Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi ki hiçbir yöntem garanti değil ama normal şartlardan daha yüksek ihtimal. Nasipte varsa olur. Her şeye hazırlıklı olmak lazım ama hep olumlu düşün kuzum

Amin canım hepimizin yüzü gülsün inşallah, dua ediyorum

Tabi ki hiçbir yöntem garanti değil ama normal şartlardan daha yüksek ihtimal. Nasipte varsa olur. Her şeye hazırlıklı olmak lazım ama hep olumlu düşün kuzum

Kendi kendime söz verdim 14.güne kadar test yapmicam kendimde belirti aramicam normal hayatima devam edicem.olmazsada üzülmicem 2.yi denicem.

Niye kızalım bende yaşadım geçen ay benden 5 yaş büyük arkadaşım Hemde benim eşine ve kendisine verdiğim önerilerle hemen hamile kaldı eve geldim ağladım ama ona çok sevindim
Öyle canım seviniyosun ama içinde bi burukluk oluyor. Herkesin imtihanı farklı farklı, Rabbim bundan geri koymasın

BEN hele eşim hariç bu mevzudaki üzüntümü kimseye dillendirmem Asla burası benim içimi rahat döktüğüm soru sorduğum tek yer

Az kaldi canimcim bizimkiler 2019 modeller. Insallah tez zamanda yuzun güler canim.
Amin cümlemizin ben bu siteden ilk oğlum bebekken üyeydim burada avunurdum çokda güzel dostluklar oldu reelde hala görüştüğüm insanlar var 14 senedir hamilelikleri de konuşup bebeklerimizi büyüttük o nesille sizle de inşallah birlikte hamile kalır böyle devam ederiz

Tabiki canim bizi bizden cok anlayani nerden buluruz

Kendi kendime söz verdim 14.güne kadar test yapmicam kendimde belirti aramicam normal hayatima devam edicem.olmazsada üzülmicem 2.yi denicem.
Heh şöyle en güzelini yaparsın canım. Biliyorum tedavi görürken oldu mu olmadı mı diye düşünmemek mümkün değil ama en azından test yapıp üzme kendini. Olmazsa da sağlık olsun nasip değilmiş dersin, çünkü 2.de şans çok daha fazla

Evet canim
1.aşılama %15
2.asilama %30
3.asilama %50 lerde

Aa duymuştum onu :) den canım dene. Zor olur o sanki belli mi olur senin vesilende bu olur belki
Zor olmadı canım ilk önce çok sıcaktı baktım yanıyorum 1-2 dk kalktım o ilk sıcaklığı gitsin diye. Sonra çok rahat oldu hoşuma bile gitti :)) işte hiç belli olmaz, denemekle bi şey kaybetmem diyip denedim bakalım canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…