Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Masallah 14 yasinda oglusunmu var masallah ilk saniyordum

Evet canim
1.aşılama %15
2.asilama %30
3.asilama %50 lerde
Bak ne güzel her seferde şans çok çok artıyo kuzum. Ama hep inan olumlu düşün, ben ciddi söylüyorum çok içten hissediyorum senin olucak gibi geliyo. İnşallah öyle olur

Hadi hayırlsı :) işe yararsa tarifi patlatırsın :)

Günaydın kızlar ben baya grip oldum ve öksürüp hapsurdukca kasiklarima ağrı giriyor korkuyorum bişey olur mu diye çünkü bı arkadaşım riskli hamilelere öksürmek hapşırmak ikinmak falan yasak demisti bı fikriniz var mı doktor ilaç falanda vermez heralde

Canim gecmis olsun hamileligin ilk aylarinda grip riskli muhakkak doktora görün. Bol bol narenciye ye...birde doktora ekinezya cayini sorabilirsin daha önce doktor bana onermisti bagisikligi guclendiriyor grip ilaci gibi birsey ama hamilelikte kullanabilirmisin bir sor.

Saol canım Arıcam doktoru hastanede yâr gitcem sorarim mutlaka çok zorlanıyorum böyle bulantı da var

Canım alakası bile yok benimki aşılamaydı riskli düşük olabilir herkes bişe dedi doktora iki gün önce gittim sordum böyle diyolar dedim alakası yok dedi

İstersen bi doktora görün canım hamilelerin kullanabildiği ilaçlar var. Ama çok da tedirgin olma öksürmek hapşurmak çok aşırı olmadıkça doğal şeyler. Yine için rahat etsin diye diye bi doktoruna danış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…