- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.041
Aklımda onlar canım, normal sağlık ocağında falan da baktırıyorum kendime eşime de yaptırcam :) 3 günü dedi de doktor bana. Başka bişey demedi. Yanlış bişey olmasa bari, boşa gitmese :) özelden mi yazsan :))
Doğru o da var, ama son 1 yıldır azaldı gibi. düşünmiyim bir de bunu şimdi. Sizin önce kendi doktorun mu eşine test yapmıştı. Ben sordum direk bi cumartesi ürologa geçersiniz dedi. Belki test için dersek bakmaz. Ya da gerekiosa bakar. Bizi baya denek gibi kullanıyor doktorlar, erkeklere gelincs bişey yok. Hormon alıp duruyoruz. Bu tarlusal da atel yaptı ben de yanıyorum ya resmenO zaman ürolog direkt önce elle muayene edebilir canım eşini.
Yok kuzum hiç öyle düşünme normal yani. Ayrıca sanırım evlilik düzenli ilişki falan adet düzenini etkiliyo. Benim de evlenmeden önce 7 gün sürerdi şimdi 5-6 gün sürüyo, evlenmeden önce çok ağrılı olurdu, şimdi çok nadiren çok ağrım oluyo
Hadi ya bize hiç sormadı bile canım ürolog direkt eşime paravanın arkasına alıyım sizi dedi elle muayene yaptı orda anladı zaten varikoseli sonra doppler çekildi ve ortaya çıktı. Spermiogram da onu gösteriyodu zaten. Allahtan hormonlarında hiçbir problem yok. bu çok iyi bi şey, işimizin daha kolay olduğunu gösteren bi şey dedi doktorBizide urolojiye sevketti ama sordular sadece sperm testimi istiyorsunuz yoksa muayenede istiyormusunuz dediler.esim asla olmaz muayene sadece örnek verdi.
Bilmiyorum ki arkadaş yzmış y bir kaç bişey daha vardı, utandım yazamadım diyince. Belki de muayne şeklini falan demiştirBanada sadece en az 3 gün münasebet olmasin dedi başka ne var ki
Evet onu bekliyolar zaten :)Insallah canim bizim bebisler son model olucak 2019model
Merhaba cnm beni hatırladın mi bilmiyorum ama seni merak ettim birsey yokmu sende ?Evet onu bekliyolar zaten :)
Hadi ya bize hiç sormadı bile canım ürolog direkt eşime paravanın arkasına alıyım sizi dedi elle muayene yaptı orda anladı zaten varikoseli sonra doppler çekildi ve ortaya çıktı. Spermiogram da onu gösteriyodu zaten. Allahtan hormonlarında hiçbir problem yok. bu çok iyi bi şey, işimizin daha kolay olduğunu gösteren bi şey dedi doktor
Benim doktorum test yaptırmamızı istedi, biz de kafamıza göre gidip yaptırmayalım diye önce üroloğa gittik o önce odasında muayene etti kuzum. Sonra doppler e ve spermiograma gönderdi, kan falan verdi işte.Doğru o da var, ama son 1 yıldır azaldı gibi. düşünmiyim bir de bunu şimdi. Sizin önce kendi doktorun mu eşine test yapmıştı. Ben sordum direk bi cumartesi ürologa geçersiniz dedi. Belki test için dersek bakmaz. Ya da gerekiosa bakar. Bizi baya denek gibi kullanıyor doktorlar, erkeklere gelincs bişey yok. Hormon alıp duruyoruz. Bu tarlusal da atel yaptı ben de yanıyorum ya resmen
Merhaba canım hatırladım tabi. Eşim ameliyat oldu 2.5 ay önce varikoselden canım belki biliyosundur. Tabi o sürede spermler etkilendiği için 3 aya kadar ancak spermler yenilenir dedi doktor ve tedavi görmedim zaten. Şimdi artık bu aydan umutluyum bakalım. Sen nasılsın tatlım var mı bi gelişme?Merhaba cnm beni hatırladın mi bilmiyorum ama seni merak ettim birsey yokmu sende ?
