- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.581
Amin cümlemizin ben bu siteden ilk oğlum bebekken üyeydim burada avunurdum çokda güzel dostluklar oldu reelde hala görüştüğüm insanlar var 14 senedir hamilelikleri de konuşup bebeklerimizi büyüttük o nesille sizle de inşallah birlikte hamile kalır böyle devam ederiz
Bak ne güzel her seferde şans çok çok artıyo kuzum. Ama hep inan olumlu düşün, ben ciddi söylüyorum çok içten hissediyorum senin olucak gibi geliyo. İnşallah öyle olurEvet canim
1.aşılama %15
2.asilama %30
3.asilama %50 lerde
Yöntem aynı sonuçta. Neden böyleymiş acabalar
Hadi hayırlsı :) işe yararsa tarifi patlatırsın :)Zor olmadı canım ilk önce çok sıcaktı baktım yanıyorum 1-2 dk kalktım o ilk sıcaklığı gitsin diye. Sonra çok rahat oldu hoşuma bile gitti :)) işte hiç belli olmaz, denemekle bi şey kaybetmem diyip denedim bakalım canım :)
Bak ne güzel her seferde şans çok çok artıyo kuzum. Ama hep inan olumlu düşün, ben ciddi söylüyorum çok içten hissediyorum senin olucak gibi geliyo. İnşallah öyle olur
Oo hemen hemenn :)Hadi hayırlsı :) işe yararsa tarifi patlatırsın :)
İlk evliliğimden bir oğlum var evet canım erken anne olmuştum ben şükür o zaman 20 yaşındaydım bişry anlamadım inşallah. Bu sefer tadını çıkarırımMasallah 14 yasinda oglusunmu var masallah ilk saniyordum
İlk evliliğimden bir oğlum var evet canım erken anne olmuştum ben şükür o zaman 20 yaşındaydım bişry anlamadım inşallah. Bu sefer tadını çıkarırım
Evet benimle kalıyor oğlum aynen liseye hazırlanıyor kuzumYanindami yasiyor canim masallah delikanli olmuş
Evet benimle kalıyor oğlum aynen liseye hazırlanıyor kuzum
Amin canım zaman öyle geçiyor ki dün gibi herşey sitedeki eski nickimden eski konuşmaları resimleri buldum acayip oldum yaşlanıyorum valla yaMasallah canim insallah bende benim sıpanin ogünlerini görmek isterim.
Amin canım zaman öyle geçiyor ki dün gibi herşey sitedeki eski nickimden eski konuşmaları resimleri buldum acayip oldum yaşlanıyorum valla ya
Günaydın kızlar ben baya grip oldum ve öksürüp hapsurdukca kasiklarima ağrı giriyor korkuyorum bişey olur mu diye çünkü bı arkadaşım riskli hamilelere öksürmek hapşırmak ikinmak falan yasak demisti bı fikriniz var mı doktor ilaç falanda vermez heralde
Saol canım Arıcam doktoru hastanede yâr gitcem sorarim mutlaka çok zorlanıyorum böyle bulantı da varCanim gecmis olsun hamileligin ilk aylarinda grip riskli muhakkak doktora görün. Bol bol narenciye ye...birde doktora ekinezya cayini sorabilirsin daha önce doktor bana onermisti bagisikligi guclendiriyor grip ilaci gibi birsey ama hamilelikte kullanabilirmisin bir sor.
Saol canım Arıcam doktoru hastanede yâr gitcem sorarim mutlaka çok zorlanıyorum böyle bulantı da var
Cümlemizin inşallah şükür bugunlereAllah yardimcin olsun canim bugünlerde geçicek
Canım alakası bile yok benimki aşılamaydı riskli düşük olabilir herkes bişe dedi doktora iki gün önce gittim sordum böyle diyolar dedim alakası yok dediGünaydın kızlar ben baya grip oldum ve öksürüp hapsurdukca kasiklarima ağrı giriyor korkuyorum bişey olur mu diye çünkü bı arkadaşım riskli hamilelere öksürmek hapşırmak ikinmak falan yasak demisti bı fikriniz var mı doktor ilaç falanda vermez heralde
İstersen bi doktora görün canım hamilelerin kullanabildiği ilaçlar var. Ama çok da tedirgin olma öksürmek hapşurmak çok aşırı olmadıkça doğal şeyler. Yine için rahat etsin diye diye bi doktoruna danış canımGünaydın kızlar ben baya grip oldum ve öksürüp hapsurdukca kasiklarima ağrı giriyor korkuyorum bişey olur mu diye çünkü bı arkadaşım riskli hamilelere öksürmek hapşırmak ikinmak falan yasak demisti bı fikriniz var mı doktor ilaç falanda vermez heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?