- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.221
Tamam sagolkullan canım
Hımm tüp bebek felan denedinmi hangi tedavileri denedin canımcnm bende 30 yasindayim. 3 yllk evliyiz. herhangi bi prblm.yok. ama pco gorunumlu folikuller vr
Sperm testini soruyosan cabk cikiyo canim 2 saat diyorlar genelde. Asilamadada ornegn 9 da aliyo ornegi cikiyo ayiriyo yikiyo 2 saate hazrliyo dusunİnternetten araştırdım 1 gün sonra çıkar falan yazmışşar siteler de yer yer değişir mi acaba diye düşğmdüm. hem cumartesi hem pazartesi gitmeyelim bari dedim . Git gel sıkıntı. En son sizde yaptırmıştımız da o yüzden sormak istedim :)
Cok mantkli rabbim kabul etsn dualatini kuzum❤ bnde catldyken ayetel kurdi flaan okumstm hep oncesnde namaz kilp gtmstm ama tutmadi nasipten ote yol yok. Senin es degerlern iyi ben senden cok umtluyum vala hmde biksc yumrtan varken ilk defa ins olacak❤Bende abdest alip gidicem bol bol ayetel kürsi okurum.artik nasibimizde varsa olur.
Kuzumm gozlerime inanamiyorm masallah kos kan ver gel heyecanla bkliyorz❤
Senle konusmstk hatta ins gerek kalmadn o bos donemde kalirsn demstm cnku sehir disina gidicektn bak Allah nasip etti sukurler olsn cok belrgn cikms kesn hamilesn yuksek bi deger bkliyotm:)Kizlar allahini seven suna baksin tup bebege hazirlaniyorum ocak sonuna dogru yarin regl gunum simdi yaptim
Masallah canm allah kucagina almagi nasip etsn bndede var kstler etkilemiyoms aynenKızlar az önce geldim hastaneden bebeğimin kalp atışlarını duydum durumu iyi 3 santim olmş bir tanede kistim varmış doktor bebege bir tehlikesi olmaz dedi tedaviden kaldığını dedi
Sagol canım Allah razı olsunMasallah canm allah kucagina almagi nasip etsn bndede var kstler etkilemiyoms aynen
Aninda cikiyosa kesn var bnde alip bska markalarda yapmstm ayy super haberSimdi ikinci bir test daha yaptim o da aninda 2 cizgi oldu. Herhalde o da hatali degildir degil mi?
Oncesnde solenck bisi degl ya o sabah gidnce demslerdi bana da. Yarim ltre bi sise su icmstim basit bisi yani oncden bisi yapmana gerk yok:) transfer ve asilama islemlerinde biraz skisik istiyorlar cnku ultrasnda karindan rahmi daha iyi goruntuluyor ekrandan bakark islemi yapiyor gonderecegi yeri gordgnden kuzum
Oncesnde solenck bisi degl ya o sabah gidnce demslerdi bana da. Yarim ltre bi sise su icmstim basit bisi yani oncden bisi yapmana gerk yok:) transfer ve asilama islemlerinde biraz skisik istiyorlar cnku ultrasnda karindan rahmi daha iyi goruntuluyor ekrandan bakark islemi yapiyor gonderecegi yeri gordgnden kuzum
192 cikti canim 4 haftalikSenle konusmstk hatta ins gerek kalmadn o bos donemde kalirsn demstm cnku sehir disina gidicektn bak Allah nasip etti sukurler olsn cok belrgn cikms kesn hamilesn yuksek bi deger bkliyotm:)
Hayirli olsun canim benimSagol canım Allah razı olsun
Cok mantkli rabbim kabul etsn dualatini kuzum❤ bnde catldyken ayetel kurdi flaan okumstm hep oncesnde namaz kilp gtmstm ama tutmadi nasipten ote yol yok. Senin es degerlern iyi ben senden cok umtluyum vala hmde biksc yumrtan varken ilk defa ins olacak❤
192 cikti canim 4 haftalik
Verdim canim acilde 192 cikti. Allah razi olsun1 17platon17 tebrikler. Canım bal gibi hamilesin :) maşallah koş kan testine bize de haber et
BEnde aynı gün oldum maalesef hüsran bu kez kendi haline bıraktım doktora da gitmiyorum şubata aşılama artık3 Aralık'ta iğne olmuştum canım kafayı yemek üzereyim öyle umutluydum
Bence aşılamadan sonra 1 hafta kadar çok hareketli şeyler yapma canım tam döllenip yerleşme aşaması dikkatli olmakta fayda varBen aksam ustu aradim doktoru agrin olmasi iyi dedi.ama onceki kullanimlarda yogun akinti olmustu bu sefer olmadi catlamama imkani oluyormu dedim.catlama ignesiyle %100 catlar diye birsey yok dedi.ama agri olmasi iyi birseymis. Allah im yarinida atlatsam.yarin dinlenirim.sonrasinda spor yapmasammi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?