- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.281
Canım pazar gününden bugüne kadar en azından gün aşırı değerlendirdiysen yeterli olmuşturKızlar pazar günü yumurtamın çatlamış olması lazımdı. Artık birliktelik olmasa adete kadar. Sizce riske atmış olur muyum. Nasıl olsa o gün çatladı etkisi kalmadı diye düşünüyorum. Çünkü fiziki acıdan yorgun hissediyorum kendimi
Erken yapmışsın varsada çıkmaz bence ben 18.gunu yapmistim 15.gunu falan tekrar denersen çıkar inşallahKızlar merhaba iyi akşamlar bugün iğneden sonraki 10. Günüm, demin idrar testi yaptım negatifpozitif olsaydı da sevinmicektim iğnenin etkisi olabilir diye ama direk negatif çıktı ya ne diyorsunuz az da olsa umut var mı
Canım yumurta bı gün yasiyo ya zaten o gün çatladiysa tamamdır artık benim iğneden sonra bigün arayla iki kere ilişki oldu o da yetti şükürKızlar pazar günü yumurtamın çatlamış olması lazımdı. Artık birliktelik olmasa adete kadar. Sizce riske atmış olur muyum. Nasıl olsa o gün çatladı etkisi kalmadı diye düşünüyorum. Çünkü fiziki acıdan yorgun hissediyorum kendimi
Merhaba canım hamileler artıyo maşallah :) sayısını bilmiyorum ama dün de 1 17platon17 arkadaşımızın hamile olduğunu öğrendik :)
Gunaydin kizlar hastanedeyim.esimi kurbanlik koyun gibi numune vermeye gönderdim. Asilama 750tl tuttu.12 gibi asilama olucak ben 11.30da igne olmustum geçmi kaldik acaba
gözün aydın arkadaşım, maşallah diyelim.. sağlıkla kucağına alırsın umarım.. senin aşılama mıydı??Kizlar herkese tekrar merhaba kan sonucumu az once aldim. Betahcg 192 cikti. Allahima bin sukur. 2 gun sonra yeniden verecegim. Rabbim tez zamanda herkese yasatsin. Insallah saglikla ilerler.
Seviyorum sizi
kızlar olay ne? ben anlamadım valla??İsmini hatırlamıyorum bir derdim varda dur bulayım
canım fiyatı iyi bence.. geç değil.. geç olsa doktor bu saati vermezdi zaten ve yumurta 24 saat canlı kalabiliyor sonuçta..
gözün aydın arkadaşım, maşallah diyelim.. sağlıkla kucağına alırsın umarım.. senin aşılama mıydı??
Cok heyecanliyim biraz once cok agladim doktor zor sakinlestirdi.artik sinirlerim kaldirmiyor
ağla canım benim, rahatlarsın stresini atarsın.. güzel düşün güzel olsun.. bu sefer olacak bak göreceksin
Insallah guzel kalpli arkadasim. biraz once bir bayan geldi 22 haftalik hamile acil sezeryana aldilar morali cok bozuktu kendimi unuttum ona ayetel kürsi okuyorum.10tane okicam dedim.
Çok erkenmis Allah yardımcısı olsunInsallah guzel kalpli arkadasim. biraz once bir bayan geldi 22 haftalik hamile acil sezeryana aldilar morali cok bozuktu kendimi unuttum ona ayetel kürsi okuyorum.10tane okicam dedim.
Çok erkenmis Allah yardımcısı olsun
Yok kasim da asilama tutmadi. Aralikta kendiliginden oldu. Ocakta tup bebege gececektik.gözün aydın arkadaşım, maşallah diyelim.. sağlıkla kucağına alırsın umarım.. senin aşılama mıydı??
Insallah canim benim dualarimdasinizaa 1 17platon17 de mi hamilee çok sevindiimm Hayırlı olsun arkadaşım.. hayırlısıyla sıra bize gelsin yaa
Canım arkadaşım yaaa ne iyi niyetlisin Maşaallah inşaallah sende çok güzel sonuçlar alırsınInsallah guzel kalpli arkadasim. biraz once bir bayan geldi 22 haftalik hamile acil sezeryana aldilar morali cok bozuktu kendimi unuttum ona ayetel kürsi okuyorum.10tane okicam dedim.
Yok kasim da asilama tutmadi. Aralikta kendiliginden oldu. Ocakta tup bebege gececektik.
Canım her gün değerlendirdik ara vermedenCanım pazar gününden bugüne kadar en azından gün aşırı değerlendirdiysen yeterli olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?