce çok ağrılı olurdu, şimdi çok nadiren çok ağrım oluyo

cnm ben farketmedjm. herkesin yazdiklqrini okuyorum ama canim skkn ya yazmak.istemedm.hic. cok.sevndm. senin adina hangi hastanede yapiosun. ne kdr asilama

Canim sen canini sıkma sen cevap vermesende niyetini biliyorum.gecen aylarda aynisini yasadim herkes tedavi yumurta takibi yaparken deli gibi regli olmayi bekledim.hem arkadaslarin guzel haberine sevinirken hemde moral bozuklugu yaşadim. hepimiz birbirimizin iyiligini istiyoruz.az kaldi canim seninde yüzün gülecek tedavin basliyacak

Bizide urolojiye sevketti ama sordular sadece sperm testimi istiyorsunuz yoksa muayenede istiyormusunuz dediler.esim asla olmaz muayene sadece örnek verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…