Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olur canım stres yapma ben hiç yapmiyordum olacak falan diyordum hep işte bu çatlatma iğnesi kullandım ikincisi için ama olmadi o

Benim ilk cocuk kendiliginden oldu 2.icin 2 yildir deney faresine döndüm.bu ay 4.klomen 3.catlama ignesi ama ilk aşılama insallah olur.

Benim 2 saatte falan cikti canim.ertesi gune kadar sürmez cunkü mantiken aşılama yapmak icinde ayni işlemler yapiliyor hatta daha fazla işlem yapiliyor saat 8.30 da ornek vericez 11 e yetistirecekler

Benim 2 saatte falan cikti canim.ertesi gune kadar sürmez cunkü mantiken aşılama yapmak icinde ayni işlemler yapiliyor hatta daha fazla işlem yapiliyor saat 8.30 da ornek vericez 11 e yetistirecekler
İnternetten araştırdım 1 gün sonra çıkar falan yazmışşar siteler de yer yer değişir mi acaba diye düşğmdüm. hem cumartesi hem pazartesi gitmeyelim bari dedim . Git gel sıkıntı. En son sizde yaptırmıştımız da o yüzden sormak istedim :)

Test yaptım şimdi t çizgisi çok koyu degil.bi bakarmisiniz
Yok canım daha yumurtlama yok. Ama teste devam et bugünden itibaren. İkisi de aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyo, sonra ertesi gün bu şekilde silikleşmeye başlıyo o zamanda çatlamış oluyo canım

Heee ay insallah oyledir canin inanki strese girdim ameliyathanede olucak diye.zaten rahim filmi icin kafamdaki kitle icin girmistim.
rahat ol canım smear aldırmış mıydın hiç?
aynı öyle oluyor 1 dk da bitiyor.
sonrası yatış ve dua.
ben çok dua etmiştim yatarken. işlem yapılırken de ayetel kürsü okumuştum

Kızmaz canım ya onun işi o, haklısın çünkü hormon testi yapılcaksa 5.gün yapılmaz iyi yapmışsın sormakla

rahat ol canım smear aldırmış mıydın hiç?
aynı öyle oluyor 1 dk da bitiyor.
sonrası yatış ve dua.
ben çok dua etmiştim yatarken. işlem yapılırken de ayetel kürsü okumuştum

Bende abdest alip gidicem bol bol ayetel kürsi okurum.artik nasibimizde varsa olur.

8.gün baya erken olmuş canım iğne etkisidir malesef şu an. 12 günü bulan oluyo iğnenin vücuttan çıkması. 14.gün gibi de net sonuç çıkar. Vakit kaybetmiyim diyosan 12.gün gibi tekrarla canım testi. İnşallah pozitiftir

Bunların hepsi iyiye işaret bebeğim. İnşallah bu kez olucak. Yarın sabah uyanır uyanmaz saatin gelene kadar dualarım seninle olucak

benim de reglin 4. günü bugün.
çok az oldum bu sefer bitti gibi, normalde 6. gün azalır 7 de biterdi.
rahim de ince olunca atacak bişi yoktu demek ki, yumurtayı attım regl bitti

Doktor geç kalma diyince bende dun verdim kani aslinda biliyodum da ignenin etkisi oldugunu ama iste yinede yaptim Allah hepimizin yardımcısı olsun napacagimizi da sasirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…