Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklisin bir ümit işte.bi sıkıntı yok hormonlarda . Rabbim herkesin yüzünü güldürsün biran önce inşalla

Haklisin bir ümit işte.bi sıkıntı yok hormonlarda . Rabbim herkesin yüzünü güldürsün biran önce inşalla

Valla gecen ay mutfak laboratuara donmüstü. Esimi arayip arayip aktardan ot vs .birseyler istiyordum.esim büyücülüğemi basladin yakinda kedi dili tavsan kulagi isticen dedi.

Eşimi de muayne olmasını istiyorum ama ı hep gün gün atıyor pek istemiyor

Canim israr et olsun. Bütün etkekler ilkten yanasmiyor.bende esimi zor ikna ettim.hatta kavga ettik agladim.ama simdi iyiki olmusum diyor.yapacaklari birtek muayene tahlil kalani bizde zaten.

Süt maydanoz kuru nasıl acaba ne ışe yariyor
Canım ben de bugün ilk defa yapıcam. 1 litre sütü kaynatıyosun içine 1 demet de maydonoz atıyosun biraz da öyle kaynatıyosun sonra kovaya döküyosun ve buharına oturuyosun canım 20 dakika kadar. Ama etrafını çarşaf ya da battaniyeyle sarıyomuşsun, ayaklarında çorap falan olmalıymış. Bu kür rahimde iltihap falan varsa akıtıyomuş ve kurutuyomuş, ayrıca tüplerde falan ufak sıkıntılar varsa iyi geliyomuş. Kullanıp hamile kalan baya var. Ben de yumurtlama başlamadan şimdi iki gün yapıcam bakalım

Canim israr et olsun. Bütün etkekler ilkten yanasmiyor.bende esimi zor ikna ettim.hatta kavga ettik agladim.ama simdi iyiki olmusum diyor.yapacaklari birtek muayene tahlil kalani bizde zaten.
Gidicem tamm diyor ama hep erteliyor konuyu açınca kızıyor kavga çıkarırsam inadına gitmez bekliyorum artik

hım güzelmiş inşalla h sen bi dene bakalim

A AloeeVeraa belli mi olur burda herkes sırayla peş peşe ne güzel haberler veriyor :) biz de veririz inşallahhhhhh. Ben sevdim tadını :) tarçını seviyorum ondan herhalde ya da sadece 1 tane yedim ondan
Ah inşallah bebeğim inşallah hepimiz güzel haberler veririz inşallahhh. Sevdiysen sorun yok, ben de çok sevmesem de mecbur yiyoruz :)

Benim adette çok yakın 7 ocak inşallah sizden hayırlı haberleri alırız.ben bu ay tedavi olmadım dinlenmedeyim

Canim ozaman bal tarcin corek otu yemen iyi olmus.dinlenmekte iyi .cunku ilaclara bagisiklik kazaniyoruz.bebisler hep beklenmeyen zamanda geliyor.insallah ilaca gerek kalmadan bu ay kendiliginden gelir bebis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…