Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım ya sorun olmaz ben aşılama yaptım bir hafta ilişki falan yaşamadım öyle sancım vardıki
Kizlar bu arada esimin sabah sehir disinda acil isi cikti gitti 2 3 gün yok tabi iliskide yok sadece dünki aşılamayla tutmaz dimi .ya benim nezaman işim rast gitse birsey cikiyor.

Insallah canim bat lar yakin artik kismet. Evde 5 tane laboquik test var.14.günden itibaren test yapmayi düsünüyorum.4 ocaga denk geliyor. dua edicem hepimize
En erken 14.günden başlayarak yap zaten kuzum diğerleri çok net sonuç olmuyo biliyosun. Ben de hepimize dua ediyorum, inşallah Allah yüzümüzü güldürsün artık bu ay.
Ben de bugün ovulasyon testine başladım adetin 11.günü bugün ve tabi henüz silik

2 güne koyulasir ama benden biliyorsun testlere fazla guvenmemek lazim sen yinede gün aşıri degerlendir canim

2 güne koyulasir ama benden biliyorsun testlere fazla guvenmemek lazim sen yinede gün aşıri degerlendir canim
Öyle yapmaya çalışıyorum canım.
Senin evet testlerde hep bi problem çıktı. Benim genelde düzgün sonuç çıkarıyo gibi geliyo ama bakalım. Bu kez çift çizgiyi gördüğüm gün dahil arka arkaya 4 gün ilişki denicem bakalım nolcak. Onun öncesinde de işte şimdi gün aşırı devam ediyo hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…