Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bence bu regliden sonra kendiliginden gelicek bebisin.esinin degerlerini tekrar olctürürsün.ameliyat olali baya oldu.cünkü senin yumurtlamanda regli düzeninde hormonlarinda problem yok.
Evet canım eşimin ameliyatı yatın 72 gün oluyo yani yenilenme sürecine giriyo spermler, tesadüf şu ki pazar pazartesi gibi de benim yumurtlamam olur. İnşallah artık spermler biraz olsun iyileşmiştir de tutar. Olmazsa artık ocağın 12 sinde 3 ay olcak ameliyat. 15 i gibi falan test yaptırır eşim ona göre hareket ederiz. Hayırlısı diyorum kuzum

Çok normal canım. 2 günde 2 kat kadar artması lazım. Yani perşembe 3000 üzeri falanmış yaklaşık, yarın ölçtürmüş olsan 6-7 bin civarı çıkması gerekirdi. Yani bugün sonucun çok normal. Belki de ikizdir :)

Bakalım inşallah hayırlısı canım benim bu kadar yüksek olunca acaba mı ki dedim

Gunaydin kizlar hastanedeyim.esimi kurbanlik koyun gibi numune vermeye gönderdim. Asilama 750tl tuttu.12 gibi asilama olucak ben 11.30da igne olmustum geçmi kaldik acaba
BEn şok okadarcık mı aşılama berde bu canım hangi hastane ya ben sadece aktara haftasını 300 bayıldım ya inşallah tutar hemen bende kararlıyım bu ay kendi Haline bıraktım sonra aşılama birdahaki adete inşallah
Sebepsiz infertilitede eşte sorun yoksa aşılama hızlı sonuç alıyor diyorlar ama
Doğrudur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…