- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.561
Neresi oturduğun yerCanim buranin devlet hastanesi berbat.cok fazla göcmen var burda 1 doktor gunde belki 150 hasta bakiyordur. çalistigim ve 4 yasindada 1 tane daha oldugundan gidip gelemiyorum.
Amin inşallah canmAmin canim sende saglikla sihatle kucagina alirsin insallah
Neresi oturduğun yer
Tabi ki hiçbir yöntem garanti değil ama normal şartlardan daha yüksek ihtimal. Nasipte varsa olur. Her şeye hazırlıklı olmak lazım ama hep olumlu düşün kuzumSimdi asilamayi arastiriyorum canim.olucak diye fazla şartlanmamak lazim çünkü yıkım oluyor...eşinin ve kendi degerleri iyi olup ilk 2 asilamasi tutmayan cok kisi var.hatta tutan kişi çok çok az. Kısmet ve birazda şans meselesi sanirim.
Amin canım hepimizin yüzü gülsün inşallah, dua ediyorumhepimizde olan bi durum cnm. yani en azindan hic bebeginolmayanlar dielim. bende her bebek gorusumde agliorm. cunku benim ne eksigim vr diorum. allaha sukur isyan etmioruz ama artik bizimde hakkimiz allah bizede versin. ellerimiz bos kalmasin. herkes cuzzamli gibi bakio artk cok sinir olurm
Tabi ki hiçbir yöntem garanti değil ama normal şartlardan daha yüksek ihtimal. Nasipte varsa olur. Her şeye hazırlıklı olmak lazım ama hep olumlu düşün kuzum
Öyle canım seviniyosun ama içinde bi burukluk oluyor. Herkesin imtihanı farklı farklı, Rabbim bundan geri koymasınNiye kızalım bende yaşadım geçen ay benden 5 yaş büyük arkadaşım Hemde benim eşine ve kendisine verdiğim önerilerle hemen hamile kaldı eve geldim ağladım ama ona çok sevindim
BEN hele eşim hariç bu mevzudaki üzüntümü kimseye dillendirmem Asla burası benim içimi rahat döktüğüm soru sorduğum tek yerZaten beni benimle aynı sıkıntıyı paylaşanlar daha iyi anlıyor çevredekiler çok acımasız anlamadan dinlemeden bilmeden çok kalbimi kırıyorlar kızım 8 yaşında hala niye dogurmuyosunlar yasin geciyor niye dogurmuyorsunlar beni çok bunalttı herkese aciklaçıklama yapmaktan sıkıldım artik hamile kalırsam kimseye soylemicem
Bende aşılamada zaten olursam asla demem kimseyeBen cevremde 1 kisiye anlatsam türkiye duyar tedavi oldugumu.laf sokmak icin kullanirlar
KENDİmi ona odakladım zaten canım bitane avuntuya tutunmazsak çok zor olur önce Allah’a sonra umutlaraEş değerleri iyiyse aşılama çoğu kişide işe yarıyo canım sen kalbini ferah tut hiç sıkma canını
Aa duymuştum onu :) den canım dene. Zor olur o sankiSüt maydonoz buharı kürü yaptım bugün canım :)) yarın da yapcam bakalım bi deniyim belki mucize olur :)
Bende aşılamada zaten olursam asla demem kimseye
Amin cümlemizin ben bu siteden ilk oğlum bebekken üyeydim burada avunurdum çokda güzel dostluklar oldu reelde hala görüştüğüm insanlar var 14 senedir hamilelikleri de konuşup bebeklerimizi büyüttük o nesille sizle de inşallah birlikte hamile kalır böyle devam ederizAz kaldi canimcim bizimkiler 2019 modeller. Insallah tez zamanda yuzun güler canim.
Amin cümlemizin ben bu siteden ilk oğlum bebekken üyeydim burada avunurdum çokda güzel dostluklar oldu reelde hala görüştüğüm insanlar var 14 senedir hamilelikleri de konuşup bebeklerimizi büyüttük o nesille sizle de inşallah birlikte hamile kalır böyle devam ederiz
Heh şöyle en güzelini yaparsın canım. Biliyorum tedavi görürken oldu mu olmadı mı diye düşünmemek mümkün değil ama en azından test yapıp üzme kendini. Olmazsa da sağlık olsun nasip değilmiş dersin, çünkü 2.de şans çok daha fazlaKendi kendime söz verdim 14.güne kadar test yapmicam kendimde belirti aramicam normal hayatima devam edicem.olmazsada üzülmicem 2.yi denicem.
Aynen kuzum umutlarla dualarla devam ediyoruz zaten hep. Allah karşılığını vericek bi gün bunlarınKENDİmi ona odakladım zaten canım bitane avuntuya tutunmazsak çok zor olur önce Allah’a sonra umutlara
İnşallah canım inşallahSagol canim arkadasim.az kaldi hepimizin yüzü gülecek insallah
Heh şöyle en güzelini yaparsın canım. Biliyorum tedavi görürken oldu mu olmadı mı diye düşünmemek mümkün değil ama en azından test yapıp üzme kendini. Olmazsa da sağlık olsun nasip değilmiş dersin, çünkü 2.de şans çok daha fazla
Yöntem aynı sonuçta. Neden böyleymiş acabalarEvet canim
1.aşılama %15
2.asilama %30
3.asilama %50 lerde
Zor olmadı canım ilk önce çok sıcaktı baktım yanıyorum 1-2 dk kalktım o ilk sıcaklığı gitsin diye. Sonra çok rahat oldu hoşuma bile gitti :)) işte hiç belli olmaz, denemekle bi şey kaybetmem diyip denedim bakalım canım :)Aa duymuştum onu :) den canım dene. Zor olur o sankibelli mi olur senin vesilende bu olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?