Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar hastanedeyim.esimi kurbanlik koyun gibi numune vermeye gönderdim. Asilama 750tl tuttu.12 gibi asilama olucak ben 11.30da igne olmustum geçmi kaldik acaba
Canım senin için Ayetel kürsi okudum bol bol, Allah yardımcın olsun kuzum. Olucak inşallah

Canım senin için Ayetel kürsi okudum bol bol, Allah yardımcın olsun kuzum. Olucak inşallah

Sagol bitanem Allah 100.000kere razi olsun. işlem bitti bacaklar havada 15dakka yat dedi.yarinada iliski olsun dedi.15gün sonra belli olur dedi.hakkimizda hayirlisi

Sagol bitanem Allah 100.000kere razi olsun. işlem bitti bacaklar havada 15dakka yat dedi.yarinada iliski olsun dedi.15gün sonra belli olur dedi.hakkimizda hayirlisi
hadi bakalım hayırlısı canım.
şimdi vakit geçmek bilmez
yarın da yapın sonra bir gün ara verin sonra yine yapın
yeter sanırım

hadi bakalım hayırlısı canım.
şimdi vakit geçmek bilmez
yarın da yapın sonra bir gün ara verin sonra yine yapın
yeter sanırım

Doktor normal yasama donebilirsiniz dedi illa iliski olsun demedi isyersen yarindan itibaren iliski olabilir dedi.ama ben yarin ve pazartesiyi degerlendircem.birde canim bu enjekte edilen sey geri geldi ayaga kalkinca sanki zaten azicik birseydi

Yok canım daha yumurtlama yok. Ama teste devam et bugünden itibaren. İkisi de aynı koyulukta olunca yumurtlama oluyo, sonra ertesi gün bu şekilde silikleşmeye başlıyo o zamanda çatlamış oluyo canım
Bugün test daha silik çıktı yumurtlamayı kaçırmış olabilirmiyim sadece bugün sabahı değerlendirmişti.birde salı.testi geç aldım galiba kacirdim

Doktor normal yasama donebilirsiniz dedi illa iliski olsun demedi isyersen yarindan itibaren iliski olabilir dedi.ama ben yarin ve pazartesiyi degerlendircem.birde canim bu enjekte edilen sey geri geldi ayaga kalkinca sanki zaten azicik birseydi
Inşallah olur hayırlı haber verirsin bizlere

çok sevindim aşılama yaptırmana, ben de gelecekj ay yaptıracağım şuan bir hafta var bat a, bu ay da olmazxsa artık aşılama ile başlayacağız, insşallah güzzel haberr alrıız senden, nasıl başladın aşamaları yazar mısın canım klomen le mi başladılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…