Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor normal yasama donebilirsiniz dedi illa iliski olsun demedi isyersen yarindan itibaren iliski olabilir dedi.ama ben yarin ve pazartesiyi degerlendircem.birde canim bu enjekte edilen sey geri geldi ayaga kalkinca sanki zaten azicik birseydi
15 20 dk yattıysan yeter canım
mecburen bir kısmı çıkıyor

Kizlar esimin yikama sonrasi degerleri ile ilgili rapor verdiler. Gecen seferden bayagi düsük cikti gibi.
Yıkama sonrasi hizli haraketli %52
Yikama sonrasi sperm 24milyon
yikama sonrasi haraketsiz %40
Yikama öncesi motilite %66
gayet iyi canım hiç takılma.
106 milyon ile gebe kalamamıştım ben
önemli olan yumurtanın kalitesi

İnsallah güzel haberler alirsin canm beklemek çok zor dmi bende ultrasonda görmek için bekliyorum daha 10gun var nasıl geçecek bilmiyorum

Ilk cocuk galiba canim.kese gormekle bitmiyor inanki canim 9 ay insanin yüregi agzinda oluyor.kese, kalp atisi, boyu, kilosu ,ense kalinligi ,bacak boyu, icinde bulundugu su miktari ,seker yüklemesi, 2li test ,3lü test derken 9 ay geciyor.kucagina alana kadar maraton var. Rabbim saglikla sihatle kucagiba almayi nasip etsin.

ne güzel özetledin

kizlar biliyorum biktiniz artik. tarlusal ictim bgn lekelenmem geldi. ilaci birakayimmi

Evet canim birakman gerekiyor bu çok güzel bir haber.hadi bakalim yarina sokülür tedavi başlar. sen yinede ara doktorunu icin rahat etsin.hem muayene icin yilvasi öncesi gün verir.ama benim ayni sey 3 4 kere basima geldi dojtor burak dedi.

Canım her gün değerlendirdik ara vermeden
İyi yapmışsınız canım zarar gelmez. Zaten ovulasyon testi videolarında bile hep diyolar çift çizgiyi gördükten sonra yani çatladıktan sonra 4 gün arka arkaya ilişki olsun diyolar

Sagol bitanem Allah 100.000kere razi olsun. işlem bitti bacaklar havada 15dakka yat dedi.yarinada iliski olsun dedi.15gün sonra belli olur dedi.hakkimizda hayirlisi
Allah hepimizden binlerce kere razı olsun kuzum benim, iyi kalpli iyi niyetli arkadaşım. Çok şükür işlemi hallettin, çok inanıyorum Allahın izniyle olucağını hissediyorum senin

ne güzel özetledin

Bugun esim asilama sonrasi stres yapna dedi.bende bu da bitti birde 15 gün sonra pozitifi görünce stres biticek dedim.
Ne dese begenirsin

9 ay kulagina tikaç alicam bitmezzz 9 ay bacak boyu diye beynimi yedin dedi

Bugün test daha silik çıktı yumurtlamayı kaçırmış olabilirmiyim sadece bugün sabahı değerlendirmişti.birde salı.testi geç aldım galiba kacirdim
Siliklik günden güne değişiyo olabilir canım, bence daha yeni yumurtlaman olucak senin. Yani adet döngüne göre öyle görünüyo. Sen teste devam et ve en kötü ihtimalle gün aşırı ilişki olsun

Kizlar carsamba gunu 8.gunu test yapmistim 11 cikti bugun yapsam ikiye katlanmismi diye dogru sonucu verirmi gebelik varsa cikarmi bugun 10. Gun
İkiye katlamayıp aynı civarda bi sayı çıkarsa bile bence umut var canım. Çünkü ilacın etkisi vücuttan yeni sıfırlanıyodur ve tam yeni yeni vücuttan hcg salgılanmaya başlayabilir artık. Bi şansını dene istersen

Allah hepimizden binlerce kere razı olsun kuzum benim, iyi kalpli iyi niyetli arkadaşım. Çok şükür işlemi hallettin, çok inanıyorum Allahın izniyle olucağını hissediyorum senin

Insallah canim doktorda dua ederek yapti islemi cuma saatinde

Bugun esim asilama sonrasi stres yapna dedi.bende bu da bitti birde 15 gün sonra pozitifi görünce stres biticek dedim.
Ne dese begenirsin

9 ay kulagina tikaç alicam bitmezzz 9 ay bacak boyu diye beynimi yedin dedi
bacak boyuyla ilgili sıkıntınız mı olmuştu ki adam haklı bitmez bizim düşünceler sorular stresler:)

Kizlar esimin yikama sonrasi degerleri ile ilgili rapor verdiler. Gecen seferden bayagi düsük cikti gibi.
Yıkama sonrasi hizli haraketli %52
Yikama sonrasi sperm 24milyon
yikama sonrasi haraketsiz %40
Yikama öncesi motilite %66
Yıkama sonrası elde kalan işe yarayanlar bunlar canım ve bence gayet güzel. Özellikle hareklisi çok iyi tatlım, inşallah bu değerlerle çok güzel sonuç alıcaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…