Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hemen birak icme canim.benimde 2 3 kere basima geldi doktor regli baslarsa ilaci birak diyor.hadi gözün aydin

Sabah 8 gibi gelin dedi 11 e kadar ancak yetisir dediler.henuz catlama belirtim akıntim yok sadece alt karin bolgemde agri var. Allah im hayirlidiyla sunuda atlatsam.acaba asilama nerde yapiliyor ameliyathanedemi.
yok canım normal muayene ettikleri sandalyede.
işlem sonrası yatağı yatırmışlardı baş aşağı gibi
ayni ayaklarım yukarda kafam aşağıda 15-20 dk yatmıştım ben.

inşallah canım benim ne kusuru olurmu öyle şey menagona adetliykenmi başlanıyor canım adet olunca mı gideyim doktoruma
Hiç kullanmadım ama yumurta geliştirici olduğu için klomen gibi adetliyken başlanır. Adet olunca git doktora bence kuzum

yok canım normal muayene ettikleri sandalyede.
işlem sonrası yatağı yatırmışlardı baş aşağı gibi
ayni ayaklarım yukarda kafam aşağıda 15-20 dk yatmıştım ben.

Heee ay insallah oyledir canin inanki strese girdim ameliyathanede olucak diye.zaten rahim filmi icin kafamdaki kitle icin girmistim.

Kuzum 13.günse büyük ihtimalle yumurtlama ağrısı bunlar. Ovulasyon testini de yap bi teyit et. Yarın falan çatlayabilir değerlendir bence özellikle bugün be yarını

Kuzum 13.günse büyük ihtimalle yumurtlama ağrısı bunlar. Ovulasyon testini de yap bi teyit et. Yarın falan çatlayabilir değerlendir bence özellikle bugün be yarını
Test yaptım şimdi t çizgisi çok koyu degil.bi bakarmisiniz

Eklentiler

• 20181220_120617.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 36
Bunu görmeden az önce cevap yazmıştım sana kuzum. Bırakman gerekiyo diye biliyorum. Hadi gözün aydın :)

Heee ay insallah oyledir canin inanki strese girdim ameliyathanede olucak diye.zaten rahim filmi icin kafamdaki kitle icin girmistim.
Yok bebegim arkadasn dedigi gibi muayene odasnda oluyo birz siksk olcksn gmsire kontrol ediyo yeterli der sana islemdn sora 20 falan bkletiyolar seni zatn 2 dkda bitiyo islem anlamadan:) tup bebek transferi amelythanede oluyo sen hic kasma bol dua ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…