Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
neden ağladın üzüldüm şimd, allah gözyasşlarının karşılığını verir inşallah

Sagol canim 2yildir git gel hersey saatli ilac ic tahlil vs. 2yildir esimle bile iliskiler stres altinda sanki kendimi maratona girmis gibi hissediyorum.Allah hepimize nasip etsin

Evet canim onceden 3 kez klonen kullandim olmadi.eahim filmi cekildim hormon testlerim yapildi 1 ay dinlendirdi ilacsiz.bu ay klomenle ilk defa 2 yumurta oldu.carsamba gecesi catlatma ignesi bugünde asilama oldu.eger bu ay tutmazsa onümüzdeki ay gonal f vericem dedi.vakalim kismet yasim 35 tutma ihtimali yuzde 15 lerde artik ben elimden geleni yaptin gerisini rabbin bilur.körü körüne olsun diyemem hayirlisi ise olsun sagliklu sihatli.

Kizlar esimin yikama sonrasi degerleri ile ilgili rapor verdiler. Gecen seferden bayagi düsük cikti gibi.
Yıkama sonrasi hizli haraketli %52
Yikama sonrasi sperm 24milyon
yikama sonrasi haraketsiz %40
Yikama öncesi motilite %66

aynı yumurta takibi ile demek ki, tek fark enjekte edilmesi. biliyorum canm geçirdğin aşamaları, hsg sonrası olması iyi olmuş, benim de 4.deneme oldu hsg sonrası..

Kizlar carsamba gunu 8.gunu test yapmistim 11 cikti bugun yapsam ikiye katlanmismi diye dogru sonucu verirmi gebelik varsa cikarmi bugun 10. Gun
Arkadasim igneden ziyade iliski gunu onemli. Embriyo iliskiden yaklasik 10 gun sonra rahim duvarina yapisiyor ve o yerleame olduktan sonra iki gunde bir artis oluyor. Eger ki ilisinin ustundende 10 gun gectiyse bir sansini dene ama bence bir kac gun beklesen daha iyi

Canim hayirlisi olsun Umutumut82 . Insallah guzel sonuclar alacaksin. Yikama sonrasi degerler bana kötü gibi gelmedi acikcasi

Sagol bitanem sirayla yüzumüz gülsün insallah.doktoru aradim yikama öncesi kötüymüş yikama sonrasi iyi dedi.1 2 ay once cok cok iyi cikmisti.demekki zaman zaman degisebiliyor.ara ara testleri tekrarlamak lazim.

Umutumut82 canim benim bu ara bol bol dinlen artik e mi. Birde stresten mumkun mertebe uzak dur. Hep beraber beklicez burda gecmesi gereken gunleri. Dua edecegim senin icin

Allah razi olsun canim. Bende hepimize dua ediyorum.rabbim mubarek cuma saatlerinde hepinuze saglikli sihatli evlatlar nasip etsin

aynı yumurta takibi ile demek ki, tek fark enjekte edilmesi. biliyorum canm geçirdğin aşamaları, hsg sonrası olması iyi olmuş, benim de 4.deneme oldu hsg sonrası..

Evet canim birebir ayni yumurta takibiyle.sadece catlama ignesi sonrasi asılama oluyir.hatta 2 3 gün iliskide oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…