- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.481
Vakıf gureba mıeşimin başhekim arkadaşı hiç orayı düşünemedim sözde özel iyi hastaneye gidiyorum kadın Doğumda bu tarz hastaneler hiç kibar gelmiyorlar bana ama aşılama için düşünebilirim
O halde sabah akşam 1 kaşık fazlası yok. Doğru diyorsun doktor bir de klomen iç diycek iyce karışcak birbirine sonra :) ama benim sadece 1 tane oldu, 1 tanecik
1 tatli kasigi ye canim sabah aksam.ben tadi iyi faydali diye 1yemek kasigi yedim.benimde diger aylarda onu bunu kullandigim aylarda 1tane ya oluyordu ya da hic olmuyordu bu ay hicbirsey kullanmadim 2 tane oldu.sabah aksam 1 tatli kasigi yersen destekler sma basja seyler heleki incir yeme
HAdi ya baktım biraz orda Pınar hanım için iyi şeyler söylemişler aşılama için ona bir randevu alayım bakayım nasip artıkCanim ben o hastaneye yillarca gittim.istersen nirmal poliklinikte ucretsiz muayene oluyorsun istersende 40 50tl farkla o bransin docent doktorlarina proflarina muayene oluyorsun valla ozelden daha guzel muamele yaptilar hangi bölüme gitsem.tabi randevu aliyorsun saatini bekliyorsun özelede gitsen ayni.
Neden incir yemeyelim bende bu ay sabahları 2 tane incir yedim bazende bal tarçin1 tatli kasigi ye canim sabah aksam.ben tadi iyi faydali diye 1yemek kasigi yedim.benimde diger aylarda onu bunu kullandigim aylarda 1tane ya oluyordu ya da hic olmuyordu bu ay hicbirsey kullanmadim 2 tane oldu.sabah aksam 1 tatli kasigi yersen destekler sma basja seyler heleki incir yeme
Bende o bu ay tutmazsa birdahaki ay aşılamadayım inşallah sen İstanbul damıydın canımHadi inşallah peş peşe doğururuz hepimiz kızlarr
Valla aşılamaya ben de çok sıcak bakmaya başladım :)
Neden incir yemeyelim bende bu ay sabahları 2 tane incir yedim bazende bal tarçin
Owww 1 çorba kaşığı çok olmuş :) kuzum senin bu ay 0 stres oldu. Rahim kalın hap içcem daha da kalın olur boş bu ay dedin. Aşılama zaten olmaz bu halde diyordun. Pıtır pıtır oluverdi hepsi. Çok stres yapıyoruz çooook1 tatli kasigi ye canim sabah aksam.ben tadi iyi faydali diye 1yemek kasigi yedim.benimde diger aylarda onu bunu kullandigim aylarda 1tane ya oluyordu ya da hic olmuyordu bu ay hicbirsey kullanmadim 2 tane oldu.sabah aksam 1 tatli kasigi yersen destekler sma basja seyler heleki incir yeme
HAdi ya baktım biraz orda Pınar hanım için iyi şeyler söylemişler aşılama için ona bir randevu alayım bakayım nasip artık
Hım tamm anladimCanim benim doktorum yumurta gelistirici ilaclarla incir tüketme dedi. prolaktini yükseltiyor.
Owww 1 çorba kaşığı çok olmuş :) kuzum senin bu ay 0 stres oldu. Rahim kalın hap içcem daha da kalın olur boş bu ay dedin. Aşılama zaten olmaz bu halde diyordun. Pıtır pıtır oluverdi hepsi. Çok stres yapıyoruz çooook
aminnn insallah canimmKıyamam canım ya çok iyi anlıyorum seni, Rabbim bi daha yaşatmasın. Sağ salim yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Hım tamm anladimbi tuhaf oldum ben ya piskoloji kalmadı bende
ocakta beraber yaptiralim cnmBen de yedimhadi bakalım siz önden ben arkadan... Rabbim kimseyi bekletmesin. Umutumut82 senşn aşılama tutsun ben de yaptırcam
hepimizde olan bi durum cnm. yani en azindan hic bebeginolmayanlar dielim. bende her bebek gorusumde agliorm. cunku benim ne eksigim vr diorum. allaha sukur isyan etmioruz ama artik bizimde hakkimiz allah bizede versin. ellerimiz bos kalmasin. herkes cuzzamli gibi bakio artk cok sinir olurmKızlar ne yazacagımı bilmiyorum, belki içinizden bana kızacak olanlar vardır ama az önce bi tanıdıgımızın hamile oldugunu öğrendim daha yeni evli. ben duyunca dayanamadım ağladım. Yani bu kıskançlık falan değil, biliyorum Rabbim herkesin kısmetini farklı farklı verir, adını tam konduramıyorum ama canım çok yanıyor. Ağlıyorum hala. Kimseye de anlatamıyorum.
Niye kızalım bende yaşadım geçen ay benden 5 yaş büyük arkadaşım Hemde benim eşine ve kendisine verdiğim önerilerle hemen hamile kaldı eve geldim ağladım ama ona çok sevindimKızlar ne yazacagımı bilmiyorum, belki içinizden bana kızacak olanlar vardır ama az önce bi tanıdıgımızın hamile oldugunu öğrendim daha yeni evli. ben duyunca dayanamadım ağladım. Yani bu kıskançlık falan değil, biliyorum Rabbim herkesin kısmetini farklı farklı verir, adını tam konduramıyorum ama canım çok yanıyor. Ağlıyorum hala. Kimseye de anlatamıyorum.
Kızlar ne yazacagımı bilmiyorum, belki içinizden bana kızacak olanlar vardır ama az önce bi tanıdıgımızın hamile oldugunu öğrendim daha yeni evli. ben duyunca dayanamadım ağladım. Yani bu kıskançlık falan değil, biliyorum Rabbim herkesin kısmetini farklı farklı verir, adını tam konduramıyorum ama canım çok yanıyor. Ağlıyorum hala. Kimseye de anlatamıyorum.
ocakta beraber yaptiralim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?