Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kıyamam sana ben, bak hiç ummadığın anda geliverdi bebeğin. Artık her şey çok güzel olucak tatlım hep olumlu düşün. Rabbim bize de yaşatsın bir an önce bu sevinci. Belirtin var mı canım
Gogus agrisi akinti vs hicbirsey yok. Sadece 3 4 gundur sol kasigima ve bacaga dogru yayila bir agri vardi gun icinde gelip gidiyordu. Normal adet oncesi olan seyler.baska hic ama hic belirtim yok

Gogus agrisi akinti vs hicbirsey yok. Sadece 3 4 gundur sol kasigima ve bacaga dogru yayila bir agri vardi gun icinde gelip gidiyordu. Normal adet oncesi olan seyler.baska hic ama hic belirtim yok
Zaten daha erkendir belirtiler için canım. Tek taraflı kasık ağrısı bacak ağrısı falan hep hamilelik belirtisi :)

Anladım canım o zaman hiç sorun yok, klomene başlıycaksın direkt
Evet canım öyle olacak. Bu arada az önce Umutumut82 anneyim ben anneyi sormuş, bir arkadaş da başka topikten bahsetti şaşırdım falan diye. Baktım ben de. Şok oldum, ağzım açık okudum hepsini. Rabbim çaresini buldursun

Simdi ikinci bir test daha yaptim o da aninda 2 cizgi oldu. Herhalde o da hatali degildir degil mi?
Yok kuzum o kadar hatanın üst üste gelmesi pek mümkün değil :) bi de yani ilk idrarla bile yapmadığın halde anında çıkıyomuş bak. Kesin hamilesin canım :)

Ya şu topiğin adını rica etsem bana da söyler misin kuzum valla çok merak ettim bi bakıyım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…