- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.521
Ben seni anlayabiliyorum canım. O duyguyu biliyorum asla kıskançlık değil, sadece sürekli bizim niye olmuyo düşüncesi... biraz daha sabır canım bu da bizim sınavımız, bol bol dua et her fırsatta. Ben yüzümüzün yakında güleceğine çok inanıyorumKızlar ne yazacagımı bilmiyorum, belki içinizden bana kızacak olanlar vardır ama az önce bi tanıdıgımızın hamile oldugunu öğrendim daha yeni evli. ben duyunca dayanamadım ağladım. Yani bu kıskançlık falan değil, biliyorum Rabbim herkesin kısmetini farklı farklı verir, adını tam konduramıyorum ama canım çok yanıyor. Ağlıyorum hala. Kimseye de anlatamıyorum.
Inşallaaahhh canım .beklemek zor.hepimizin yüzü gülsünCanim ozaman bal tarcin corek otu yemen iyi olmus.dinlenmekte iyi .cunku ilaclara bagisiklik kazaniyoruz.bebisler hep beklenmeyen zamanda geliyor.insallah ilaca gerek kalmadan bu ay kendiliginden gelir bebis.
Hımm bide doktor bul şimdiYok canım ben izmirdeyim. Eşimin sonuçlarına göre ben de ocak şubat artık en yakın ne zaman olursa aşılama denemek istiyorum ya
Kendime en çok sorduğum soru bu benim için acaba neyin sınavıBen seni anlayabiliyorum canım. O duyguyu biliyorum asla kıskançlık değil, sadece sürekli bizim niye olmuyo düşüncesi... biraz daha sabır canım bu da bizim sınavımız, bol bol dua et her fırsatta. Ben yüzümüzün yakında güleceğine çok inanıyorum
Oyy bana ondan da çookInsallah canim benim safak 14
Aynı soruyu bende çok soruyorum kendimeKendime en çok sorduğum soru bu benim için acaba neyin sınavınaptım bende bunla sınanıyorum
Tek düşüncem şu kendimi özetlersem ben ilk evliliğinde çok sorunluydum kaynana ayrı dert işsizlik bir sürü sorun hiç çocuk istemedim hapla hamile kaldım çok kötü şeyler yaşadım ikinciye evlendim eşim dünya iyisi elhamdulillah çok mutluyum ona çocuk veremiyorum illa hayatta bi sınav var bu evliliğimde de bu herladeAynı soruyu bende çok soruyorum kendime
Tabi her yönden araştırmak lazım kuzum bi kaç yere sormak lazımHımm bide doktor bul şimdisana da soracaktım doktor düşünceni nette bakınıyorum benim gittiğim özel hastane çok pahalıdır yaptırmam herhalde orda umut Bezmiâlem önderdi ona giderim olmadı
Kendime en çok sorduğum soru bu benim için acaba neyin sınavınaptım bende bunla sınanıyorum
Öyle düşünme canım emin ol herkes hayatta bazı sınavlardan geçiyo. Bizim de nasibimizde bu sınav varmış. Rabbim başka dert vermesin, çok şükür en kötü ihtimalle tüp bebekle artık hemen herkes evlat sahibi oluyo. Biz sadece şimdilik biraz sabredicez, bol bol dua edicez ve elimizden gelen tıp ve alternatif tıp nimetlerini kullanıcaz. Olucak ben inanıyorumKendime en çok sorduğum soru bu benim için acaba neyin sınavınaptım bende bunla sınanıyorum
Herkes birşeylerle imtihan oluyor rabbim beterinden korusunTek düşüncem şu kendimi özetlersem ben ilk evliliğinde çok sorunluydum kaynana ayrı dert işsizlik bir sürü sorun hiç çocuk istemedim hapla hamile kaldım çok kötü şeyler yaşadım ikinciye evlendim eşim dünya iyisi elhamdulillah çok mutluyum ona çocuk veremiyorum illa hayatta bi sınav var bu evliliğimde de bu herlade
Eş değerleri iyiyse aşılama çoğu kişide işe yarıyo canım sen kalbini ferah tut hiç sıkma canınıİsyan hiç etmedim etmiyorum nasip bakalım aşılamadan umutluyum sebepsiz infertilite benim durum eşim değerleri de kötü değil tutar inşallah
Aynen öyle canım ya ben de çok seviyorum burayı, özellikle bu topiği. Herkes iyi kalbiyle yaklaşıyo destek oluyo, yardımcı oluyo birbirine. Yoksa ben de normal hayatımda bu konuları kimseyle bu kadar ayrıntılı konuşamıyorumBu grubu çok seviyorum ı nsanlar birbirini tanımadan herşeylerini burda rahatlıkla paylasabiliyorlar .Ben bu kadar herseyini kimseye soramiyorum saat 5 de de yazsam birinden destek msj geliyor ya rabbim yüzünüzü guldursun
İsyan hiç etmedim etmiyorum nasip bakalım aşılamadan umutluyum sebepsiz infertilite benim durum eşim değerleri de kötü değil tutar inşallah
biz bayanlar atalim kendimizi. her ay acnaktan bana artk.sknti gelio. ama bi evlat ugruna her seyaynen ya bizimki işimiz daha kötü. Sözde benimki utanıyor maksat içimiz rahat olsun
Zaten beni benimle aynı sıkıntıyı paylaşanlar daha iyi anlıyor çevredekiler çok acımasız anlamadan dinlemeden bilmeden çok kalbimi kırıyorlar kızım 8 yaşında hala niye dogurmuyosunlar yasin geciyor niye dogurmuyorsunlar beni çok bunalttı herkese aciklaçıklama yapmaktan sıkıldım artik hamile kalırsam kimseye soylemicem
Aynen öyle canım ya ben de çok seviyorum burayı, özellikle bu topiği. Herkes iyi kalbiyle yaklaşıyo destek oluyo, yardımcı oluyo birbirine. Yoksa ben de normal hayatımda bu konuları kimseyle bu kadar ayrıntılı konuşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?