- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.121
aminnn inşallah darısı sizlerin başına canımBulantı kokulara hassasiyet gayet normal arkadaşım.. inşallah sağlıkla kucağına alırsın ve doya doya büyütürsün yavrunu :)
İnşallah olur canım stres yapma ben hiç yapmiyordum olacak falan diyordum hep işte bu çatlatma iğnesi kullandım ikincisi için ama olmadi o
Kan mı versem acaba kafayı yiyicem
Sabah 4. İçtim bıraktım. Sonra başladı zatencanım regl geldiyse tarlusala devam etme
Gerçekten çok rahatladım canım. Senin eşinin spermiogram testi sonuçları ne kadar sürede çıkmıştı canım? A AloeeVeraa 1 saatte çıktı dedi, internette ertesi gün falan da yazıyor da. Seni merak ettim :)
İnternetten araştırdım 1 gün sonra çıkar falan yazmışşar siteler de yer yer değişir mi acaba diye düşğmdüm. hem cumartesi hem pazartesi gitmeyelim bari dedim . Git gel sıkıntı. En son sizde yaptırmıştımız da o yüzden sormak istedim :)Benim 2 saatte falan cikti canim.ertesi gune kadar sürmez cunkü mantiken aşılama yapmak icinde ayni işlemler yapiliyor hatta daha fazla işlem yapiliyor saat 8.30 da ornek vericez 11 e yetistirecekler
Canım belki de daha erkendir testte çıkması için. Bat ne zamandıArkadaşlar lütfen yardımcı olun evdeki teste çıkmamış olabilir mi,,,
Hayırlısı olsun artık canımŞimdi konuştuk bırak dedi. Pazartesi kontrole çağırdı
Yok canım daha yumurtlama yok. Ama teste devam et bugünden itibaren. İkisi de aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyo, sonra ertesi gün bu şekilde silikleşmeye başlıyo o zamanda çatlamış oluyo canımTest yaptım şimdi t çizgisi çok koyu degil.bi bakarmisiniz
rahat ol canım smear aldırmış mıydın hiç?Heee ay insallah oyledir canin inanki strese girdim ameliyathanede olucak diye.zaten rahim filmi icin kafamdaki kitle icin girmistim.
Kızmaz canım ya onun işi o, haklısın çünkü hormon testi yapılcaksa 5.gün yapılmaz iyi yapmışsın sormaklaYok canım kaçıyor gözden sağol :) bırak dedi doktor pazartesi kontrole gel dedi. O da 5. Gün oluyor. Ay iyice kafam karıştı. 5. Gün hormon testi falan yapılmaz ki. Yine msj attım doktora valla kızcak diye de korkuyorum artık
rahat ol canım smear aldırmış mıydın hiç?
aynı öyle oluyor 1 dk da bitiyor.
sonrası yatış ve dua.
ben çok dua etmiştim yatarken. işlem yapılırken de ayetel kürsü okumuştum
8.gün baya erken olmuş canım iğne etkisidir malesef şu an. 12 günü bulan oluyo iğnenin vücuttan çıkması. 14.gün gibi de net sonuç çıkar. Vakit kaybetmiyim diyosan 12.gün gibi tekrarla canım testi. İnşallah pozitiftirKızlar ignenin 8. Gunu kan verdim HCG 11.9 cikti kaç gunde cikiyor igne vücuttan.birde gecen ay 26. Gunde adet olmustum,adetin 3.gunu femara ictim 13. Gunu catlatma ignesi oldum . Nezaman test yapmaliyim bende pihtilasma var dr testi gecikmeden yap dedi ama bilemedim
Bunların hepsi iyiye işaret bebeğim. İnşallah bu kez olucak. Yarın sabah uyanır uyanmaz saatin gelene kadar dualarım seninle olucakSagol birtanem pufuduklarla sende oooo üçlu dua kim tutar beni.Allah razi olsun canim. Evet 11 gibi dediler canim.cok heyecanliyim.karnimin alt taraflari kasiklar agriyor egilip kalkamaz oldum sanki bir anda regli olacak gibiyim.bunlar iyiye isaret diye düsünüyorum.
Önemli değil canım benim. Klomen adetliyken başlıyo. Adetin 3, 4, 5 günlerinden birinde başlatıyo doktorlarklomen yerine menagon yazmışım ya canım çok takip edemiyorum işden dolayı
benim de reglin 4. günü bugün.
çok az oldum bu sefer bitti gibi, normalde 6. gün azalır 7 de biterdi.
rahim de ince olunca atacak bişi yoktu demek ki, yumurtayı attım regl bitti
Bunların hepsi iyiye işaret bebeğim. İnşallah bu kez olucak. Yarın sabah uyanır uyanmaz saatin gelene kadar dualarım seninle olucak
Doktor geç kalma diyince bende dun verdim kani aslinda biliyodum da ignenin etkisi oldugunu ama iste yinede yaptim Allah hepimizin yardımcısı olsun napacagimizi da sasirdik8.gün baya erken olmuş canım iğne etkisidir malesef şu an. 12 günü bulan oluyo iğnenin vücuttan çıkması. 14.gün gibi de net sonuç çıkar. Vakit kaybetmiyim diyosan 12.gün gibi tekrarla canım testi. İnşallah pozitiftir
evet canım klomene dün başladım günde 2 tane.Ilaca basladinmi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?