Aynen canım Allah kolaylaştırmış işini ne güzel :)Allah bana yardim etmis örnek versin diye bile yalvardim.illa muayene dese kacardı inanki
Cumartesiyi iple çekiyorum, artık ürolog ne derse yapcaz :) kaçış yok. Ben anlamadım bel ağrım hiç geçmedi hiç. Hatta bugün biraz ev işi falan derken çok ayakta kaldım, o kadar çok ağrım arttı ki yeni yeni hafifledi, aktım başladı yine su gibi. Adeti de takmıyorum keyfi bilir ne zaman istiyorsa gelsin.Benim doktorum test yaptırmamızı istedi, biz de kafamıza göre gidip yaptırmayalım diye önce üroloğa gittik o önce odasında muayene etti kuzum. Sonra doppler e ve spermiograma gönderdi, kan falan verdi işte.
Hiç tarlusal kullanmadım ama hormon tabi ateş yapabilir canım
Sökülemedikçe ağrı yapıyo sanırım canım. Tarlusal etkili bi şeymiş ama. İnşallah adet ol da sonra hemen gelsin bebişCumartesiyi iple çekiyorum, artık ürolog ne derse yapcaz :) kaçış yok. Ben anlamadım bel ağrım hiç geçmedi hiç. Hatta bugün biraz ev işi falan derken çok ayakta kaldım, o kadar çok ağrım arttı ki yeni yeni hafifledi, aktım başladı yine su gibi. Adeti de takmıyorum keyfi bilir ne zaman istiyorsa gelsin.
Galiba dediğin gibi durdukça can acıtıyor, inşallah canım.senin de bir an önce gelir inşallah ve isteyen herkesin :)Sökülemedikçe ağrı yapıyo sanırım canım. Tarlusal etkili bi şeymiş ama. İnşallah adet ol da sonra hemen gelsin bebiş
Selam canim benm senin adina cok sevindm bak neguzel buyumus iyiki biraktrmamissn tedaviyi asilama olmasida super olms 3 yumrta varken sansin yuksek❤ 3 gun yasak oluyo asilama gunu erkegn verdgi sperm daha cok ve kaliteli olsn die icnden secip yikiyolar. Nar hem kadnda hem erkekte etkili kuzum bende yemstim son tedavide:) rahim kalinlignda iyi 8 9 uygn diyolar zatn hadi hayrlisi cok sevndm mucize gelir bu ay insGunaydin kizlar mutlu sabahlar simdi doktordan ciktim 3 yumurta var solda 1 tanesi kücük 2 tane 18mm 20mm var .catlama ignesi yazdi cuma sabahi asilama olucak bu gece catlama ignesi vurulucam 3 gun iliski yasagi var.dünü ne olur ne olmaz degerlendirdim doktor cok iyi yapmissin dedi.rahim duvari 5 den 8 e cikmis cok iyi dedi.nar suyu işe yariyor.doktrada soyledim dogru dedi.bu arada merak edilen soruyu sordum.catlama ignesu kücuk olani tetikler ama büyümeye devam edebilir dedi.yani 9 10mm buyumez belkide 14 15mm lerde umut olabilir
Amiin canım hepimizin gelsin inşallahGaliba dediğin gibi durdukça can acıtıyor, inşallah canım.senin de bir an önce gelir inşallah ve isteyen herkesin :)
Hemşireye falan neden yaptırmadin benim hemşire yapmistiKizlar ben hamile kalana kadar benden kurtulusunuz yok.ben bu ovitrellenin videolarini izledim mg ayari falan yapilmicak dimi .direkt saplayip tamamini enjekte edicem
sendemi tarlusal kullaniosn cnmDoğru o da var, ama son 1 yıldır azaldı gibi. düşünmiyim bir de bunu şimdi. Sizin önce kendi doktorun mu eşine test yapmıştı. Ben sordum direk bi cumartesi ürologa geçersiniz dedi. Belki test için dersek bakmaz. Ya da gerekiosa bakar. Bizi baya denek gibi kullanıyor doktorlar, erkeklere gelincs bişey yok. Hormon alıp duruyoruz. Bu tarlusal da atel yaptı ben de yanıyorum ya resmen
günaydın kızlar
Kizlar 23.30 itibariyle ovitrelleyi vurdum .hic acimadi sol karindan yaptim.insallah yarabbim hepimizin yüzü 2019 da güler
Eki Görüntüle 2217133
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?