Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben seni anlayabiliyorum canım. O duyguyu biliyorum asla kıskançlık değil, sadece sürekli bizim niye olmuyo düşüncesi... biraz daha sabır canım bu da bizim sınavımız, bol bol dua et her fırsatta. Ben yüzümüzün yakında güleceğine çok inanıyorum

Yok canım ben izmirdeyim. Eşimin sonuçlarına göre ben de ocak şubat artık en yakın ne zaman olursa aşılama denemek istiyorum ya
Hımm bide doktor bul şimdi sana da soracaktım doktor düşünceni nette bakınıyorum benim gittiğim özel hastane çok pahalıdır yaptırmam herhalde orda umut Bezmiâlem önderdi ona giderim olmadı

Kendime en çok sorduğum soru bu benim için acaba neyin sınavı naptım bende bunla sınanıyorum

Aynı soruyu bende çok soruyorum kendime
Tek düşüncem şu kendimi özetlersem ben ilk evliliğinde çok sorunluydum kaynana ayrı dert işsizlik bir sürü sorun hiç çocuk istemedim hapla hamile kaldım çok kötü şeyler yaşadım ikinciye evlendim eşim dünya iyisi elhamdulillah çok mutluyum ona çocuk veremiyorum illa hayatta bi sınav var bu evliliğimde de bu herlade

Hımm bide doktor bul şimdi sana da soracaktım doktor düşünceni nette bakınıyorum benim gittiğim özel hastane çok pahalıdır yaptırmam herhalde orda umut Bezmiâlem önderdi ona giderim olmadı
Tabi her yönden araştırmak lazım kuzum bi kaç yere sormak lazım

Kendime en çok sorduğum soru bu benim için acaba neyin sınavı naptım bende bunla sınanıyorum

Canim isyan etme bazen cok istedigimiz birsey olmayinca üzülüyoruz ama belkide bu bizim icin en hayirlisidir. insan ister istemez yipraniyor. Benim arkadasim 4 yil benim cocugum niye olmuyor diye doktor doktor gezdi ameliyat oldu esine cok güveniyordu 4 yilin sonunda eşini aslinda hic tanimadigini dolandirici oldugunu ögrendi boşandi boşanirkende iyiki cocuk olmamiş eger olsaydi bu adamdan kurtulamazdim dedi.2 yil öncede baska biriyle evlendi evlendigi ay hamile kaldi kendiliginden simdi bebişi var.konusuyoruz bazende herseyde bir hayir varmis diyor.

Öyle düşünme canım emin ol herkes hayatta bazı sınavlardan geçiyo. Bizim de nasibimizde bu sınav varmış. Rabbim başka dert vermesin, çok şükür en kötü ihtimalle tüp bebekle artık hemen herkes evlat sahibi oluyo. Biz sadece şimdilik biraz sabredicez, bol bol dua edicez ve elimizden gelen tıp ve alternatif tıp nimetlerini kullanıcaz. Olucak ben inanıyorum

Herkes birşeylerle imtihan oluyor rabbim beterinden korusun

Bu grubu çok seviyorum ı nsanlar birbirini tanımadan herşeylerini burda rahatlıkla paylasabiliyorlar .Ben bu kadar herseyini kimseye soramiyorum saat 5 de de yazsam birinden destek msj geliyor ya rabbim yüzünüzü guldursun

Zaten beni benimle aynı sıkıntıyı paylaşanlar daha iyi anlıyor çevredekiler çok acımasız anlamadan dinlemeden bilmeden çok kalbimi kırıyorlar kızım 8 yaşında hala niye dogurmuyosunlar yasin geciyor niye dogurmuyorsunlar beni çok bunalttı herkese aciklaçıklama yapmaktan sıkıldım artik hamile kalırsam kimseye soylemicem

İsyan hiç etmedim etmiyorum nasip bakalım aşılamadan umutluyum sebepsiz infertilite benim durum eşim değerleri de kötü değil tutar inşallah
Eş değerleri iyiyse aşılama çoğu kişide işe yarıyo canım sen kalbini ferah tut hiç sıkma canını

Bu grubu çok seviyorum ı nsanlar birbirini tanımadan herşeylerini burda rahatlıkla paylasabiliyorlar .Ben bu kadar herseyini kimseye soramiyorum saat 5 de de yazsam birinden destek msj geliyor ya rabbim yüzünüzü guldursun
Aynen öyle canım ya ben de çok seviyorum burayı, özellikle bu topiği. Herkes iyi kalbiyle yaklaşıyo destek oluyo, yardımcı oluyo birbirine. Yoksa ben de normal hayatımda bu konuları kimseyle bu kadar ayrıntılı konuşamıyorum

İsyan hiç etmedim etmiyorum nasip bakalım aşılamadan umutluyum sebepsiz infertilite benim durum eşim değerleri de kötü değil tutar inşallah

Az kaldi canimcim bizimkiler 2019 modeller. Insallah tez zamanda yuzun güler canim.

Canim venim oglan 4 yasinda millet kisir muamelesi yapiyor bende hamile kalirsam söylemicem kimseye karnim büyüyünce kendileri anlasin

Ben cevremde 1 kisiye anlatsam türkiye duyar tedavi oldugumu.laf sokmak icin kullanirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…