Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu görmeden az önce cevap yazmıştım sana kuzum. Bırakman gerekiyo diye biliyorum. Hadi gözün aydın :)
Yok canım kaçıyor gözden sağol :) bırak dedi doktor pazartesi kontrole gel dedi. O da 5. Gün oluyor. Ay iyice kafam karıştı. 5. Gün hormon testi falan yapılmaz ki. Yine msj attım doktora valla kızcak diye de korkuyorum artık

Kızlar ignenin 8. Gunu kan verdim HCG 11.9 cikti kaç gunde cikiyor igne vücuttan.birde gecen ay 26. Gunde adet olmustum,adetin 3.gunu femara ictim 13. Gunu catlatma ignesi oldum . Nezaman test yapmaliyim bende pihtilasma var dr testi gecikmeden yap dedi ama bilemedim

2 gün sonra tekrar baktır, değer katlandıysa gebelik vardır. 8. Gün iğne kullandığın için yanıltıcı olabilir

Test yaptım şimdi t çizgisi çok koyu degil.bi bakarmisiniz

canim daha pik olnamis görünüyor ama bu testlere hic güven olmuyor ben 1 haftadir test yapiyorum 2.cizgi bile cikmadi 2 olgun yumurta var. kendi vücudunu dinle. bence gün aşırı degerlendirmeye baslayabilirsin

Canim tamamen sokülnez diye cagirmamistim diyecegim ama benimki hic sokülnefigi sadece lekelenme oldugu halde 3.gün cagirdi sor bence

Su mu icicem yani bana hic öyle birsey denmedi.Allah allah

Dogru yapmssndr canim supheye dsme bu sefer olack inss:) yarin 12 de mi ozaman asilaman dua edelim sana bolca❤

Sagol birtanem pufuduklarla sende oooo üçlu dua kim tutar beni.Allah razi olsun canim. Evet 11 gibi dediler canim.cok heyecanliyim.karnimin alt taraflari kasiklar agriyor egilip kalkamaz oldum sanki bir anda regli olacak gibiyim.bunlar iyiye isaret diye düsünüyorum.

Su mu icicem yani bana hic öyle birsey denmedi.Allah allah
Canım bende ilk bebeğimde aşılama olmuştum idrara sıkışık diye bişey dememislerdi bana çok basit bir yöntem zaten çatlatma iğnesinide ben kendim yapmıştım gece 12 de sonra ertesi gün sabah birde asılamam yapılmıştı ve tutmustu

Ay insallah darisi hepimizin başına .bende dungece ignemi yaptim.36 saat sonra yani yarin asilama yapilacak heyecanli bekleyis basliyor insallah eşimdede problem cikmazda nasip olur.aksi gibi yine grip oldu.

Hadi insallah canim bak hersey yoluna girmeye basladi sıra @Huzur45 de... tedavin baslicak Allah in izniyle
Gerçekten çok rahatladım canım. Senin eşinin spermiogram testi sonuçları ne kadar sürede çıkmıştı canım? A AloeeVeraa 1 saatte çıktı dedi, internette ertesi gün falan da yazıyor da. Seni merak ettim :)

Ay insallah darisi hepimizin başına .bende dungece ignemi yaptim.36 saat sonra yani yarin asilama yapilacak heyecanli bekleyis basliyor insallah eşimdede problem cikmazda nasip olur.aksi gibi yine grip oldu.
İnşallah olur canım stres yapma ben hiç yapmiyordum olacak falan diyordum hep işte bu çatlatma iğnesi kullandım ikincisi için ama olmadi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…