- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.201
Silinmiş olabilir isminden aratmıştım baktı. Şimdi yok. Yazcam özelden sanaYa şu topiğin adını rica etsem bana da söyler misin kuzum valla çok merak ettim bi bakıyım bakalım
Gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayada nasip etsin.cok güzel haber bizede dua edinYarin regl gunum.
link attım canım özeldenYa şu topiğin adını rica etsem bana da söyler misin kuzum valla çok merak ettim bi bakıyım bakalım
Evet sen demiştin de bakmıştım ben delink attım canım özelden
Bütün sayfaları okuyorum o topiğin şaştım kaldım iyice. Ne diyim Allah yardımcısı olsunlink attım canım özelden
ne topigi cnmBütün sayfaları okuyorum o topiğin şaştım kaldım iyice. Ne diyim Allah yardımcısı olsun
Bu topiği açan arkadaşımız anneyimbenanne başka bi yerde ailevi sorunları için bi topik açmış canım da herkes okumuş burdan. Ben bulamamıştım arkadaşlar attı bana da ona şaşırdım canım. Şu an banlanmış arkadaş ama o konudan dolayı mı onu bilemiyorumne topigi cnm
Ne kizlar merak ettim deBütün sayfaları okuyorum o topiğin şaştım kaldım iyice. Ne diyim Allah yardımcısı olsun
Etmem mi yaaaaa insalllahhhhGözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayada nasip etsin.cok güzel haber bizede dua edin
Simdi kan verdim 1.5 saate cikacak kizlar1 17platon17 koş kan ver hemen :) tüp bebek öncesi gelen bebiş olsun inşallah. Hep anlatılan hikayelerden
Canım link atamıyorum da bu topiği açan arkadaşımızın ciddi ailevi sorunları varmış sanırım. Allah yardımcısı olsunNe kizlar merak ettim de
İnanır mısın senin kadar heyecamlıyımdır şu an canım :)Simdi kan verdim 1.5 saate cikacak kizlar
Bilmem mi kader arkadasimm seninle az mi dert ortagi oldukİnanır mısın senin kadar heyecamlıyımdır şu an canım :)
Waow çok heycanlı :) hadi güzel haberle gel inşallah :)Simdi kan verdim 1.5 saate cikacak kizlar
Canım benim ya kıyamam sana, zorlu yollardan sonra mutlu sona ulaşmak eminim harika bi histir. Çok şükür senin bu derdin bitiyo artık arkadaşım :)Bilmem mi kader arkadasimm seninle az mi dert ortagi olduk
anladim canim ,Allah yardimcisi olsunCanım link atamıyorum da bu topiği açan arkadaşımızın ciddi ailevi sorunları varmış sanırım. Allah yardımcısı olsun
Simdi kan verdim 1.5 saate cikacak kizlar
Canım sonuç belli mi, heyecandan bizi unutma :)Bilmem mi kader arkadasimm seninle az mi dert ortagi olduk
Aynen 3 kisilik dua ediyorum kuzum❤ hersey basarili super gececk inss haberlerini bkliyorum. Hic olmsz dusnme soncta yumrtlama evresi ctlama oldu onlar igne etkisidirSagol birtanem pufuduklarla sende oooo üçlu dua kim tutar beni.Allah razi olsun canim. Evet 11 gibi dediler canim.cok heyecanliyim.karnimin alt taraflari kasiklar agriyor egilip kalkamaz oldum sanki bir anda regli olacak gibiyim.bunlar iyiye isaret diye düsünüyorum.
Oncesnde solenck bisi degl ya o sabah gidnce demslerdi bana da. Yarim ltre bi sise su icmstim basit bisi yani oncden bisi yapmana gerk yok:) transfer ve asilama islemlerinde biraz skisik istiyorlar cnku ultrasnda karindan rahmi daha iyi goruntuluyor ekrandan bakark islemi yapiyor gonderecegi yeri gordgnden kuzumSu mu icicem yani bana hic öyle birsey denmedi.Allah allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?