- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.381
hmm tamam cnm. saol. senin durumlar nasil ben cok yogun calisihrm. giremedm yazdiklarinizi
İnşallah tutar canım güzel haberler verirsin bizeCanim hayirlisi olsunUmutumut82 . Insallah guzel sonuclar alacaksin. Yikama sonrasi degerler bana kötü gibi gelmedi acikcasi
ben 3 kere yaptırmıştım hem de ama ilk 2 sini saymıyorum yanlış tedavi uygulandıAyy canim 4 gozle yorumunu bekliyordum.sende daha önce asilama yaptirdinya... inanki wc ye bile gitmiyorum ne olur ne olmaz diye.
Bence sizin aşılama uyguna geldi canım, inan ki ben de senden cesaret alıp ocak-şubat gibi aşılama mı denesem diyorum şimdi :)
İşte stres etkiliyomuş spermleri ama sizin iyi çok şükür. İnşallah bi daha gerek kalmıycak hiç birine
ben 3 kere yaptırmıştım hem de ama ilk 2 sini saymıyorum yanlış tedavi uygulandı
3. de her şey yolunda gitti ve gebe kaldım, inşallah seninki de öyle olacak
Canim sen yine iyi vermissin ben sadece asilama icin hastaneye bin tl verdim bin tlde ilaca gittiEsim biraz önce bu tutmazsa 2. Kez beni örnek vermeye zorlama dogal yolla olacaksa olsun dedi.o da örnek verirken cok stres olmuş. Gerci bir sekilde ikna ederim ağlayinca datanamaz sa insallah ilkinde tutar.ilaci ignesi doktoru 1000tl yi buldu
Canim sen yine iyi vermissin ben sadece asilama icin hastaneye bin tl verdim bin tlde ilaca gitti
Ayy seninki ne güzel bekleyiştir canım güzel haberi almışsın ya gerisi gelir artık sağ salim inşallahİnsallah güzel haberler alirsin canm beklemek çok zor dmi bende ultrasonda görmek için bekliyorum daha 10gun var nasıl geçecek bilmiyorum
Kızlar size birşey sorucam ben Salı günü kan testi verdim ve sonuç pozitifti 1646.5 di bugün yaptırdım 5918.61 sizce bu bi anda yükselme çok mu doktorum bi sorun yok dedi ama ben çok merak ettim Pazartesi gidicem tekrar
Tamam canım çok teşekkür ederim doktorum da öyle dedi ama gene de size sormak istedim sonucu telefonda öğrenince yüz yüze konuşulası gibi olmuyor o yüzdenCanim 2 günde 2 kattan fazla artmasi lazim bugun cuma bence gayet normal gibi
Çok şükür insallhahAyy seninki ne güzel bekleyiştir canım güzel haberi almışsın ya gerisi gelir artık sağ salim inşallah
bence de normal canımgbeleik ilerledikçe bhcg daha da artıyorKızlar size birşey sorucam ben Salı günü kan testi verdim ve sonuç pozitifti 1646.5 di bugün yaptırdım 5918.61 sizce bu bi anda yükselme çok mu doktorum bi sorun yok dedi ama ben çok merak ettim Pazartesi gidicem tekrar
Yok canım inşallah Pazartesi ya da Salıbence de normal canımgbeleik ilerledikçe bhcg daha da artıyor
keseyi görmüş müydünüz?
ben 10.günden itibaren yapmaya başlamıştımInsallah canim merakli bekleyis basladi 15gün nasil gecicek bakalim.4 ocakta test yaparim artik.
ikiz olabilir mi acaba dedim deYok canım inşallah Pazartesi ya da Salı
Ay bilmiyorum bakalım Salı günü öğrenince de size de haber veririm olabilir mi ki acaba :) :)ikiz olabilir mi acaba dedim de
hayırlısı bakalım
ben 10.günden itibaren yapmaya başlamıştım
evde test çoktu her gün yapıyordum valla
aşılamanın 16. günü silik bir çizgi çıkmıştı sonunda.
koşarak kan verdim 83 çıkmıştı
benim doktorda pahalidir. da denicem yinede benCanim bence asilamayi denemelisin.
ins cnm agir kaldrma artk. tutsn insBugun oglen asilamam oldu 15gün sonra belli olur dedi doktor nasibimde varsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?