- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.461
O zaman bugün 2. Gün hemen başlıyım :) bal propolis arı sütü polen karışımı aldım bir çok hastalığa çok çok iyi geliyormuş ama duruyor öyle yoğun yiyemedik onu, eşim herşeyi yer normalde yok onu yemiyorBence yiyebilirsin canım faydasını görürsün. Çünkü hem yumurtaları çoğaltıp kaliteli yapıyo hem de estradiol hormonunu döllenmeye uygun seviyeye getiriyo canım. Adetin 2.günü başlıyosun 12.gününe kadar yiyosun. Sabah akşam yemeklerden önce 1 er tatlı kaşığı canım
Başla hemen tatlım :)O zaman bugün 2. Gün hemen başlıyım :) bal propolis arı sütü polen karışımı aldım bir çok hastalığa çok çok iyi geliyormuş ama duruyor öyle yoğun yiyemedik onu, eşim herşeyi yer normalde yok onu yemiyor
Değil canım değil. Beler yemiyoruz. Tuttu cinsliğiBaşla hemen tatlım :)
Hadi ya o kadar kötü mü tadı, çok faydalı bi şey ne zamandır almak istiyorum ben de. Aslında kendinizi zorlayıp bi süre bari yeseniz iyi olur canım hazır elinizde varken
Değil canım değil. Beler yemiyoruz. Tuttu cinsliğiyer de herşeyi aslında :) yediririm bu ay zorla. Yaptım şimdi senin karışımı 12. Güne kadar yiyiorum :))
Ye canım 12.güne kadar :) ben de şu an ağzıma attım bi tatlı kaşığı :) benim de 10.günü adetin 2 gün daha kullancamDeğil canım değil. Beler yemiyoruz. Tuttu cinsliğiyer de herşeyi aslında :) yediririm bu ay zorla. Yaptım şimdi senin karışımı 12. Güne kadar yiyiorum :))
Ye canım 12.güne kadar :) ben de şu an ağzıma attım bi tatlı kaşığı :) benim de 10.günü adetin 2 gün daha kullancam
Çok kötü değil aslında da alışkın değiliz ondan sanırım. Bizim okulda herkes yiyio,çocuklarına falan da yediriyor. Poleni ezin mutlaka dediler, iyce karışsın :)Canim bende aldim bal polen propolus karisimini bizde yiyemedik.
Vakıf gureba mıCanim ovulasyon testi ve baltarcin cörek otu yapabilirsin.ben eger istanbul ankara veya izmir tarafinda olsam arastirma hastanelerine giderim.mesela istanbulda vakif gureba hastanesi var 50tl fark verip prof lara muayene olabiliyorsun.eger zamanin varsa cok cok iyi doktorlar var.calisiyorsan zor tabi gitgel.
Ben de yedimYe canım 12.güne kadar :) ben de şu an ağzıma attım bi tatlı kaşığı :) benim de 10.günü adetin 2 gün daha kullancam
Ben bunu eşimle yiyorum Bal tarçın olanı kendim bakalım inşallah hepimize şifa olurYok bence çok iyi yapmışsın canım. Bal polen arı sütü propolis karışımı almak ya da yapmak benim de uzın zamandır aklımda ama bi türlü alıp denemedim. Ama çok faydalıymış hem kadına hem erkeğe
Ben galiba çörek otunu biraz fazla koydum sıkıntı olur mu ki :)Ye canım 12.güne kadar :) ben de şu an ağzıma attım bi tatlı kaşığı :) benim de 10.günü adetin 2 gün daha kullancam
Aynen kuzum ben fark ettim aramızda pek bi şey yok :) pazartesi salı civarı yumurtlama olucaktır diye düşünüyorum. 8-9 ocak gibi bat bitanem. Evet birlikte gün sayıcaz sen benden 4-5 gün önce öğreniceksin bebişini, inşallah senden sonra da ben öğrenirim de doğuma kadar beraber gideriz, doğum tarihleri bile yakın olur :))10.gunmu aramizda fazla fark yok bana yetistin 2 3 gune büyür minnoslar birlikte gün sayicaz desene.bat ne zaman
Süt maydanoz kuru nasıl acaba ne ışe yariyorAh keşke öyle tatlı bi sürpriz yaşasam :) çok iyi değerlendiricem canım. Bu akşam ilk kez süt maydonoz buharı yapıcam ve ilişki olucak, yarın da yapcam ama yarın ilişki olmasın pazar günü olur artık. Bakalım nasıl olucak
Çok kötü değil aslında da alışkın değiliz ondan sanırım. Bizim okulda herkes yiyio,çocuklarına falan da yediriyor. Poleni ezin mutlaka dediler, iyce karışsın :)
Hadi inşallah peş peşe doğururuz hepimiz kızlarrBen de yedimhadi bakalım siz önden ben arkadan... Rabbim kimseyi bekletmesin. Umutumut82 senşn aşılama tutsun ben de yaptırcam
Aynen kuzum ben fark ettim aramızda pek bi şey yok :) pazartesi salı civarı yumurtlama olucaktır diye düşünüyorum. 8-9 ocak gibi bat bitanem. Evet birlikte gün sayıcaz sen benden 4-5 gün önce öğreniceksin bebişini, inşallah senden sonra da ben öğrenirim de doğuma kadar beraber gideriz, doğum tarihleri bile yakın olur :))
İnşallah kuzum ya valla her şeyden medet umuyoruz ama neyin vesile olacağı belli olmazBen bunu eşimle yiyorum Bal tarçın olanı kendim bakalım inşallah hepimize şifa olur
Hadi inşallah peş peşe doğururuz hepimiz kızlarr
Valla aşılamaya ben de çok sıcak bakmaya başladım :)
Yok hiçbir zararı olmaz canım tadı kötü olur biraz :) ben pek sevemiyorum zaten tadını ama napalımBen galiba çörek otunu biraz fazla koydum sıkıntı olur mu ki :)
O halde sabah akşam 1 kaşık fazlası yok. Doğru diyorsun doktor bir de klomen iç diycek iyce karışcak birbirine sonra :) ama benim sadece 1 tane oldu, 1 tanecikCanim bal tarcin corek otunuda ayarli ye ben rahim filmi oncesinde gunde 3 kasik yedim gunde 2 3 tanede incir yedim 10tane yumurta oldu birbirlerini baskiladilar gelismediler. Faydali ama orantili yemek lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?