- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.421
Bunlar kötü değil ama sanki ileri hız 10 la arkadasım hamile kaldı benim eşimde 57Kizlar esimin yikama sonrasi degerleri ile ilgili rapor verdiler. Gecen seferden bayagi düsük cikti gibi.
Yıkama sonrasi hizli haraketli %52
Yikama sonrasi sperm 24milyon
yikama sonrasi haraketsiz %40
Yikama öncesi motilite %66
aynen cnm baslamak lazim artik cunku ben cok skldmSor tatlım ben de hiç bilmiyorum aşılama fiyatlarını ama artık iyice sıcak bakmaya başladım ocak-şubat gibi düşünmeye başladım bakalım
Carsamba 11 cikmisti bugun 4 cikti protestan kullaniyorum doktoru aradim sonuc bu ilaclari birakiyimmi diye perşembe tekrar tahlil yap dedi yukselme durumu varmi ki kafam karistiİkiye katlamayıp aynı civarda bi sayı çıkarsa bile bence umut var canım. Çünkü ilacın etkisi vücuttan yeni sıfırlanıyodur ve tam yeni yeni vücuttan hcg salgılanmaya başlayabilir artık. Bi şansını dene istersen
duphaston diye bir ilaç vermedi mi?bende klomen sonra ovitrelle catlatma ignesi oldum keske yaptırmasaydım diyenlerdenim yumurtam igneye ragmen catlamadı ve hap büyüttügü için iki folikül olusmustu ve bayaa büyüktü onlar suan kist oldudoktor dogum kontrol hapı kullanman gerek dedi bend e istemiyorum dedim cünkü 3 ay dogum knt hapı kullandıktan sonra 6 ay ilacın etkisinin gecmesini bekliycem yani 1 yıl daha bebegim olmayacak die düsündüm ve sogan kürüne basladım bakalım hayırlsı ne olur
hayır direk dogum kontrol hapı yazıcam dedi bende istemedim neden ondan bahsetmedi acaba ?duphaston diye bir ilaç vermedi mi?
o kistleri yok ediyor diye biliyorum
Yıkama sonrası hareketlisi çok artmış canım maşallah, yıkama öncesi de kötü değilmiş ama yıkama sonrası hareket çok iyi derecede. Bak diyorum sana senin geliyo bebiş bu ay :)
Neden o adar pahalı özel hastanemi
duphaston diye bir ilaç vermedi mi?
o kistleri yok ediyor diye biliyorum
Valla ikiz olma ihtimali var gibi duruyo şu an canım, hayırlısı olsun tabi :)Bakalım inşallah hayırlısı canım benim bu kadar yüksek olunca acaba mı ki dedim
Evet canım eşimin ameliyatı yatın 72 gün oluyo yani yenilenme sürecine giriyo spermler, tesadüf şu ki pazar pazartesi gibi de benim yumurtlamam olur. İnşallah artık spermler biraz olsun iyileşmiştir de tutar. Olmazsa artık ocağın 12 sinde 3 ay olcak ameliyat. 15 i gibi falan test yaptırır eşim ona göre hareket ederiz. Hayırlısı diyorum kuzum
Canım yine de belli olmaz 10.gün de belki daha erkendir. Zaten hep en net sonuçlar 14.gün civarı oluyo ama sen tabi beklemek istemiyosun haklı olarak4 cikti bu ayda bisey yok
canım geçmiş olsun.. ağrılı bir işlem mi? bence bu sefer olacak.. öyle hissediyorum..
Soğan suyu etkili bi yöntem canım ama doğum kontrol hapı da uzun süre kullandırmıyolat benim bildiğim. 1 ay falan kullanıyosun, sonra da etkisi öyle 6 ay falan sürmez canım ya. Ama tabi soğan suyu doğal bi yöntem onu denebende klomen sonra ovitrelle catlatma ignesi oldum keske yaptırmasaydım diyenlerdenim yumurtam igneye ragmen catlamadı ve hap büyüttügü için iki folikül olusmustu ve bayaa büyüktü onlar suan kist oldudoktor dogum kontrol hapı kullanman gerek dedi bend e istemiyorum dedim cünkü 3 ay dogum knt hapı kullandıktan sonra 6 ay ilacın etkisinin gecmesini bekliycem yani 1 yıl daha bebegim olmayacak die düsündüm ve sogan kürüne basladım bakalım hayırlsı ne olur
Ben ilk defa yaptirdim yumurta takibini ne kadar zor bir süreç sabirsizim zaten iyice bi hoş oldum valla bu ay olmazsa asilama deniyim dedim aradim hastaneyi 1200 dediler bakalim insallah gerek kalmaz seninde mi ilk ?sorun ne bu aradaCanım yine de belli olmaz 10.gün de belki daha erkendir. Zaten hep en net sonuçlar 14.gün civarı oluyo ama sen tabi beklemek istemiyosun haklı olarak
Senin daha günün erken canım, yükselme ihtimali var benceCarsamba 11 cikmisti bugun 4 cikti protestan kullaniyorum doktoru aradim sonuc bu ilaclari birakiyimmi diye perşembe tekrar tahlil yap dedi yukselme durumu varmi ki kafam karisti
Ay inşallah hadi hayırlısı bakalım canım nasibimizde ne varsa artıkValla ikiz olma ihtimali var gibi duruyo şu an canım, hayırlısı olsun tabi :)
Canım bence çok pahalı ben sadrce hastaneye 50 tl ödedim
BEn şok okadarcık mı aşılama berde bu canım hangi hastane ya ben sadece aktara haftasını 300 bayıldım ya inşallah tutar hemen bende kararlıyım bu ay kendi Haline bıraktım sonra aşılama birdahaki adete inşallah
Sebepsiz infertilitede eşte sorun yoksa aşılama hızlı sonuç alıyor diyorlar ama
Doğrudur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?