- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.321
neden ağladın üzüldüm şimd, allah gözyasşlarının karşılığını verir inşallahCok heyecanliyim biraz once cok agladim doktor zor sakinlestirdi.artik sinirlerim kaldirmiyor
Canım hayırlı olsun. Allah gönlüne göre versin inşallah
neden ağladın üzüldüm şimd, allah gözyasşlarının karşılığını verir inşallah
Amin canımBende okudum Allah yar ve yardimcisi olsun.
Gelsinler inşallah canım sağlıkla :) inşallah canım test sonuçları güzel çıkar, direk kafam rahatlıycak çünkü :) dikkat et yorma kendini yat uzan dinlenSagol canim 2019 model bebislerimiz gelsin .pazarteside senden tedavi haberleri bekliyoruz.rabbim guzel gonlune gore versin
Amin kuzummmm inşaallahSende canim sende iyi niyetlisin
Rabbim sirayla guldursun yuzumuzu
çok sevindim aşılama yaptırmana, ben de gelecekj ay yaptıracağım şuan bir hafta var bat a, bu ay da olmazxsa artık aşılama ile başlayacağız, insşallah güzzel haberr alrıız senden, nasıl başladın aşamaları yazar mısın canım klomen le mi başladılar
Bende aynen senin gibi dusunuyorum canim. Tup bebege kontsantre olduk ondan sanirim tabi herseyin sebebi once rabbimkısmet canım, psikolojikti muhtemelen.. tüp bebek belkş kafanı rahatlattı biraz, incir kürü de destek oldu ve geldi bebiş..
aynı yumurta takibi ile demek ki, tek fark enjekte edilmesi. biliyorum canm geçirdğin aşamaları, hsg sonrası olması iyi olmuş, benim de 4.deneme oldu hsg sonrası..Evet canim onceden 3 kez klonen kullandim olmadi.eahim filmi cekildim hormon testlerim yapildi 1 ay dinlendirdi ilacsiz.bu ay klomenle ilk defa 2 yumurta oldu.carsamba gecesi catlatma ignesi bugünde asilama oldu.eger bu ay tutmazsa onümüzdeki ay gonal f vericem dedi.vakalim kismet yasim 35 tutma ihtimali yuzde 15 lerde artik ben elimden geleni yaptin gerisini rabbin bilur.körü körüne olsun diyemem hayirlisi ise olsun sagliklu sihatli.
İnsallah güzel haberler alirsin canm beklemek çok zor dmi bende ultrasonda görmek için bekliyorum daha 10gun var nasıl geçecek bilmiyorumTamam umutlandım tekrar :)
Arkadasim igneden ziyade iliski gunu onemli. Embriyo iliskiden yaklasik 10 gun sonra rahim duvarina yapisiyor ve o yerleame olduktan sonra iki gunde bir artis oluyor. Eger ki ilisinin ustundende 10 gun gectiyse bir sansini dene ama bence bir kac gun beklesen daha iyiKizlar carsamba gunu 8.gunu test yapmistim 11 cikti bugun yapsam ikiye katlanmismi diye dogru sonucu verirmi gebelik varsa cikarmi bugun 10. Gun
ben şokBiraz karışık, eksik ve parça parça anlatmış olayı da o yüzden zor anlaşılıyo. İnanması çok güç bi durum canım
Hayırlısı olsun Rabbim güzel haberi de nasip etsinSagol bitanem Allah 100.000kere razi olsun. işlem bitti bacaklar havada 15dakka yat dedi.yarinada iliski olsun dedi.15gün sonra belli olur dedi.hakkimizda hayirlisi
Canim hayirlisi olsunUmutumut82 . Insallah guzel sonuclar alacaksin. Yikama sonrasi degerler bana kötü gibi gelmedi acikcasi
Hayırlısı olsun Rabbim güzel haberi de nasip etsin
Umutumut82 canim benim bu ara bol bol dinlen artik e mi. Birde stresten mumkun mertebe uzak dur. Hep beraber beklicez burda gecmesi gereken gunleri. Dua edecegim senin icin
aynı yumurta takibi ile demek ki, tek fark enjekte edilmesi. biliyorum canm geçirdğin aşamaları, hsg sonrası olması iyi olmuş, benim de 4.deneme oldu hsg sonrası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?