- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.081
Kızlarrr ben 3 tane tarlusal içtim ve bugün gelmeye başldı, tam sökülmedi ama şükür yani.Umutumut82 A AloeeVeraa kızlar gözüm aydı valla :) nasık mutluyum. Şimdi hapa devam mı bırakayım mı?
Kızlarrr ben 3 tane tarlusal içtim ve bugün gelmeye başldı, tam sökülmedi ama şükür yani.Umutumut82 A AloeeVeraa kızlar gözüm aydı valla :) nasık mutluyum. Şimdi hapa devam mı bırakayım mı?
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun evdeki teste çıkmamış olabilir mi,,,
yok canım normal muayene ettikleri sandalyede.Sabah 8 gibi gelin dedi 11 e kadar ancak yetisir dediler.henuz catlama belirtim akıntim yok sadece alt karin bolgemde agri var. Allah im hayirlidiyla sunuda atlatsam.acaba asilama nerde yapiliyor ameliyathanedemi.
çıkması lazımdı canımArkadaşlar 3 Aralık'ta çatlatma iğnesi yapmıştım bugün Bugün evde test yaptım bişey çıkmadı olsaydı çıkardı değil mi çok kötüyüm ya ben çok umutluydum bu ay
Sağol canım valla çeken bilir :) tamam bıraktım. Doktora da yazdım gerçi. Adaçayı devam edeyim o zamanHemen birak icme canim.benimde 2 3 kere basima geldi doktor regli baslarsa ilaci birak diyor.hadi gözün aydin
dûn canım yani .ayın 19çıkması lazımdı canım
regl günün ne zaman?
Evet canım eczaneden almıştım o beş liralık testlerden almistimNe testi canim gebelik testimi ekte birsey yok
Hiç kullanmadım ama yumurta geliştirici olduğu için klomen gibi adetliyken başlanır. Adet olunca git doktora bence kuzuminşallah canım benim ne kusuru olurmu öyle şey menagona adetliykenmi başlanıyor canım adet olunca mı gideyim doktoruma
yok canım normal muayene ettikleri sandalyede.
işlem sonrası yatağı yatırmışlardı baş aşağı gibi
ayni ayaklarım yukarda kafam aşağıda 15-20 dk yatmıştım ben.
Kuzum 13.günse büyük ihtimalle yumurtlama ağrısı bunlar. Ovulasyon testini de yap bi teyit et. Yarın falan çatlayabilir değerlendir bence özellikle bugün be yarınıGeçen ay catlatma ignesi olmuştum bu ay hiç bisey yok bugün iğne olmuşum gibi yürüyemiyorum batıyor.yumurtlamami olmuştur acaba
Bugün 13. Günüde eve gidince yapicam çatlama iğnesi vurulmuş gibi kasıklarımda ağrı var günü degerlendirsemmiki
Doktorunu bi ara sor canım çünkü adet olunca bırakılıyo tarlusalEvet 3 tane hap içtim, bugün gelmeye başladı benim, devam etsem mü etmesem mi bilemedim
Şimdi konuştuk bırak dedi. Pazartesi kontrole çağırdıDoktorunu bi ara sor canım çünkü adet olunca bırakılıyo tarlusal
Test yaptım şimdi t çizgisi çok koyu degil.bi bakarmisinizKuzum 13.günse büyük ihtimalle yumurtlama ağrısı bunlar. Ovulasyon testini de yap bi teyit et. Yarın falan çatlayabilir değerlendir bence özellikle bugün be yarını
Bunu görmeden az önce cevap yazmıştım sana kuzum. Bırakman gerekiyo diye biliyorum. Hadi gözün aydın :)Kızlarrr ben 3 tane tarlusal içtim ve bugün gelmeye başldı, tam sökülmedi ama şükür yani.Umutumut82 A AloeeVeraa kızlar gözüm aydı valla :) nasık mutluyum. Şimdi hapa devam mı bırakayım mı?
Dogru yapmssndr canim supheye dsme bu sefer olack inss:) yarin 12 de mi ozaman asilamanInsallah canim benim.dün gece 23.30 da catlama ignemi yaptim.henüz akinti falan yok.insallah yanliş yapmamisimdir.ayni videodaki gibi yaptim.
Yok bebegim arkadasn dedigi gibi muayene odasnda oluyo birz siksk olcksn gmsire kontrol ediyo yeterli der sana islemdn sora 20 falan bkletiyolar seni zatn 2 dkda bitiyo islem anlamadan:) tup bebek transferi amelythanede oluyo sen hic kasma bol dua ❤Heee ay insallah oyledir canin inanki strese girdim ameliyathanede olucak diye.zaten rahim filmi icin kafamdaki kitle icin girmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?