- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.601
Cümlemizin inşallah şükür bugunlere
Cümlemizin inşallah şükür bugunlere
Canım alakası bile yok benimki aşılamaydı riskli düşük olabilir herkes bişe dedi doktora iki gün önce gittim sordum böyle diyolar dedim alakası yok dedi
Günaydın canıım hepimize hayırlı güzel günlerGunaydin kizlar. Bayagi yazismissiniz dunden beri :) herkese guzel bir gun diliyorum.
Gunaydin kizlar. Bayagi yazismissiniz dunden beri :) herkese guzel bir gun diliyorum.
Canım doktor ne kadar sıklıkta ilişki istediKizlar bu arada esimin sabah sehir disinda acil isi cikti gitti 2 3 gün yok tabi iliskide yok sadece dünki aşılamayla tutmaz dimi .ya benim nezaman işim rast gitse birsey cikiyor.
Canımcım sadece aşılama yeterli zaten normal şartlarda, doktorlar biraz daha kesinleşsin diye tavsiye ediyolar diğer günlerde ilişkiyi. Senin şu an içinde zaten sperm var hem de hepsi seçilmiş en kalitelileri. O yüzden onlar zaten 3 güne kadar yaşayabilecek. Sen gönlünü ferah tut, dikkat et kendineKizlar bu arada esimin sabah sehir disinda acil isi cikti gitti 2 3 gün yok tabi iliskide yok sadece dünki aşılamayla tutmaz dimi .ya benim nezaman işim rast gitse birsey cikiyor.
Canım doktor ne kadar sıklıkta ilişki istedi
Canımcım sadece aşılama yeterli zaten normal şartlarda, doktorlar biraz daha kesinleşsin diye tavsiye ediyolar diğer günlerde ilişkiyi. Senin şu an içinde zaten sperm var hem de hepsi seçilmiş en kalitelileri. O yüzden onlar zaten 3 güne kadar yaşayabilecek. Sen gönlünü ferah tut, dikkat et kendine
Canım zaten içine sperm koyulmadı mı. Aşılamanın da amacı bu zaten. O da en az 2 gün içinde yaşar. Bence hiç stres yapma, cok düşünme. Rabbimin verecegi varsa veriyor zaten. Biz cok kafa yordukça her şey daha da zorlaşıyor. Her şey beyinde bitiyor çünkü. İçini ferah tut canım.Bana illa iliski olsun demedi sadece yarindan itibaren normal hayatina dönebilirsin esinle iliski yasayabilirsin dedi.illaki şu günlerde iluski olsun demedi.internettede gün aşıri 2 3 iliski öneriyor.gerci yumurtalar zaten dün çatladi anlamadim.komşum var o da tüp bebek yapmişti iliski sart tutmaz dedi çok moralim bozuldu
Canım zaten içine sperm koyulmadı mı. Aşılamanın da amacı bu zaten. O da en az 2 gün içinde yaşar. Bence hiç stres yapma, cok düşünme. Rabbimin verecegi varsa veriyor zaten. Biz cok kafa yordukça her şey daha da zorlaşıyor. Her şey beyinde bitiyor çünkü. İçini ferah tut canım.
Öyle deme canım ya şansın gülücek sana bu kezInsallah canim artik kismet.ben cok sanssiz bir insanim.
Öyle deme canım ya şansın gülücek sana bu kez
Canım benim yaa. İnan ben de öyleyim, başkasına akıl vermesi biraz kolay geliyor. Günleri unutmaya çalışıyorum. Kitap okuyorum sürekli. Şimdi de temizliğe vurdum kendimi. Göğüslerim ağrıyor, prolaktinim yükseldi sanırım. Bu ay da pek umudum yok anlayacagınSagol bitanem artik kismetimde varsa olucak.evet cok takiyoruz kafaya.14gun nasil gecicek keske uyutsalar benide ayin 4 ocakta uyansam
Canım benim yaa. İnan ben de öyleyim, başkasına akıl vermesi biraz kolay geliyor. Günleri unutmaya çalışıyorum. Kitap okuyorum sürekli. Şimdi de temizliğe vurdum kendimi. Göğüslerim ağrıyor, prolaktinim yükseldi sanırım. Bu ay da pek umudum yok anlayacagın
Canım benim yaa. İnan ben de öyleyim, başkasına akıl vermesi biraz kolay geliyor. Günleri unutmaya çalışıyorum. Kitap okuyorum sürekli. Şimdi de temizliğe vurdum kendimi. Göğüslerim ağrıyor, prolaktinim yükseldi sanırım. Bu ay da pek umudum yok anlayacagın
Gittim doktora daha önce düdükleri oldu ya korkuyorum ondan ama cço şükür bı sorun yokmuş bebeğimi gördüm kalbini dinledim :)Fazla takmamaya calis canim ben ogluna hamileyken düştüm agzim burnum kirildi cok sükür ogluma birsey olmadi.tek başina öksürmenin hapsirmanin bir etkisinin olacagini düsünmüyorum ama gripsen doktora görün sonucta virütik birsey
Gittim canm sukur büyük yokİstersen bi doktora görün canım hamilelerin kullanabildiği ilaçlar var. Ama çok da tedirgin olma öksürmek hapşurmak çok aşırı olmadıkça doğal şeyler. Yine için rahat etsin diye diye bi doktoruna danış canım
Doktor olmasa iyi ama yapacak da bişey yik dediCanım alakası bile yok benimki aşılamaydı riskli düşük olabilir herkes bişe dedi doktora iki gün önce gittim sordum böyle diyolar dedim alakası yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?