Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol bitanem sirayla yüzumüz gülsün insallah.doktoru aradim yikama öncesi kötüymüş yikama sonrasi iyi dedi.1 2 ay once cok cok iyi cikmisti.demekki zaman zaman degisebiliyor.ara ara testleri tekrarlamak lazim.
Bize doktorumuz hep dedi biliyo musun sperm testi her şey etkileniyo ve sık sık başka yerlerde yaptırmak lazım dedi. Arada pişman oluyorum 1-2 yerde farklı zamanlarda test yaptırsamıydık diye. O an ki stres bile yarı yarıya düşürüyomuş mesela. Gerçi bizde varikosel vardı o yüzden ister istemez zaten sonuç düşüyodu ama arada tekrarlamakta fayda var

yıkama işlemi aşılamadan önce oluyo değil mi erkek için cinsel perhiz geekiyor mu peki ? normal spermiyogramdan farklı mı bu yıkama sonuçları çok sordum ama

Evet canim klonen veya vb ilacla yumurta gelisiyor 18_22mm arasina gelince catlama ignesi yaziyor o gece 23.00_24.00 arasi vuruluyorsun.igneyi vurulduktan 36 saat sonra sabah 8 gibi gidio esin örnek veriyor öglen 12 gibi enjekte ediliyor.ben şöyle yaptim

Doktor pazartesi cagirdi yumurtalara bakti 14mm carsamba gel dedi.ben sali gününü degerlendirdim çünkü yumurta eger büyür ve catlama ignesi yapilinca 3gün cinsel pehriz veriyor erken catlarsa icerde 2 3 gun sperm olsun diye.salu gününden sobra iliski olnadi carsamba 23.30 da catlama ignesi cuma öglen asilama oldum.canim sana tavsiyem catlama ignesini 24.00 de yap ve asilama gunu 8 i gecirmeden sperm ornegi ver benim zir yetisti stres olduk.esinde sperm verirken strese girdi.

Sagol bitanem sirayla yüzumüz gülsün insallah.doktoru aradim yikama öncesi kötüymüş yikama sonrasi iyi dedi.1 2 ay once cok cok iyi cikmisti.demekki zaman zaman degisebiliyor.ara ara testleri tekrarlamak lazim.
Bi de yıkama öncesi sonuçları var mı canım onlar nasıl? Çünkü yıkama sonrası gayet iyi görünüyo

3.hamileligim ama ikisi düşükle sonuçlandı oyuzden bu kadar korkuyorum kese zorda olsa görüldü ama bebek var mı kalp atımı için 7. Hafta çağırdı ben her gün şüphe korkuylayim öncekiler gibi olursa diye ödüm kopuyo

O yönden de çok iyi denk geldi zaten senin canım. Dualarla geliyo inşallah bebişş :)

Esim biraz önce bu tutmazsa 2. Kez beni örnek vermeye zorlama dogal yolla olacaksa olsun dedi.o da örnek verirken cok stres olmuş. Gerci bir sekilde ikna ederim ağlayinca datanamaz sa insallah ilkinde tutar.ilaci ignesi doktoru 1000tl yi buldu

Bence sizin aşılama uyguna geldi canım, inan ki ben de senden cesaret alıp ocak-şubat gibi aşılama mı denesem diyorum şimdi :)
İşte stres etkiliyomuş spermleri ama sizin iyi çok şükür. İnşallah bi daha gerek kalmıycak hiç birine

Olmaz insallah canim dua et bol bol.bende 9 ay agladim.elimi karnima koyup ayetel kürsi okudum hep.dogduktan sonrada her emzirdigimde okudum.simdide her sabah okula burakirken hergece yatagiba yattiginda ayetel kürsi okuyorum ogluma.annelik cok zor ama çok muhtesem bur duygu sende yasatacaksin bu sefer bende hepinize dua ediyorum.

Degerlere baktinmi canim benim laborantim sensin

Haklısın stresi ömür boyu bitmicek bişey Allah razı olsun inşallah seninde tutar da oğlunun kardeşi gelir

bende denesem siorm. bu gittigimde fiyat alcm. esimin soermleri cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…