- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.241
Ay maşallah ya çok iyi canım değerin. İnşallah hep böyle sağlıkla devam edicek. Bizim için de dua et canımKizlar herkese tekrar merhaba kan sonucumu az once aldim. Betahcg 192 cikti. Allahima bin sukur. 2 gun sonra yeniden verecegim. Rabbim tez zamanda herkese yasatsin. Insallah saglikla ilerler.
Seviyorum sizi
Hep dualarimdasiniz bende arkadaslarimin duasi sayesinde rabbim yuzume baktiAy maşallah ya çok iyi canım değerin. İnşallah hep böyle sağlıkla devam edicek. Bizim için de dua et canım
Allah hep gönlüne göre versin canımHep dualarimdasiniz bende arkadaslarimin duasi sayesinde rabbim yuzume bakti
Bence aşılamadan sonra 1 hafta kadar çok hareketli şeyler yapma canım tam döllenip yerleşme aşaması dikkatli olmakta fayda var
ben denokudum cok sasirdim.Bu topiği açan arkadaşımız anneyimbenanne başka bi yerde ailevi sorunları için bi topik açmış canım da herkes okumuş burdan. Ben bulamamıştım arkadaşlar attı bana da ona şaşırdım canım. Şu an banlanmış arkadaş ama o konudan dolayı mı onu bilemiyorum
yumurta takibi yaptirdm cnm ben. baskada bisi denemedmHımm tüp bebek felan denedinmi hangi tedavileri denedin canım
Hayırlı olsun canım gözünaydın:)Kızlar az önce geldim hastaneden bebeğimin kalp atışlarını duydum durumu iyi 3 santim olmş bir tanede kistim varmış doktor bebege bir tehlikesi olmaz dedi tedaviden kaldığını dedi
Gözünaydın canım çok çpk sevindim senin adına yaaaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahKizlar herkese tekrar merhaba kan sonucumu az once aldim. Betahcg 192 cikti. Allahima bin sukur. 2 gun sonra yeniden verecegim. Rabbim tez zamanda herkese yasatsin. Insallah saglikla ilerler.
Seviyorum sizi
Sagol canim hepimiz insallahGözünaydın canım çok çpk sevindim senin adına yaaaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
tebrik ederim cnm. darisi basimizaSagol canim hepimiz insallah
Ben de şok geçirdim vallaben denokudum cok sasirdim.
Oyle diyolar canim ya catlamayadabiliyo die ama genelde o saatlerde oldugundan islemi ona gore ayarliyorlar biz iyisini dusunelim hepBen aksam ustu aradim doktoru agrin olmasi iyi dedi.ama onceki kullanimlarda yogun akinti olmustu bu sefer olmadi catlamama imkani oluyormu dedim.catlama ignesiyle %100 catlar diye birsey yok dedi.ama agri olmasi iyi birseymis. Allah im yarinida atlatsam.yarin dinlenirim.sonrasinda spor yapmasammi acaba
Kuzum ailevi sorunlarıyla ilgili bi topik açmış ona şaşırdık hepimiz, şu an bi kaç günlük engel yemiş herhalde bilmiyoruz durumunuAnneyimbenanneye ne oldu ki kızlar ya benimde aklımda idi hormon testi yapacaktı ne oldu diye
Saglikli beslen bu ara hamile olacagn ihtimalini dusunp kacn bazi selerden. Agir kaldrma diyorlar. Cok etkilick bisi degl asilama kolay da bu hasrettn sora onlem almak daha iyi bnce. Inss guzel haberler verirsn bize kuzum❤Ben aksam ustu aradim doktoru agrin olmasi iyi dedi.ama onceki kullanimlarda yogun akinti olmustu bu sefer olmadi catlamama imkani oluyormu dedim.catlama ignesiyle %100 catlar diye birsey yok dedi.ama agri olmasi iyi birseymis. Allah im yarinida atlatsam.yarin dinlenirim.sonrasinda spor yapmasammi acaba
Adet gununse yarin tam 4 haftalk oliyor canim. Cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin. Tupbebek zahmetli gercektn bedenen madden ve ruhen. Yardimcinda olmali evde. Allah yuzune guldu bunlari yasamadn hamile kalmana gercktn cok sevndim❤192 cikti canim 4 haftalik
Testtn yuksek bi rakam bkliyorduk harika canim cok guzel rakamin topik senlendi iyiceKizlar herkese tekrar merhaba kan sonucumu az once aldim. Betahcg 192 cikti. Allahima bin sukur. 2 gun sonra yeniden verecegim. Rabbim tez zamanda herkese yasatsin. Insallah saglikla ilerler.
Seviyorum sizi
Adet oldun mu canım yada sadece sende evde test mi yaptinBEnde aynı gün oldum maalesef hüsran bu kez kendi haline bıraktım doktora da gitmiyorum şubata aşılama artık
Gerçekten bilmemek kötü :) iyki burada birbirimize sorabiliyoruz, öğreniyoruz. Teşekkür ederim canımSperm testini soruyosan cabk cikiyo canim 2 saat diyorlar genelde. Asilamadada ornegn 9 da aliyo ornegi cikiyo ayiriyo yikiyo 2 saate hazrliyo dusun
Insan basina gelnce iste anca ogreniyo kbu konulari canim:) evet ya burasi cok iyi gercektn cok sey ogrendik burdan hepimiz:)Gerçekten bilmemek kötü :) iyki burada birbirimize sorabiliyoruz, öğreniyoruz. Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?