Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım etmem mi Allah buradaki herkese tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhh.
Amiinn.. İnşallah.. hamiş sayıları artıyor biz de mutlu oluyoruz bizim için de umut oluyor... Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla.. Hamilelik süreci nasıl? zor oluyor mu :)

Insallah canim benim.dün gece 23.30 da catlama ignemi yaptim.henüz akinti falan yok.insallah yanliş yapmamisimdir.ayni videodaki gibi yaptim.

Hemşireye falan neden yaptırmadin benim hemşire yapmisti

Canim gece 23.30 da vurulmasi gerekiyordu eşim şehir dişinda sitede oturuyorum gece cok tenha etrafimiz taksiyle gitmeyede korktum acikcasi cocukla.ama hastanedeyken hemsireye sormustum anlatti insilün ignesi gibi birsey

konuşmuştuk canım seninle önceki sayfalarda 8 ay olcak evlendiğimden beri istiyorum zaten
Şimdi söyleyince hatırladım canım kusuruma bakma. Hatta ikimizde yaklaşık aynı süredir istiyomuşuz demiştim. Olucak Allahın izniyle hiç merak etme

Amiinn.. İnşallah.. hamiş sayıları artıyor biz de mutlu oluyoruz bizim için de umut oluyor... Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla.. Hamilelik süreci nasıl? zor oluyor mu :)
Şu ana kadar bir sıkıntım yok çok şükür iyi geçiyor . Arada hafif bulantılar var o kadar. İnşallah hep böyle gider :)

Şimdi söyleyince hatırladım canım kusuruma bakma. Hatta ikimizde yaklaşık aynı süredir istiyomuşuz demiştim. Olucak Allahın izniyle hiç merak etme
inşallah canım benim ne kusuru olurmu öyle şey menagona adetliykenmi başlanıyor canım adet olunca mı gideyim doktoruma

Geçen ay catlatma ignesi olmuştum bu ay hiç bisey yok bugün iğne olmuşum gibi yürüyemiyorum batıyor.yumurtlamami olmuştur acaba
Bugün 13. Günüde eve gidince yapicam çatlama iğnesi vurulmuş gibi kasıklarımda ağrı var günü degerlendirsemmiki

36 saat sonra çatlıyormuş canım. aşılama saat kaçtaydı?

Sabah 8 gibi gelin dedi 11 e kadar ancak yetisir dediler.henuz catlama belirtim akıntim yok sadece alt karin bolgemde agri var. Allah im hayirlidiyla sunuda atlatsam.acaba asilama nerde yapiliyor ameliyathanedemi.

Arkadaşlar 3 Aralık'ta çatlatma iğnesi yapmıştım bugün Bugün evde test yaptım bişey çıkmadı olsaydı çıkardı değil mi çok kötüyüm ya ben çok umutluydum bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…