- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.541
Tahmin edebiliyorum kuzum hep öyleyiz işte. Benim eşimin ameliyatını bile ikimizin anne babası ve eşimin kardeşi biliyo sadece. Bi de siz işte. Hiç kimsye söylemedikBen cevremde 1 kisiye anlatsam türkiye duyar tedavi oldugumu.laf sokmak icin kullanirlar
Tahmin edebiliyorum kuzum hep öyleyiz işte. Benim eşimin ameliyatını bile ikimizin anne babası ve eşimin kardeşi biliyo sadece. Bi de siz işte. Hiç kimsye söylemedik
Hahah nedir şu adamın çektiği :) sen daha iyi bilirsin kuzum en iyisi zaten kalp atışı duyulunca öğrensinEsim biraz önce nezaman belli olucak dedi.4 hafta sonra dedim. Eger 14 gun desem beni strese sokardi.eger tutarsada bu ay olmadi dicem cünkü saklayamaz.kalp atisina kadar sadece ben dojtirum ve siz bileceksiniz :)
Hahah nedir şu adamın çektiği :) sen daha iyi bilirsin kuzum en iyisi zaten kalp atışı duyulunca öğrensin
Haklısın canım ya işte onlar sevinçten hemen söylüyo nazar mı değiyodur nedir bilmemCezali canim.düsük yaptigim hamilelikte millete söyledi 2yildir cocugu olmuyora cikti adım.
Haklısın canım ya işte onlar sevinçten hemen söylüyo nazar mı değiyodur nedir bilmem
Benim de şimdiden içimde o korku var. Allah bi daha yaşatmasın böyle şeyler.Bilmiyorumki canim hamike kalabilsemde icimde düşük korkusu 12 13 hafta dolmadan gecmez oyüzden saklicam.
Ah ne kadar rahat olalım desek de işte olamıyoruz, bu da bir vesile işte yokse yine takacaktın. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla bu ay gelsin bebişin :)Aynen canim hic hic umudum yoktu tedavi icin... hatta kiziyordum doktora neden klonen veriyor diye.kendimi ocak ayinda igneli tedaviye adapte etmistim.
Düşünüyorum bakalım bu ay gelişmeler nasıl gidecek bir bakayım da. Hazır dönem arası izin dersi yok. Ankaraya falan mı gitsem başka doktora diye düşüyorum :)ocakta beraber yaptiralim cnm
Amin canım, kız ne buharında oturuyorsun :)Ah inşallah bebeğim inşallah hepimiz güzel haberler veririz inşallahhh. Sevdiysen sorun yok, ben de çok sevmesem de mecbur yiyoruz :)
Süt maydonoz buharı kürü yaptım bugün canım :)) yarın da yapcam bakalım bi deniyim belki mucize olur :)Amin canım, kız ne buharında oturuyorsun :)
Ah ne kadar rahat olalım desek de işte olamıyoruz, bu da bir vesile işte yokse yine takacaktın. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla bu ay gelsin bebişin :)
Benim de şimdiden içimde o korku var. Allah bi daha yaşatmasın böyle şeyler.
Şu an buharda oturuyorum
Amiin kuzum inşallahSifa olsun canim
Amiin kuzum inşallah
Devlette yaptırdım seninki özelmisen özelde mi yaptırmıştın arkadaşım? devlet ise normal
Canım ben devlette yaptım eger adetliyken gidersen aynı bende 11 gün içinde tüm işlemlerin bittiEvet canim özelde yaptirdim 600 asilama 150 sperm yikama. Ama arastirdim diger özellerde 1500_2000arasi.tabi devlette ücretsiz ama yas 35 olunca acele ediyor insan.
İnşallah tutar hamiş olursun bu cuma gününün hatrıma kurban olduğum Allah'ım isteyen herkese versin aminnnCanim sen daha oncede bu konuda yazmistin dogru devlette odenen ucret az inkanim olsa ve bulundugun yerdeki devlet hastanesi iyi olsa devlete giderdim..ama özeller 750_2000 arasi .
Canım ben devlette yaptım eger adetliyken gidersen aynı bende 11 gün içinde tüm işlemlerin bitti
İnşallah tutar hamiş olursun bu cuma gününün hatrıma kurban olduğum Allah'ım isteyen herkese versin aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?