- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.181
Tabi ki kullanmalısın. Allah korusun düşüğü engeller ve bebeğin rahime güzel tutunmasını sağlarBir pırogestan yazdı kullanmalımıyım acaba
3 Aralık'ta iğne olmuştum canım kafayı yemek üzereyim öyle umutluydumCanım belki de daha erkendir testte çıkması için. Bat ne zamandı
Evet kalp atışını duymak çok güzel bir duyguAy gözün aydın kuzum ne güzel bi haber. Maşallah bebeğine kocaman olmuş :) kalp atışını da duymuşsun artık daha rahat olursun. Kistler zaten genelde önemsiz oluyo gebelik ilerledikçe yok oluyo canım merak etme
Tamam sagol canmTabi ki kullanmalısın. Allah korusun düşüğü engeller ve bebeğin rahime güzel tutunmasını sağlar
Sagol canım darısı size inşallahCanim gozun aydir darisi bize
Kaçıncı gün yaptinizniz
Yarin regl gunum.Kaçıncı gün yaptinizniz
İstersen kan ver canım için içini yemez en azından. Ya da bi kaç gün daha bekle yine yap test3 Aralık'ta iğne olmuştum canım kafayı yemek üzereyim öyle umutluydum
Gogus agrisi akinti vs hicbirsey yok. Sadece 3 4 gundur sol kasigima ve bacaga dogru yayila bir agri vardi gun icinde gelip gidiyordu. Normal adet oncesi olan seyler.baska hic ama hic belirtim yokKıyamam sana ben, bak hiç ummadığın anda geliverdi bebeğin. Artık her şey çok güzel olucak tatlım hep olumlu düşün. Rabbim bize de yaşatsın bir an önce bu sevinci. Belirtin var mı canım
Zaten daha erkendir belirtiler için canım. Tek taraflı kasık ağrısı bacak ağrısı falan hep hamilelik belirtisi :)Gogus agrisi akinti vs hicbirsey yok. Sadece 3 4 gundur sol kasigima ve bacaga dogru yayila bir agri vardi gun icinde gelip gidiyordu. Normal adet oncesi olan seyler.baska hic ama hic belirtim yok
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYarin regl gunum.
kullan canımBir pırogestan yazdı kullanmalımıyım acaba
Simdi ikinci bir test daha yaptim o da aninda 2 cizgi oldu. Herhalde o da hatali degildir degil mi?İstersen kan ver canım için içini yemez en azından. Ya da bi kaç gün daha bekle yine yap test
Amin canim hepimize insallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet canım öyle olacak. Bu arada az önceAnladım canım o zaman hiç sorun yok, klomene başlıycaksın direkt
Yok kuzum o kadar hatanın üst üste gelmesi pek mümkün değil :) bi de yani ilk idrarla bile yapmadığın halde anında çıkıyomuş bak. Kesin hamilesin canım :)Simdi ikinci bir test daha yaptim o da aninda 2 cizgi oldu. Herhalde o da hatali degildir degil mi?
Ya şu topiğin adını rica etsem bana da söyler misin kuzum valla çok merak ettim bi bakıyım bakalımEvet canım öyle olacak. Bu arada az önceUmutumut82 anneyim ben anneyi sormuş, bir arkadaş da başka topikten bahsetti şaşırdım falan diye. Baktım ben de. Şok oldum, ağzım açık okudum hepsini. Rabbim çaresini buldursun
İsmini hatırlamıyorum bir derdim varda dur bulayımYa şu topiğin adını rica etsem bana da söyler misin kuzum valla çok merak ettim bi bakıyım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?