Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar herkese tekrar merhaba kan sonucumu az once aldim. Betahcg 192 cikti. Allahima bin sukur. 2 gun sonra yeniden verecegim. Rabbim tez zamanda herkese yasatsin. Insallah saglikla ilerler.
Seviyorum sizi
Ay maşallah ya çok iyi canım değerin. İnşallah hep böyle sağlıkla devam edicek. Bizim için de dua et canım

ben denokudum cok sasirdim.

Kizlar herkese tekrar merhaba kan sonucumu az once aldim. Betahcg 192 cikti. Allahima bin sukur. 2 gun sonra yeniden verecegim. Rabbim tez zamanda herkese yasatsin. Insallah saglikla ilerler.
Seviyorum sizi
Gözünaydın canım çok çpk sevindim senin adına yaaaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

Oyle diyolar canim ya catlamayadabiliyo die ama genelde o saatlerde oldugundan islemi ona gore ayarliyorlar biz iyisini dusunelim hep sen ilk gunlerde dikat et kuzum zorlama kendini. Tutunma evresi olck sora yerlesme evresi olck. Olcaksa olur derler de riske atma:))

Anneyimbenanneye ne oldu ki kızlar ya benimde aklımda idi hormon testi yapacaktı ne oldu diye
Kuzum ailevi sorunlarıyla ilgili bi topik açmış ona şaşırdık hepimiz, şu an bi kaç günlük engel yemiş herhalde bilmiyoruz durumunu

Saglikli beslen bu ara hamile olacagn ihtimalini dusunp kacn bazi selerden. Agir kaldrma diyorlar. Cok etkilick bisi degl asilama kolay da bu hasrettn sora onlem almak daha iyi bnce. Inss guzel haberler verirsn bize kuzum❤

192 cikti canim 4 haftalik
Adet gununse yarin tam 4 haftalk oliyor canim. Cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin. Tupbebek zahmetli gercektn bedenen madden ve ruhen. Yardimcinda olmali evde. Allah yuzune guldu bunlari yasamadn hamile kalmana gercktn cok sevndim❤

Seviyorum sizi
Testtn yuksek bi rakam bkliyorduk harika canim cok guzel rakamin topik senlendi iyice benmde adete 2 gun kala 400 adet gunumde 900 cikmsti ikiz oldgndan daha cok hormon salgilandi sanirm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…