Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy canim 4 gozle yorumunu bekliyordum.sende daha önce asilama yaptirdinya... inanki wc ye bile gitmiyorum ne olur ne olmaz diye.
ben 3 kere yaptırmıştım hem de ama ilk 2 sini saymıyorum yanlış tedavi uygulandı
3. de her şey yolunda gitti ve gebe kaldım, inşallah seninki de öyle olacak

Canim bence bu regliden sonra kendiliginden gelicek bebisin.esinin degerlerini tekrar olctürürsün.ameliyat olali baya oldu.cünkü senin yumurtlamanda regli düzeninde hormonlarinda problem yok.

ben 3 kere yaptırmıştım hem de ama ilk 2 sini saymıyorum yanlış tedavi uygulandı
3. de her şey yolunda gitti ve gebe kaldım, inşallah seninki de öyle olacak

Insallah canim merakli bekleyis basladi 15gün nasil gecicek bakalim.4 ocakta test yaparim artik.

Canim sen yine iyi vermissin ben sadece asilama icin hastaneye bin tl verdim bin tlde ilaca gitti

Kızlar size birşey sorucam ben Salı günü kan testi verdim ve sonuç pozitifti 1646.5 di bugün yaptırdım 5918.61 sizce bu bi anda yükselme çok mu doktorum bi sorun yok dedi ama ben çok merak ettim Pazartesi gidicem tekrar

Canim sen yine iyi vermissin ben sadece asilama icin hastaneye bin tl verdim bin tlde ilaca gitti

Benim bu ay klomenle gelisti yumurtalar canim o yüzden ilac parasi gitmedi ama bu ay tutmazsa benimde önumüzdeki ay 1000tl ilaç 1000tl hastane 2000 e gelicek

Canim 2 günde 2 kattan fazla artmasi lazim bugun cuma bence gayet normal gibi

bence de normal canımgbeleik ilerledikçe bhcg daha da artıyor
keseyi görmüş müydünüz?

Insallah canim merakli bekleyis basladi 15gün nasil gecicek bakalim.4 ocakta test yaparim artik.
ben 10.günden itibaren yapmaya başlamıştım
evde test çoktu her gün yapıyordum valla
aşılamanın 16. günü silik bir çizgi çıkmıştı sonunda.
koşarak kan verdim 83 çıkmıştı

ben 10.günden itibaren yapmaya başlamıştım
evde test çoktu her gün yapıyordum valla
aşılamanın 16. günü silik bir çizgi çıkmıştı sonunda.
koşarak kan verdim 83 çıkmıştı

Bende 14.gunden önce yapmam diyorum ama dayanabilirsem.dayanamam gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…