Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım pazar gününden bugüne kadar en azından gün aşırı değerlendirdiysen yeterli olmuştur

Erken yapmışsın varsada çıkmaz bence ben 18.gunu yapmistim 15.gunu falan tekrar denersen çıkar inşallah

Canım yumurta bı gün yasiyo ya zaten o gün çatladiysa tamamdır artık benim iğneden sonra bigün arayla iki kere ilişki oldu o da yetti şükür

Gunaydin kizlar hastanedeyim.esimi kurbanlik koyun gibi numune vermeye gönderdim. Asilama 750tl tuttu.12 gibi asilama olucak ben 11.30da igne olmustum geçmi kaldik acaba

Gunaydin kizlar hastanedeyim.esimi kurbanlik koyun gibi numune vermeye gönderdim. Asilama 750tl tuttu.12 gibi asilama olucak ben 11.30da igne olmustum geçmi kaldik acaba

canım fiyatı iyi bence.. geç değil.. geç olsa doktor bu saati vermezdi zaten ve yumurta 24 saat canlı kalabiliyor sonuçta..

Kizlar herkese tekrar merhaba kan sonucumu az once aldim. Betahcg 192 cikti. Allahima bin sukur. 2 gun sonra yeniden verecegim. Rabbim tez zamanda herkese yasatsin. Insallah saglikla ilerler.
Seviyorum sizi
gözün aydın arkadaşım, maşallah diyelim.. sağlıkla kucağına alırsın umarım.. senin aşılama mıydı??

gözün aydın arkadaşım, maşallah diyelim.. sağlıkla kucağına alırsın umarım.. senin aşılama mıydı??

Yok canim arkadasimizda bizim gibi tedavi gordu olmadi aşilama oldu tutmadi ocak ayinda tüp bebek yapacakti kendiliginden geldi bebisi masallah ikisinede .darisi hepimizin başına insallah

ağla canım benim, rahatlarsın stresini atarsın.. güzel düşün güzel olsun.. bu sefer olacak bak göreceksin

Insallah guzel kalpli arkadasim. biraz once bir bayan geldi 22 haftalik hamile acil sezeryana aldilar morali cok bozuktu kendimi unuttum ona ayetel kürsi okuyorum.10tane okicam dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…