Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sperm testini soruyosan cabk cikiyo canim 2 saat diyorlar genelde. Asilamadada ornegn 9 da aliyo ornegi cikiyo ayiriyo yikiyo 2 saate hazrliyo dusun

Bende abdest alip gidicem bol bol ayetel kürsi okurum.artik nasibimizde varsa olur.
Cok mantkli rabbim kabul etsn dualatini kuzum❤ bnde catldyken ayetel kurdi flaan okumstm hep oncesnde namaz kilp gtmstm ama tutmadi nasipten ote yol yok. Senin es degerlern iyi ben senden cok umtluyum vala hmde biksc yumrtan varken ilk defa ins olacak❤

Kizlar allahini seven suna baksin tup bebege hazirlaniyorum ocak sonuna dogru yarin regl gunum simdi yaptim
Senle konusmstk hatta ins gerek kalmadn o bos donemde kalirsn demstm cnku sehir disina gidicektn bak Allah nasip etti sukurler olsn cok belrgn cikms kesn hamilesn yuksek bi deger bkliyotm:)

Kızlar az önce geldim hastaneden bebeğimin kalp atışlarını duydum durumu iyi 3 santim olmş bir tanede kistim varmış doktor bebege bir tehlikesi olmaz dedi tedaviden kaldığını dedi
Masallah canm allah kucagina almagi nasip etsn bndede var kstler etkilemiyoms aynen

Bana gerek yok dediler ama ben yinede iceyim be olur ne olmaz canim

Ben aksam ustu aradim doktoru agrin olmasi iyi dedi.ama onceki kullanimlarda yogun akinti olmustu bu sefer olmadi catlamama imkani oluyormu dedim.catlama ignesiyle %100 catlar diye birsey yok dedi.ama agri olmasi iyi birseymis. Allah im yarinida atlatsam.yarin dinlenirim.sonrasinda spor yapmasammi acaba

ah canim 4 kere klomen kullandim ilk defa 2 yumurta oldu.valla yumurtalarin ekran ciktisini sevdim bebek gibi.rahim filminin mi etkisi bilemedim.

Bence aşılamadan sonra 1 hafta kadar çok hareketli şeyler yapma canım tam döllenip yerleşme aşaması dikkatli olmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…