Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben cevremde 1 kisiye anlatsam türkiye duyar tedavi oldugumu.laf sokmak icin kullanirlar
Tahmin edebiliyorum kuzum hep öyleyiz işte. Benim eşimin ameliyatını bile ikimizin anne babası ve eşimin kardeşi biliyo sadece. Bi de siz işte. Hiç kimsye söylemedik

Tahmin edebiliyorum kuzum hep öyleyiz işte. Benim eşimin ameliyatını bile ikimizin anne babası ve eşimin kardeşi biliyo sadece. Bi de siz işte. Hiç kimsye söylemedik

Esim biraz önce nezaman belli olucak dedi.4 hafta sonra dedim. Eger 14 gun desem beni strese sokardi.eger tutarsada bu ay olmadi dicem cünkü saklayamaz.kalp atisina kadar sadece ben dojtirum ve siz bileceksiniz :)

Esim biraz önce nezaman belli olucak dedi.4 hafta sonra dedim. Eger 14 gun desem beni strese sokardi.eger tutarsada bu ay olmadi dicem cünkü saklayamaz.kalp atisina kadar sadece ben dojtirum ve siz bileceksiniz :)
Hahah nedir şu adamın çektiği :) sen daha iyi bilirsin kuzum en iyisi zaten kalp atışı duyulunca öğrensin

Aynen canim hic hic umudum yoktu tedavi icin... hatta kiziyordum doktora neden klonen veriyor diye.kendimi ocak ayinda igneli tedaviye adapte etmistim.
Ah ne kadar rahat olalım desek de işte olamıyoruz, bu da bir vesile işte yokse yine takacaktın. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla bu ay gelsin bebişin :)

Ah ne kadar rahat olalım desek de işte olamıyoruz, bu da bir vesile işte yokse yine takacaktın. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla bu ay gelsin bebişin :)

Sagol canim arkadasim.az kaldi hepimizin yüzü gülecek insallah

Amiin kuzum inşallah

Simdi asilamayi arastiriyorum canim.olucak diye fazla şartlanmamak lazim çünkü yıkım oluyor...eşinin ve kendi degerleri iyi olup ilk 2 asilamasi tutmayan cok kisi var.hatta tutan kişi çok çok az. Kısmet ve birazda şans meselesi sanirim.

Canim sen daha oncede bu konuda yazmistin dogru devlette odenen ucret az inkanim olsa ve bulundugun yerdeki devlet hastanesi iyi olsa devlete giderdim..ama özeller 750_2000 arasi .
İnşallah tutar hamiş olursun bu cuma gününün hatrıma kurban olduğum Allah'ım isteyen herkese versin aminnn

Canım ben devlette yaptım eger adetliyken gidersen aynı bende 11 gün içinde tüm işlemlerin bitti

Canim buranin devlet hastanesi berbat.cok fazla göcmen var burda 1 doktor gunde belki 150 hasta bakiyordur. çalistigim ve 4 yasindada 1 tane daha oldugundan gidip gelemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…