- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.361
Herkes şok geçirdi canım, amin Allah akıl fikir versinben şokokudum biraz ve şok oldum o nasıl konu öyle.. allah akıl fikir versin..
Bize doktorumuz hep dedi biliyo musun sperm testi her şey etkileniyo ve sık sık başka yerlerde yaptırmak lazım dedi. Arada pişman oluyorum 1-2 yerde farklı zamanlarda test yaptırsamıydık diye. O an ki stres bile yarı yarıya düşürüyomuş mesela. Gerçi bizde varikosel vardı o yüzden ister istemez zaten sonuç düşüyodu ama arada tekrarlamakta fayda varSagol bitanem sirayla yüzumüz gülsün insallah.doktoru aradim yikama öncesi kötüymüş yikama sonrasi iyi dedi.1 2 ay once cok cok iyi cikmisti.demekki zaman zaman degisebiliyor.ara ara testleri tekrarlamak lazim.
yıkama işlemi aşılamadan önce oluyo değil mi erkek için cinsel perhiz geekiyor mu peki ? normal spermiyogramdan farklı mı bu yıkama sonuçları çok sordum ama
Bi de yıkama öncesi sonuçları var mı canım onlar nasıl? Çünkü yıkama sonrası gayet iyi görünüyoSagol bitanem sirayla yüzumüz gülsün insallah.doktoru aradim yikama öncesi kötüymüş yikama sonrasi iyi dedi.1 2 ay once cok cok iyi cikmisti.demekki zaman zaman degisebiliyor.ara ara testleri tekrarlamak lazim.
hmm tamam cnm. saol. senin durumlar nasil ben cok yogun calisihrm. giremedm yazdiklariniziBugunu canim beninde 3 gun sadece kahverengi lekelenme oldu doktor o gunleride saydi
Sökülebilcek gibi misin canım adet başlıyo mu yani artık. Başlıyosa bırak bencekizlar biliyorum biktiniz artik. tarlusal ictim bgn lekelenmem geldi. ilaci birakayimmi
O yönden de çok iyi denk geldi zaten senin canım. Dualarla geliyo inşallah bebişş :)Insallah canim doktorda dua ederek yapti islemi cuma saatinde
bacak boyuyla ilgili sıkıntınız mı olmuştu ki adam haklı bitmez bizim düşünceler sorular stresler:)
aksamda iceyim bi tane cnm. oyle dusundumSökülebilcek gibi misin canım adet başlıyo mu yani artık. Başlıyosa bırak bence
3.hamileligim ama ikisi düşükle sonuçlandı oyuzden bu kadar korkuyorum kese zorda olsa görüldü ama bebek var mı kalp atımı için 7. Hafta çağırdı ben her gün şüphe korkuylayim öncekiler gibi olursa diye ödüm kopuyoIlk cocuk galiba canim.kese gormekle bitmiyor inanki canim 9 ay insanin yüregi agzinda oluyor.kese, kalp atisi, boyu, kilosu ,ense kalinligi ,bacak boyu, icinde bulundugu su miktari ,seker yüklemesi, 2li test ,3lü test derken 9 ay geciyor.kucagina alana kadar maraton var. Rabbim saglikla sihatle kucagiba almayi nasip etsin.
İç canım ama gün içinde sökülüyo gibi olursa içme hiç akşamaaksamda iceyim bi tane cnm. oyle dusundum
O yönden de çok iyi denk geldi zaten senin canım. Dualarla geliyo inşallah bebişş :)
Bence sizin aşılama uyguna geldi canım, inan ki ben de senden cesaret alıp ocak-şubat gibi aşılama mı denesem diyorum şimdi :)Esim biraz önce bu tutmazsa 2. Kez beni örnek vermeye zorlama dogal yolla olacaksa olsun dedi.o da örnek verirken cok stres olmuş. Gerci bir sekilde ikna ederim ağlayinca datanamaz sa insallah ilkinde tutar.ilaci ignesi doktoru 1000tl yi buldu
3.hamileligim ama ikisi düşükle sonuçlandı oyuzden bu kadar korkuyorum kese zorda olsa görüldü ama bebek var mı kalp atımı için 7. Hafta çağırdı ben her gün şüphe korkuylayim öncekiler gibi olursa diye ödüm kopuyo
Bence sizin aşılama uyguna geldi canım, inan ki ben de senden cesaret alıp ocak-şubat gibi aşılama mı denesem diyorum şimdi :)
İşte stres etkiliyomuş spermleri ama sizin iyi çok şükür. İnşallah bi daha gerek kalmıycak hiç birine
Haklısın stresi ömür boyu bitmicek bişey Allah razı olsun inşallah seninde tutar da oğlunun kardeşi gelirOlmaz insallah canim dua et bol bol.bende 9 ay agladim.elimi karnima koyup ayetel kürsi okudum hep.dogduktan sonrada her emzirdigimde okudum.simdide her sabah okula burakirken hergece yatagiba yattiginda ayetel kürsi okuyorum ogluma.annelik cok zor ama çok muhtesem bur duygu sende yasatacaksin bu sefer bende hepinize dua ediyorum.
tamam cnm gozlemleyecegim. wynins yumurtalarda vardir da bosuna ugrssmamis olrmİç canım ama gün içinde sökülüyo gibi olursa içme hiç akşama
bende denesem siorm. bu gittigimde fiyat alcm. esimin soermleri cok iyiBence sizin aşılama uyguna geldi canım, inan ki ben de senden cesaret alıp ocak-şubat gibi aşılama mı denesem diyorum şimdi :)
İşte stres etkiliyomuş spermleri ama sizin iyi çok şükür. İnşallah bi daha gerek kalmıycak hiç birine
bende denesem siorm. bu gittigimde fiyat alcm. esimin soermleri cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?