Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu topiği açan arkadaşımız anneyimbenanne başka bi yerde ailevi sorunları için bi topik açmış canım da herkes okumuş burdan. Ben bulamamıştım arkadaşlar attı bana da ona şaşırdım canım. Şu an banlanmış arkadaş ama o konudan dolayı mı onu bilemiyorum

Aynen 3 kisilik dua ediyorum kuzum❤ hersey basarili super gececk inss haberlerini bkliyorum. Hic olmsz dusnme soncta yumrtlama evresi ctlama oldu onlar igne etkisidir asilama sorasida o gun karin agrisi oluyo regl gibi ayni pankleme o gun dinlen uzan once rahmi bi siviyla yikiyorlar ya o siviyi gondernce direk bnde regl agrisi gibi agrilar olmstu normal demslerdi aklnda blnsn o da

Su mu icicem yani bana hic öyle birsey denmedi.Allah allah
Oncesnde solenck bisi degl ya o sabah gidnce demslerdi bana da. Yarim ltre bi sise su icmstim basit bisi yani oncden bisi yapmana gerk yok:) transfer ve asilama islemlerinde biraz skisik istiyorlar cnku ultrasnda karindan rahmi daha iyi goruntuluyor ekrandan bakark islemi yapiyor gonderecegi yeri gordgnden kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…