Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar esimin yikama sonrasi degerleri ile ilgili rapor verdiler. Gecen seferden bayagi düsük cikti gibi.
Yıkama sonrasi hizli haraketli %52
Yikama sonrasi sperm 24milyon
yikama sonrasi haraketsiz %40
Yikama öncesi motilite %66
Bunlar kötü değil ama sanki ileri hız 10 la arkadasım hamile kaldı benim eşimde 57

bende klomen sonra ovitrelle catlatma ignesi oldum keske yaptırmasaydım diyenlerdenim yumurtam igneye ragmen catlamadı ve hap büyüttügü için iki folikül olusmustu ve bayaa büyüktü onlar suan kist oldu doktor dogum kontrol hapı kullanman gerek dedi bend e istemiyorum dedim cünkü 3 ay dogum knt hapı kullandıktan sonra 6 ay ilacın etkisinin gecmesini bekliycem yani 1 yıl daha bebegim olmayacak die düsündüm ve sogan kürüne basladım bakalım hayırlsı ne olur

Carsamba 11 cikmisti bugun 4 cikti protestan kullaniyorum doktoru aradim sonuc bu ilaclari birakiyimmi diye perşembe tekrar tahlil yap dedi yukselme durumu varmi ki kafam karisti

duphaston diye bir ilaç vermedi mi?
o kistleri yok ediyor diye biliyorum

duphaston diye bir ilaç vermedi mi?
o kistleri yok ediyor diye biliyorum

Canim bu konu beninde kafama takiliyor doktor catlama ignesi yapti ama catladimi diye kontrol etmeden asilama yapti.dogumganede yapti.rahim agzini acip uzun hortum gibi birseyle iceri enjekte etti.benim hala kasiklarim 3gündür agriyor patlicak gibi acaba catlamama ihtimali olabilirmi.

Bu ayi cok iyi degerlendir canim bence senin bebiste bu ay süpriz yapicak.

canım geçmiş olsun.. ağrılı bir işlem mi? bence bu sefer olacak.. öyle hissediyorum..

Yok canim agri olmadi sadece iceri enjekte ederken azbir yanma oldu hic korkcak birsey yok.ama suanda karnim kasiklarim cok siş.gaz dolu gibi.

Soğan suyu etkili bi yöntem canım ama doğum kontrol hapı da uzun süre kullandırmıyolat benim bildiğim. 1 ay falan kullanıyosun, sonra da etkisi öyle 6 ay falan sürmez canım ya. Ama tabi soğan suyu doğal bi yöntem onu dene

Canım yine de belli olmaz 10.gün de belki daha erkendir. Zaten hep en net sonuçlar 14.gün civarı oluyo ama sen tabi beklemek istemiyosun haklı olarak
Ben ilk defa yaptirdim yumurta takibini ne kadar zor bir süreç sabirsizim zaten iyice bi hoş oldum valla bu ay olmazsa asilama deniyim dedim aradim hastaneyi 1200 dediler bakalim insallah gerek kalmaz seninde mi ilk ?sorun ne bu arada

Carsamba 11 cikmisti bugun 4 cikti protestan kullaniyorum doktoru aradim sonuc bu ilaclari birakiyimmi diye perşembe tekrar tahlil yap dedi yukselme durumu varmi ki kafam karisti
Senin daha günün erken canım, yükselme ihtimali var bence

Canım bence çok pahalı ben sadrce hastaneye 50 tl ödedim

Canim sen daha oncede bu konuda yazmistin dogru devlette odenen ucret az inkanim olsa ve bulundugun yerdeki devlet hastanesi iyi olsa devlete giderdim..ama özeller 750_2000 arasi .

Hakkimizda hayirlisi olsun canim bende pko var esimin degerleri fena degil insallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…