- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.401
Dayanamazsın kuzum sen :)Bende 14.gunden önce yapmam diyorum ama dayanabilirsem.dayanamam gibi geliyor
Değerlerinize baktım tatlım yorum da yaptım :) gayet güzel hiç merak etme, özellikle hızlı ileri hareketlisi çok iyi eşinin bu çok önemli dölleme olayındaDegerlere baktinmi canim benim laborantim sensin
İnşallah kuzum ya inşallahtamam cnm gozlemleyecegim. wynins yumurtalarda vardir da bosuna ugrssmamis olrm
Erkeğin değerleri iyiyse aşılama bi çok kişiye olumlu sonuç veriyo canım değerlendir derim avantajınıbende denesem siorm. bu gittigimde fiyat alcm. esimin soermleri cok iyi
bakalim ucret ne kdr dicek cnm. sorucam bu tedavideErkeğin değerleri iyiyse aşılama bi çok kişiye olumlu sonuç veriyo canım değerlendir derim avantajını
Yıkama sonrası hareketlisi çok artmış canım maşallah, yıkama öncesi de kötü değilmiş ama yıkama sonrası hareket çok iyi derecede. Bak diyorum sana senin geliyo bebiş bu ay :)
Evet canım eşimin ameliyatı yatın 72 gün oluyo yani yenilenme sürecine giriyo spermler, tesadüf şu ki pazar pazartesi gibi de benim yumurtlamam olur. İnşallah artık spermler biraz olsun iyileşmiştir de tutar. Olmazsa artık ocağın 12 sinde 3 ay olcak ameliyat. 15 i gibi falan test yaptırır eşim ona göre hareket ederiz. Hayırlısı diyorum kuzumCanim bence bu regliden sonra kendiliginden gelicek bebisin.esinin degerlerini tekrar olctürürsün.ameliyat olali baya oldu.cünkü senin yumurtlamanda regli düzeninde hormonlarinda problem yok.
Çok normal canım. 2 günde 2 kat kadar artması lazım. Yani perşembe 3000 üzeri falanmış yaklaşık, yarın ölçtürmüş olsan 6-7 bin civarı çıkması gerekirdi. Yani bugün sonucun çok normal. Belki de ikizdir :)Kızlar size birşey sorucam ben Salı günü kan testi verdim ve sonuç pozitifti 1646.5 di bugün yaptırdım 5918.61 sizce bu bi anda yükselme çok mu doktorum bi sorun yok dedi ama ben çok merak ettim Pazartesi gidicem tekrar
Konuyu açan arkadaşın ailevi sıkıntıları varmış da biraz çarpık, bir derdim vara konu açmış. O canım
Sor tatlım ben de hiç bilmiyorum aşılama fiyatlarını ama artık iyice sıcak bakmaya başladım ocak-şubat gibi düşünmeye başladım bakalımbakalim ucret ne kdr dicek cnm. sorucam bu tedavide
Neden o adar pahalı özel hastanemiGunaydin kizlar hastanedeyim.esimi kurbanlik koyun gibi numune vermeye gönderdim. Asilama 750tl tuttu.12 gibi asilama olucak ben 11.30da igne olmustum geçmi kaldik acaba
Hakkında hayırlısı olsun :)okudum canım, Allah yardımcısı olsun. çok zor bir durum..
Sagol canim hepimiz icin guzel gunler gelsin artik
Canım bence çok pahalı ben sadrce hastaneye 50 tl ödedimcanım fiyatı iyi bence.. gdeğil.. geç olsa doktor bu saati vermezdi zaten ve yumurta 24 saat canlı kalabiliyor sonuçta..
Bakalım inşallah hayırlısı canım benim bu kadar yüksek olunca acaba mı ki dedimÇok normal canım. 2 günde 2 kat kadar artması lazım. Yani perşembe 3000 üzeri falanmış yaklaşık, yarın ölçtürmüş olsan 6-7 bin civarı çıkması gerekirdi. Yani bugün sonucun çok normal. Belki de ikizdir :)
Aynen ikizde değerler fazla oluyormuş zatenAy bilmiyorum bakalım Salı günü öğrenince de size de haber veririm olabilir mi ki acaba :) :)
Hayırlısı bakalım inşallahAynen ikizde değerler fazla oluyormuş zaten
4 cikti bu ayda bisey yokİkiye katlamayıp aynı civarda bi sayı çıkarsa bile bence umut var canım. Çünkü ilacın etkisi vücuttan yeni sıfırlanıyodur ve tam yeni yeni vücuttan hcg salgılanmaya başlayabilir artık. Bi şansını dene istersen
BEn şok okadarcık mı aşılama berde bu canım hangi hastane ya ben sadece aktara haftasını 300 bayıldım ya inşallah tutar hemen bende kararlıyım bu ay kendi Haline bıraktım sonra aşılama birdahaki adete inşallahGunaydin kizlar hastanedeyim.esimi kurbanlik koyun gibi numune vermeye gönderdim. Asilama 750tl tuttu.12 gibi asilama olucak ben 11.30da igne olmustum geçmi kaldik acaba
sen özelde mi yaptırmıştın arkadaşım? devlet ise normalCanım bence çok pahalı ben sadrce hastaneye 50 tl ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?