- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.261
Saglikli beslen bu ara hamile olacagn ihtimalini dusunp kacn bazi selerden. Agir kaldrma diyorlar. Cok etkilick bisi degl asilama kolay da bu hasrettn sora onlem almak daha iyi bnce. Inss guzel haberler verirsn bize kuzum❤
Inan hep allahim ne olur tup bebege gerek kalmasin dedim dua ettim. Tup bebek yapmaktan gocundugumdan degil asla. Dogudayim esimle git gel nasil yapariz diyordum.Adet gununse yarin tam 4 haftalk oliyor canim. Cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin. Tupbebek zahmetli gercektn bedenen madden ve ruhen. Yardimcinda olmali evde. Allah yuzune guldu bunlari yasamadn hamile kalmana gercktn cok sevndim❤
yani ben tam okuyamadm ama. bazi mesajlar silinmis gibi. inanamadm.Ben de şok geçirdim valla
Çoooook sevindim inan, kendim de çıksa bu kadar sevinirdim :) işte biz plan yapıyoruz da Rabbim sürprizler hazırlıyveriyor en güzelinden. Sağlıkla gitsin sürecin inşallah192 cikti canim 4 haftalik
Cok sagol canim.benimmmmÇoooook sevindim inan, kendim de çıksa bu kadar sevinirdim :) işte biz plan yapıyoruz da Rabbim sürprizler hazırlıyveriyor en güzelinden. Sağlıkla gitsin sürecin inşallah
Hem de ne çok şey iyisi kötüsü :) bebişler nasıllar annesiInsan basina gelnce iste anca ogreniyo kbu konulari canim:) evet ya burasi cok iyi gercektn cok sey ogrendik burdan hepimiz:)
Tebrikler canım hayırlı olsun kaç haftalikKizlar herkese tekrar merhaba kan sonucumu az once aldim. Betahcg 192 cikti. Allahima bin sukur. 2 gun sonra yeniden verecegim. Rabbim tez zamanda herkese yasatsin. Insallah saglikla ilerler.
Seviyorum sizi
Valla 4 galiba yarin adet gunumduTebrikler canım hayırlı olsun kaç haftalik
Biraz karışık, eksik ve parça parça anlatmış olayı da o yüzden zor anlaşılıyo. İnanması çok güç bi durum canımyani ben tam okuyamadm ama. bazi mesajlar silinmis gibi. inanamadm.
10.gün daha çok erken canım 14.güne kadar bekle o zaman en net sonucu alırsınKızlar merhaba iyi akşamlar bugün iğneden sonraki 10. Günüm, demin idrar testi yaptım negatifpozitif olsaydı da sevinmicektim iğnenin etkisi olabilir diye ama direk negatif çıktı ya ne diyorsunuz az da olsa umut var mı
ins hersey guzl olur. herkes icin. allah herkesin yuvasina mutluluk huzur versin.Biraz karışık, eksik ve parça parça anlatmış olayı da o yüzden zor anlaşılıyo. İnanması çok güç bi durum canım
Amiin canım benim amiiinins hersey guzl olur. herkes icin. allah herkesin yuvasina mutluluk huzur versin.
Tüp bebek mi canm canm hayırlı olsunValla 4 galiba yarin adet gunumdu
Cok tesekkur ederim allah razi olsun
ben akıllı ovulasyon karıştır gebelik testi diye silik çizgi görünce koş kan testine sonu hüsran çıktı bi gün sonra adet oldum zaten bugün 2.günAdet oldun mu canım yada sadece sende evde test mi yaptin
Sende büyük hayal kırıklığı yasamissin canım kıyamam ya bende sabah erkenden gittim test aldım denedim öyle bir heyecanlıydim ki içim içime sığmıyordu ama sonuç hüsran çok hayal kırıklığı yaşadım şimdi sadece adet olmak istiyorumben akıllı ovulasyon karıştır gebelik testi diye silik çizgi görünce koş kan testine sonu hüsran çıktı bi gün sonra adet oldum zaten bugün 2.gün
Merhaba canım hamileler artıyo maşallah :) sayısını bilmiyorum ama dün de 1 17platon17 arkadaşımızın hamile olduğunu öğrendik :)merhaba kizlar, uzun zaman sonra tekrar geldim.
en son 3 hamilemiz vardi grupta kaca yükseldik ? güzel haberleriniz varmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?