- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.141
ay o çok değişik bir konu açmıştı dün okudum da.Sagol temiz kalpli arkadasim... bu arada @anneyimbenanne ortada yok haberin varmi
evet canım klomene dün başladım günde 2 tane.
senin çocuk vardı değil mi kaç yaşında?
aa benimki de 4 yaşında oğlan :)4 yasinda oglum var 1 tane. hadi hayirlisi olcak insallah. Önce minnoşlar büyüyecek sonra sirayla gelsin bebisler
ay o çok değişik bir konu açmıştı dün okudum da.
sonra da banlanmış ama neden bilmiyorum
aa benimki de 4 yaşında oğlan :)
inşallah gelecek tabii bebişler ben eminim.
1 kez oldu 2. de olur Allahın izniyle
olur mu olur valla dünya küçükYa aklima geldi ayni yaş araliklarinda bebisler olucak istermusinuz yillar sonra dünür falan olalim.kismet meselesi
Hormon testini tekrarlamıycam yapmıştık dedi. Değerlerde sıkıntı yoktu onda. Klomene 5. Gün başlayalım demişti o yüzden pazartesi demişKızmaz canım ya onun işi o, haklısın çünkü hormon testi yapılcaksa 5.gün yapılmaz iyi yapmışsın sormakla
olur mu olur valla dünya küçük
evet canım yaa çok fena bir şey insan inanamıyor.Anneyimbenannenin konusuna baktimda eger gercekse rabbim yardimcisi olsun. Bu dünyadaki en önemli şey sağlik ve ev huzuru.insallah kurtulur bütün sıkıntılarindan
evet canım yaa çok fena bir şey insan inanamıyor.
cnm bende 30 yasindayim. 3 yllk evliyiz. herhangi bi prblm.yok. ama pco gorunumlu folikuller vrsizde sorun varmıydı canım ne kadarlık evliydiniz yaşın kaç çok soru sordum ama:)
bana da öyle bişey dememişti ama zaten heyecandan zırt pırt geliyoSimdi doktorla konuştum. Sıkışmana gerek yok dedi.
bende bgn 3. gundeyim cnm. hala gelmediEvet 3 tane hap içtim, bugün gelmeye başladı benim, devam etsem mü etmesem mi bilemedim
Ondan haberim yok canım geçen gün buraya yazmıştı regl olduğunu bi daha yazmadı. Etikette de çıkmıyo şu an fark ettim Allah AllahSagol temiz kalpli arkadasim... bu arada @anneyimbenanne ortada yok haberin varmi
Amiin canım. Tabi senin durumun farklı olunca hemen öğrenmek istiyosun ama ancak iğne etkisi geçer ve beta hcg salgılanmaya başlanır canımDoktor geç kalma diyince bende dun verdim kani aslinda biliyodum da ignenin etkisi oldugunu ama iste yinede yaptim Allah hepimizin yardımcısı olsun napacagimizi da sasirdik
tskler cnm inslah bakalm. allah gonlumuze gore versinHadi insallah canim bak hersey yoluna girmeye basladi sıramaldelmor de... tedavin baslicak Allah in izniyle
Ne konusu açmıştı ki canım ben hiç görmedimay o çok değişik bir konu açmıştı dün okudum da.
sonra da banlanmış ama neden bilmiyorum
Anladım canım o zaman hiç sorun yok, klomene başlıycaksın direktHormon testini tekrarlamıycam yapmıştık dedi. Değerlerde sıkıntı yoktu onda. Klomene 5. Gün başlayalım demişti o yüzden pazartesi demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?