Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ayi cok iyi degerlendir canim bence senin bebiste bu ay süpriz yapicak.
Ah keşke öyle tatlı bi sürpriz yaşasam :) çok iyi değerlendiricem canım. Bu akşam ilk kez süt maydonoz buharı yapıcam ve ilişki olucak, yarın da yapcam ama yarın ilişki olmasın pazar günü olur artık. Bakalım nasıl olucak

Ben ilk defa yaptirdim yumurta takibini ne kadar zor bir süreç sabirsizim zaten iyice bi hoş oldum valla bu ay olmazsa asilama deniyim dedim aradim hastaneyi 1200 dediler bakalim insallah gerek kalmaz seninde mi ilk ?sorun ne bu arada

Canim 10.gunde bu deger cok normal 14 15 .gunlerde tekrar yap.negatif diye karar verilebilecek sürede degilsin suanda.

Zaten gun aşırı öneriyorlar.hadi bakalim.bende cumartesi ve pazartesiyi degerlendircem.

Ben ilk defa yaptirdim yumurta takibini ne kadar zor bir süreç sabirsizim zaten iyice bi hoş oldum valla bu ay olmazsa asilama deniyim dedim aradim hastaneyi 1200 dediler bakalim insallah gerek kalmaz seninde mi ilk ?sorun ne bu arada
Ben daha önce 2 kez kullandım canım klomen ve ovitrelle. Malesef sonuç olumsuzdu. 2 aydır kullanmıyorum çünkü eşimde varikosele bağlı spermde sayı azlığı ve hareket azlığı çıktı hemen ameliyat oldu. 2.5 ay oldu olalı. 72-90 gün arası toparlanıyomuş spermler ve yarın 72.günümüz. ben de çok şükür hiçbir problem çıkmıyo yumurtalar kendisi gelişip çatlıyo hormonlar iyi. Hatta geçen sene ilk denemede doğal yoldan hamile kaldım ama 8 haftalık kürtaj oldum. Bakalım şimdi bu ay inşallah spermler yükselmiştir de gelir bebiş. Siz ne zamandır istiyosunuz canım

Allah sizinde yuzunuzu guldursun inşallah ben de iki defa hamile kaldim pihtilasmadan kaybettim iki ay öncesine kadarda korunuyordum cunku hamile kalmaya korkar oldum bu ay da yumurta takibi iste bakalim insallah

İnşallah hastane ne canım baban fiyat iyi geldi araştırmak isterim

Canim ben kastamonu tarafindayim.biraz once hesap yaptim kredi karti sliplerinden ilac doktor asilama sperm testi toplam 1015 tl vermisiz.bugun resmen 2.kata 600 1kata git 150 eczaneden ilac medikalden malzeme para sactik resmen

Canim ben kastamonu tarafindayim.biraz once hesap yaptim kredi karti sliplerinden ilac doktor asilama sperm testi toplam 1015 tl vermisiz.bugun resmen 2.kata 600 1kata git 150 eczaneden ilac medikalden malzeme para sactik resmen
Hımm ondan uygun istanbulda ben arayacağım malesef ben bugğne kadar zaten 5 bin harcadım herhalde doktorlar testler ki bazı testleri aracılarda parasız yaptırdık

Allah sizinde yuzunuzu guldursun inşallah ben de iki defa hamile kaldim pihtilasmadan kaybettim iki ay öncesine kadarda korunuyordum cunku hamile kalmaya korkar oldum bu ay da yumurta takibi iste bakalim insallah
Kıyamam canım ya çok iyi anlıyorum seni, Rabbim bi daha yaşatmasın. Sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah

A AloeeVeraa canım şu senin bal tatçın çörek otu karışımına ne zaman başlıyorduk ve kaç gün yiyiorduk :) benim klomenle 1 tane yumurtam olmuştu, yesem mi ki dedim
Bence yiyebilirsin canım faydasını görürsün. Çünkü hem yumurtaları çoğaltıp kaliteli yapıyo hem de estradiol hormonunu döllenmeye uygun seviyeye getiriyo canım. Adetin 2.günü başlıyosun 12.gününe kadar yiyosun. Sabah akşam yemeklerden önce 1 er tatlı kaşığı canım

Hımm ondan uygun istanbulda ben arayacağım malesef ben bugğne kadar zaten 5 bin harcadım herhalde doktorlar testler ki bazı testleri aracılarda parasız yaptırdık

Allah yardimcin olsun canim.ama istanbul büyük çok hastane var tek tek ara bence. İlçe ilçe bile fark ediyor fiyat. Ya yikama islemi 150tl hadi ugrasiliyorda aşilama dedikleri 20saniye sürüyor ince igne gibi birseyle icine saliyor kalcadan yapmiyorda rahim agzindan yapiyor.zaten yumurta gelisme asamasindada defalarca muayene ücreti veriliyor doktora. 20saniyelik bir igne yapma ucreti aldiklari.bence internetten hastane lustesi cikartip tek tek ara

Bende bu ay denedim bakalım bunu canım yanına da bal polen arı sütü ikisinde yaptım fazla karıştırmıyorumdur inşallah

MAntıklı ovulasyon testi yapacağım bakalım tutmazsa ay sonu bende yapayım ilk haber senden gelir inşallah bakalım :) hayırlısı ile pusudayız

MAntıklı ovulasyon testi yapacağım bakalım tutmazsa ay sonu bende yapayım ilk haber senden gelir inşallah bakalım :) hayırlısı ile pusudayız

Canim ovulasyon testi ve baltarcin cörek otu yapabilirsin.ben eger istanbul ankara veya izmir tarafinda olsam arastirma hastanelerine giderim.mesela istanbulda vakif gureba hastanesi var 50tl fark verip prof lara muayene olabiliyorsun.eger zamanin varsa cok cok iyi doktorlar var.calisiyorsan zor tabi gitgel.

Bende bu ay denedim bakalım bunu canım yanına da bal polen arı sütü ikisinde yaptım fazla karıştırmıyorumdur inşallah
Yok bence çok iyi yapmışsın canım. Bal polen arı sütü propolis karışımı almak ya da yapmak benim de uzın zamandır aklımda ama bi türlü alıp denemedim. Ama çok faydalıymış hem kadına hem erkeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…