- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.161
Kizlar allahini seven suna baksin tup bebege hazirlaniyorum ocak sonuna dogru yarin regl gunum simdi yaptim
Konusu ne arkadaşımızın canım ya ben görmedim nerde konuAnneyimbenannenin konusuna baktimda eger gercekse rabbim yardimcisi olsun. Bu dünyadaki en önemli şey sağlik ve ev huzuru.insallah kurtulur bütün sıkıntılarindan
Allahim inanin soktayim insallahh hatali filan degildir. Yarin regl gunum. Gunume kadar alip yapmayacagim diye soz vermistim kendime. 1 dk icinde cikti.laboqik marka 1.5 yildir onunla denedim bir kez silik dahi cikmadi insallah dogrudur. Esim gelsin aksam acile kan vermeye gidecegim. Ne olur rabbim husrana ugratmaAyyy masallah canim hamilesin hemde bal gibi. Ben dedim sana bekleme zamaninda oluyor cogunun diye
Yok artıııkk
Canim cok teskkur ederim. Bu ay incir kuru yaptim eger hamileysem ona yoracagim. Insallah hatali degildir. Inan tam sevinemiyorum. Bir kez dahi yasamadim su cift cizgiyi. 1.5 yildir denemedigim yol kalmadi. Ocakta tup bebege hazirlaniyordukYok artıııkkcanım benim şu an nasıl sevimdiğimi sana anlatamam, bildiğin hamilesin seeen :) ay hemen kan ver hemeen kooşş inanamıyorum ya tüp bebeğe hazırlanırken sürpriz yumurta :) aynısı komşumun başına geldi daha çok yeni. 13 aydır olmuyodu ocak şubat gibi tüp bebeğe başlıcaktı ve hamile olduğunu öğrendi daha yeni :)
Canım tüm kalbimle dualarım seninle, ama emininim bebeğin gelmiş çok şükür ya. Bizi mutlaka haberdar et kan verince. Çizgi çok belirgin rahat 200-300 çıkar gibi değerinAllahim inanin soktayim insallahh hatali filan degildir. Yarin regl gunum. Gunume kadar alip yapmayacagim diye soz vermistim kendime. 1 dk icinde cikti.laboqik marka 1.5 yildir onunla denedim bir kez silik dahi cikmadi insallah dogrudur. Esim gelsin aksam acile kan vermeye gidecegim. Ne olur rabbim husrana ugratma
Allahım gönlüne göre vermiş kuzum. Darısı tüm isteyenlere ve bana inşallah :)Canim cok teskkur ederim. Bu ay incir kuru yaptim eger hamileysem ona yoracagim. Insallah hatali degildir. Inan tam sevinemiyorum. Bir kez dahi yasamadim su cift cizgiyi. 1.5 yildir denemedigim yol kalmadi. Ocakta tup bebege hazirlaniyorduk
Insallah canim arkadasim.insallahhhhh rabbim hasretimizi dindirsinCanım tüm kalbimle dualarım seninle, ama emininim bebeğin gelmiş çok şükür ya. Bizi mutlaka haberdar et kan verince. Çizgi çok belirgin rahat 200-300 çıkar gibi değerin
Siz ne zamandır istiyodunuz kuzumInsallah canim arkadasim.insallahhhhh rabbim hasretimizi dindirsin
1.5 yildir. 2 ay klomen denedim olmadi. Kasimda asilama oldum olmadi. Ocakta tup bebege karar verdik esimle. Aralik bostaydi dedim incir kuru deneyeyim. Belki kismet tutar. Yarin regl gunumdu aldim denedim allah biliyor ya hic umudum yoktu insallah kan testinde de cikar da rabbim kursagimda birakmaz sevincimi. Ahh ahh kac geceler gizli gizli agladim 1.5 yildaSiz ne zamandır istiyodunuz kuzum
Allahim inanin soktayim insallahh hatali filan degildir. Yarin regl gunum. Gunume kadar alip yapmayacagim diye soz vermistim kendime. 1 dk icinde cikti.laboqik marka 1.5 yildir onunla denedim bir kez silik dahi cikmadi insallah dogrudur. Esim gelsin aksam acile kan vermeye gidecegim. Ne olur rabbim husrana ugratma
1.5 yildir. 2 ay klomen denedim olmadi. Kasimda asilama oldum olmadi. Ocakta tup bebege karar verdik esimle. Aralik bostaydi dedim incir kuru deneyeyim. Belki kismet tutar. Yarin regl gunumdu aldim denedim allah biliyor ya hic umudum yoktu insallah kan testinde de cikar da rabbim kursagimda birakmaz sevincimi. Ahh ahh kac geceler gizli gizli agladim 1.5 yilda
Dikikler durur o merak eder birakmaz kiCanim esine bence gebelik testi deme.doktor istemisti bugun olmasi lazim de.sonra supriz yaparsin.tabi dayanabilirsen
zaten beklemediğin ay gebe kalıyorsunCanim cok teskkur ederim. Bu ay incir kuru yaptim eger hamileysem ona yoracagim. Insallah hatali degildir. Inan tam sevinemiyorum. Bir kez dahi yasamadim su cift cizgiyi. 1.5 yildir denemedigim yol kalmadi. Ocakta tup bebege hazirlaniyorduk
Rabbim hepimize o duygulari yasatsin insallahzaten beklemediğin ay gebe kalıyorsun
tebrik ederimmm
ama inan seni çok iyi anlıyorum ben de oğlumda öyle olmuştum.
çook silik çıkmıştı inanmadım kan verdim 83 çıktı ay acaba mı dedim.
2 gün sonra bi daha kan verdim 2 ye katlanmıştı
sonra kese kalp atışı vs hala inanamıyordum
sanki her doktora gittiğimde yoo ne bebeği hamile değilsin diyecek sanıyordum
ta ki 4-5. aylarda tekmeleri hissettim heh hamileyim dedim
Kıyamam sana ben, bak hiç ummadığın anda geliverdi bebeğin. Artık her şey çok güzel olucak tatlım hep olumlu düşün. Rabbim bize de yaşatsın bir an önce bu sevinci. Belirtin var mı canım1.5 yildir. 2 ay klomen denedim olmadi. Kasimda asilama oldum olmadi. Ocakta tup bebege karar verdik esimle. Aralik bostaydi dedim incir kuru deneyeyim. Belki kismet tutar. Yarin regl gunumdu aldim denedim allah biliyor ya hic umudum yoktu insallah kan testinde de cikar da rabbim kursagimda birakmaz sevincimi. Ahh ahh kac geceler gizli gizli agladim 1.5 yilda
Ay gözün aydın kuzum ne güzel bi haber. Maşallah bebeğine kocaman olmuş :) kalp atışını da duymuşsun artık daha rahat olursun. Kistler zaten genelde önemsiz oluyo gebelik ilerledikçe yok oluyo canım merak etmeKızlar az önce geldim hastaneden bebeğimin kalp atışlarını duydum durumu iyi 3 santim olmş bir tanede kistim varmış doktor bebege bir tehlikesi olmaz dedi tedaviden kaldığını dedi
Sagol canmAy gözün aydın kuzum ne güzel bi haber. Maşallah bebeğine kocaman olmuş :) kalp atışını da duymuşsun artık daha rahat olursun. Kistler zaten genelde önemsiz oluyo gebelik ilerledikçe yok oluyo canım merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?