- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.501
Haklisin bir ümit işte.bi sıkıntı yok hormonlarda . Rabbim herkesin yüzünü güldürsün biran önce inşallaFazla karistirmamak lazim.ben onceki aylar faydali diye yiyip icmedigim kalmadi daha kötu oldu.bu ay tutmazsa sadece bal tarcin corekotu yerin az az onun disibda ters tepiyor agir geliyor.gerci sen 2 tane yemissin cok degil.prolaktinin iyiyse problem cikmaz
Eşimi de muayne olmasını istiyorum ama ı hep gün gün atıyor pek istemiyorHaklisin bir ümit işte.bi sıkıntı yok hormonlarda . Rabbim herkesin yüzünü güldürsün biran önce inşalla
Haklisin bir ümit işte.bi sıkıntı yok hormonlarda . Rabbim herkesin yüzünü güldürsün biran önce inşalla
Eylül de de Doğuma inşallahhhhhHadi kizlar ben ayagimi sürüdüm sira sizde tabiki insallah bu ay kendiliginden gelsin bebisler ama olmazsa ocakta hepbirlikte aşılanalim
Valla gecen ay mutfak laboratuara donmüstü. Esimi arayip arayip aktardan ot vs .birseyler istiyordum.esim büyücülüğemi basladin yakinda kedi dili tavsan kulagi isticen dedi.[/QUOTE
Hahaha çok güldüm buna :) iyiymiş elhamdulillah benimki benden önce atlıyor bide onla uğraşamam zaten psikolojim yerlerde
Ayyy inşallah :))Eylül de de Doğuma inşallahhhhh
Eşimi de muayne olmasını istiyorum ama ı hep gün gün atıyor pek istemiyor
Canım ben de bugün ilk defa yapıcam. 1 litre sütü kaynatıyosun içine 1 demet de maydonoz atıyosun biraz da öyle kaynatıyosun sonra kovaya döküyosun ve buharına oturuyosun canım 20 dakika kadar. Ama etrafını çarşaf ya da battaniyeyle sarıyomuşsun, ayaklarında çorap falan olmalıymış. Bu kür rahimde iltihap falan varsa akıtıyomuş ve kurutuyomuş, ayrıca tüplerde falan ufak sıkıntılar varsa iyi geliyomuş. Kullanıp hamile kalan baya var. Ben de yumurtlama başlamadan şimdi iki gün yapıcam bakalımSüt maydanoz kuru nasıl acaba ne ışe yariyor
Gidicem tamm diyor ama hep erteliyor konuyu açınca kızıyor kavga çıkarırsam inadına gitmez bekliyorum artikCanim israr et olsun. Bütün etkekler ilkten yanasmiyor.bende esimi zor ikna ettim.hatta kavga ettik agladim.ama simdi iyiki olmusum diyor.yapacaklari birtek muayene tahlil kalani bizde zaten.
ns cnm ins. gzl mutlu haberler almayi hakediorzHadi kizlar ben ayagimi sürüdüm sira sizde tabiki insallah bu ay kendiliginden gelsin bebisler ama olmazsa ocakta hepbirlikte aşılanalim
hım güzelmiş inşalla h sen bi dene bakalimCanım ben de bugün ilk defa yapıcam. 1 litre sütü kaynatıyosun içine 1 demet de maydonoz atıyosun biraz da öyle kaynatıyosun sonra kovaya döküyosun ve buharına oturuyosun canım 20 dakika kadar. Ama etrafını çarşaf ya da battaniyeyle sarıyomuşsun, ayaklarında çorap falan olmalıymış. Bu kür rahimde iltihap falan varsa akıtıyomuş ve kurutuyomuş, ayrıca tüplerde falan ufak sıkıntılar varsa iyi geliyomuş. Kullanıp hamile kalan baya var. Ben de yumurtlama başlamadan şimdi iki gün yapıcam bakalım
Vallahi batlar da çok yakın ay inşallah öylr bi mucize yaşarız ne güzel bi denk geliş olurAy insallah canim insallah benim bat 6 aralik gibi
İnşallah kuzumAsilamaya gerek kalmicak insallah canim.
ah bu erkekler ben dedim esime. gidelim muayene ol. bsz etti. allahtan dogurck yerleriniz yok dedim : ) beni kahretti naz nedir yahuEşimi de muayne olmasını istiyorum ama ı hep gün gün atıyor pek istemiyor
Vallahi batlar da çok yakın ay inşallah öylr bi mucize yaşarız ne güzel bi denk geliş olur
aynen ya bizimki işimiz daha kötü. Sözde benimki utanıyor maksat içimiz rahat olsunah bu erkekler ben dedim esime. gidelim muayene ol. bsz etti. allahtan dogurck yerleriniz yok dedim : ) beni kahretti naz nedir yahu
Ah inşallah bebeğim inşallah hepimiz güzel haberler veririz inşallahhh. Sevdiysen sorun yok, ben de çok sevmesem de mecbur yiyoruz :)A AloeeVeraa belli mi olur burda herkes sırayla peş peşe ne güzel haberler veriyor :) biz de veririz inşallahhhhhh. Ben sevdim tadını :) tarçını seviyorum ondan herhalde ya da sadece 1 tane yedim ondan
Benim adette çok yakın 7 ocak inşallah sizden hayırlı haberleri alırız.ben bu ay tedavi olmadım dinlenmedeyimInsallah canim benim safak 14
Yok canım ben izmirdeyim. Eşimin sonuçlarına göre ben de ocak şubat artık en yakın ne zaman olursa aşılama denemek istiyorum yaBende o bu ay tutmazsa birdahaki ay aşılamadayım inşallah sen İstanbul damıydın canım
Benim adette çok yakın 7 ocak inşallah sizden hayırlı haberleri alırız.ben bu ay tedavi olmadım dinlenmedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?