Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saglikli beslen bu ara hamile olacagn ihtimalini dusunp kacn bazi selerden. Agir kaldrma diyorlar. Cok etkilick bisi degl asilama kolay da bu hasrettn sora onlem almak daha iyi bnce. Inss guzel haberler verirsn bize kuzum❤

Sagol bitanem dikkat etmezmiyim daha once düsük yapanlarda risk cok oluyormus olsunda kilo verilir.evi temizledim komple camasirlar yikandi ütülendi...biz herseyi yeriz ama cocuk oldugundan 2 günlük yemek yaptim en azindan 1 gun kalkmadan yaticam sonra pişman olmamak icin.cok heyecanliyim . Sel gibi akintim olurdu bu sefer olmadi iyi düsünüyorum catlamistir insallah

Adet gununse yarin tam 4 haftalk oliyor canim. Cok sevindim allah kucagina almayi nasip etsin. Tupbebek zahmetli gercektn bedenen madden ve ruhen. Yardimcinda olmali evde. Allah yuzune guldu bunlari yasamadn hamile kalmana gercktn cok sevndim❤
Inan hep allahim ne olur tup bebege gerek kalmasin dedim dua ettim. Tup bebek yapmaktan gocundugumdan degil asla. Dogudayim esimle git gel nasil yapariz diyordum.

Kızlar merhaba iyi akşamlar bugün iğneden sonraki 10. Günüm, demin idrar testi yaptım negatif pozitif olsaydı da sevinmicektim iğnenin etkisi olabilir diye ama direk negatif çıktı ya ne diyorsunuz az da olsa umut var mı

10.gün daha çok erken canım 14.güne kadar bekle o zaman en net sonucu alırsın

ben akıllı ovulasyon karıştır gebelik testi diye silik çizgi görünce koş kan testine sonu hüsran çıktı bi gün sonra adet oldum zaten bugün 2.gün
Sende büyük hayal kırıklığı yasamissin canım kıyamam ya bende sabah erkenden gittim test aldım denedim öyle bir heyecanlıydim ki içim içime sığmıyordu ama sonuç hüsran çok hayal kırıklığı yaşadım şimdi sadece adet olmak istiyorum

Kızlar pazar günü yumurtamın çatlamış olması lazımdı. Artık birliktelik olmasa adete kadar. Sizce riske atmış olur muyum. Nasıl olsa o gün çatladı etkisi kalmadı diye düşünüyorum. Çünkü fiziki acıdan yorgun hissediyorum kendimi

merhaba kizlar, uzun zaman sonra tekrar geldim.
en son 3 hamilemiz vardi grupta kaca yükseldik ? güzel haberleriniz varmi :)
Merhaba canım hamileler artıyo maşallah :) sayısını bilmiyorum ama dün de 1 17platon17 arkadaşımızın hamile olduğunu öğrendik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…