- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.061
Günaydın canıım ❤ bebişin ve sen nasılsınız :)günaydın kızlar
aynen canım dozun tamamıKizlar ben hamile kalana kadar benden kurtulusunuz yok.ben bu ovitrellenin videolarini izledim mg ayari falan yapilmicak dimi .direkt saplayip tamamini enjekte edicem
Günaydın canım etmem mi Allah buradaki herkese tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh.günaydın canım.. hamilelik nasıl gidiyor? bizim için de dua edin
iyiyim aleoveracım çok şükür. Bir sıkıntı yok şimdilik. Hep dualarımdasınızGünaydın canıım ❤ bebişin ve sen nasılsınız :)
Amiinn.. İnşallah.. hamiş sayıları artıyor biz de mutlu oluyoruz bizim için de umut oluyor... Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla.. Hamilelik süreci nasıl? zor oluyor mu :)Günaydın canım etmem mi Allah buradaki herkese tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh.
Selam canim benm senin adina cok sevindm bak neguzel buyumus iyiki biraktrmamissn tedaviyi asilama olmasida super olms 3 yumrta varken sansin yuksek❤ 3 gun yasak oluyo asilama gunu erkegn verdgi sperm daha cok ve kaliteli olsn die icnden secip yikiyolar. Nar hem kadnda hem erkekte etkili kuzum bende yemstim son tedavide:) rahim kalinlignda iyi 8 9 uygn diyolar zatn hadi hayrlisi cok sevndm mucize gelir bu ay ins
hayırlı olsun canımcım inşallah..
sizde sorun varmıydı canım ne kadarlık evliydiniz yaşın kaç çok soru sordum ama:)duymadim.hic cnm. ben artik kur denemekten biktm. adetim gelsin. asilama bile dusunuyorum bu ay
Hemşireye falan neden yaptırmadin benim hemşire yapmisti
konuşmuştuk canım seninle önceki sayfalarda 8 ay olcak evlendiğimden beri istiyorum zatenAllah tez zamanda gönlüne göre versin canım. Ne zamandır istiyosunuz?
Allah hep iyilikler versin canım aman hep iyi olun. Allah razı olsun canımiyiyim aleoveracım çok şükür. Bir sıkıntı yok şimdilik. Hep dualarımdasınız
Şimdi söyleyince hatırladım canım kusuruma bakma. Hatta ikimizde yaklaşık aynı süredir istiyomuşuz demiştim. Olucak Allahın izniyle hiç merak etmekonuşmuştuk canım seninle önceki sayfalarda 8 ay olcak evlendiğimden beri istiyorum zaten
Şu ana kadar bir sıkıntım yok çok şükür iyi geçiyor . Arada hafif bulantılar var o kadar. İnşallah hep böyle gider :)Amiinn.. İnşallah.. hamiş sayıları artıyor biz de mutlu oluyoruz bizim için de umut oluyor... Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla.. Hamilelik süreci nasıl? zor oluyor mu :)
36 saat sonra çatlıyormuş canım. aşılama saat kaçtaydı?Insallah canim benim.dün gece 23.30 da catlama ignemi yaptim.henüz akinti falan yok.insallah yanliş yapmamisimdir.ayni videodaki gibi yaptim.
Amin canım hepimizden inşallahAllah hep iyilikler versin canım aman hep iyi olun. Allah razı olsun canım
inşallah canım benim ne kusuru olurmu öyle şey menagona adetliykenmi başlanıyor canım adet olunca mı gideyim doktorumaŞimdi söyleyince hatırladım canım kusuruma bakma. Hatta ikimizde yaklaşık aynı süredir istiyomuşuz demiştim. Olucak Allahın izniyle hiç merak etme
Bugün 13. Günüde eve gidince yapicam çatlama iğnesi vurulmuş gibi kasıklarımda ağrı var günü degerlendirsemmikiÖğleden sonra 12 ile 4 arasında yapılması gerekiyo canım. Yapmadan 2-3 saat önce sıvı alımını azaltmak lazım. Adetlerin düzenliyse adetin bittiği günden itibaren say ve 4.-5. günü yapmaya başlayabilirsin
36 saat sonra çatlıyormuş canım. aşılama saat kaçtaydı?
Evet 3 tane hap içtim, bugün gelmeye başladı benim, devam etsem mü etmesem mi bilemedimsendemi tarlusal kullaniosn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?