Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman bugün 2. Gün hemen başlıyım :) bal propolis arı sütü polen karışımı aldım bir çok hastalığa çok çok iyi geliyormuş ama duruyor öyle yoğun yiyemedik onu, eşim herşeyi yer normalde yok onu yemiyor

Başla hemen tatlım :)
Hadi ya o kadar kötü mü tadı, çok faydalı bi şey ne zamandır almak istiyorum ben de. Aslında kendinizi zorlayıp bi süre bari yeseniz iyi olur canım hazır elinizde varken

Başla hemen tatlım :)
Hadi ya o kadar kötü mü tadı, çok faydalı bi şey ne zamandır almak istiyorum ben de. Aslında kendinizi zorlayıp bi süre bari yeseniz iyi olur canım hazır elinizde varken
Değil canım değil. Beler yemiyoruz. Tuttu cinsliği yer de herşeyi aslında :) yediririm bu ay zorla. Yaptım şimdi senin karışımı 12. Güne kadar yiyiorum :))

Değil canım değil. Beler yemiyoruz. Tuttu cinsliği yer de herşeyi aslında :) yediririm bu ay zorla. Yaptım şimdi senin karışımı 12. Güne kadar yiyiorum :))
Ye canım 12.güne kadar :) ben de şu an ağzıma attım bi tatlı kaşığı :) benim de 10.günü adetin 2 gün daha kullancam

Ye canım 12.güne kadar :) ben de şu an ağzıma attım bi tatlı kaşığı :) benim de 10.günü adetin 2 gün daha kullancam

10.gunmu aramizda fazla fark yok bana yetistin 2 3 gune büyür minnoslar birlikte gün sayicaz desene.bat ne zaman

Vakıf gureba mı eşimin başhekim arkadaşı hiç orayı düşünemedim sözde özel iyi hastaneye gidiyorum kadın Doğumda bu tarz hastaneler hiç kibar gelmiyorlar bana ama aşılama için düşünebilirim

Ben bunu eşimle yiyorum Bal tarçın olanı kendim bakalım inşallah hepimize şifa olur

10.gunmu aramizda fazla fark yok bana yetistin 2 3 gune büyür minnoslar birlikte gün sayicaz desene.bat ne zaman
Aynen kuzum ben fark ettim aramızda pek bi şey yok :) pazartesi salı civarı yumurtlama olucaktır diye düşünüyorum. 8-9 ocak gibi bat bitanem. Evet birlikte gün sayıcaz sen benden 4-5 gün önce öğreniceksin bebişini, inşallah senden sonra da ben öğrenirim de doğuma kadar beraber gideriz, doğum tarihleri bile yakın olur :))

Süt maydanoz kuru nasıl acaba ne ışe yariyor

Çok kötü değil aslında da alışkın değiliz ondan sanırım. Bizim okulda herkes yiyio,çocuklarına falan da yediriyor. Poleni ezin mutlaka dediler, iyce karışsın :)

Canim bal tarcin corek otunuda ayarli ye ben rahim filmi oncesinde gunde 3 kasik yedim gunde 2 3 tanede incir yedim 10tane yumurta oldu birbirlerini baskiladilar gelismediler. Faydali ama orantili yemek lazim.

Ben de yedim hadi bakalım siz önden ben arkadan... Rabbim kimseyi bekletmesin. Umutumut82 senşn aşılama tutsun ben de yaptırcam
Hadi inşallah peş peşe doğururuz hepimiz kızlarr
Valla aşılamaya ben de çok sıcak bakmaya başladım :)

Ay insallah canim insallah benim bat 6 aralik gibi

Canim bal tarcin corek otunuda ayarli ye ben rahim filmi oncesinde gunde 3 kasik yedim gunde 2 3 tanede incir yedim 10tane yumurta oldu birbirlerini baskiladilar gelismediler. Faydali ama orantili yemek lazim.
O halde sabah akşam 1 kaşık fazlası yok. Doğru diyorsun doktor bir de klomen iç diycek iyce karışcak birbirine sonra :) ama benim sadece 1 tane oldu, 1 tanecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…