- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.621
Kizlar bu arada esimin sabah sehir disinda acil isi cikti gitti 2 3 gün yok tabi iliskide yok sadece dünki aşılamayla tutmaz dimi .ya benim nezaman işim rast gitse birsey cikiyor.
Maşallah canım. Sağlıkla büyüsün inşallah. Darısı bizlere artık :)))))Bebeğimi gördüm Allah'a vcok şükürler olsun
Gittim doktora daha önce düdükleri oldu ya korkuyorum ondan ama cço şükür bı sorun yokmuş bebeğimi gördüm kalbini dinledim :)
Arkadaşlar ya kaç gün. Geçti adette olmadım ne yapicam ben ya
Canım pazartesi yapmıştım bişey çıkmamıştı bembeyazTest yap canim belki bebis vardir
En erken 14.günden başlayarak yap zaten kuzum diğerleri çok net sonuç olmuyo biliyosun. Ben de hepimize dua ediyorum, inşallah Allah yüzümüzü güldürsün artık bu ay.Insallah canim bat lar yakin artik kismet. Evde 5 tane laboquik test var.14.günden itibaren test yapmayi düsünüyorum.4 ocaga denk geliyor. dua edicem hepimize
Aynen canım hayırlısı olsunBanada oglumda tam tersi grip olmamaya calis hatta hamilelik öncesi niye grip aşısı olmadin dedi.cani veren Allah her doktor başka birsey söylüyor
Kaç aylık canım bide kaç santim falan olduğunu dedimiBebeğimi gördüm Allah'a vcok şükürler olsun
1.5 aylık 3.0 c yaziyo fotoğrafta amaKaç aylık canım bide kaç santim falan olduğunu dedimi
Saol canım inşallahMaşallah canım. Sağlıkla büyüsün inşallah. Darısı bizlere artık :)))))
Ay maşallah canım ya bak kalp atşını bile duymuşsun çok şükür :)Gittim doktora daha önce düdükleri oldu ya korkuyorum ondan ama cço şükür bı sorun yokmuş bebeğimi gördüm kalbini dinledim :)
Saol canım çok çok şükürAy maşallah canım ya bak kalp atşını bile duymuşsun çok şükür :)
Hm daha küçük Allah kazasız belasız kucagına almayı nasip etsin kalp atışını dinledinmi1.5 aylık 3.0 c yaziyo fotoğrafta ama
Saol inşallah Allah herkese nasip etsin evet bugün dinledim kalp atışını çok sukurHm daha küçük Allah kazasız belasız kucagına almayı nasip etsin kalp atışını dinledinmi
En erken 14.günden başlayarak yap zaten kuzum diğerleri çok net sonuç olmuyo biliyosun. Ben de hepimize dua ediyorum, inşallah Allah yüzümüzü güldürsün artık bu ay.
Ben de bugün ovulasyon testine başladım adetin 11.günü bugün ve tabi henüz silik
Öyle yapmaya çalışıyorum canım.2 güne koyulasir ama benden biliyorsun testlere fazla guvenmemek lazim sen yinede gün aşıri degerlendir canim
Maşallah kuzum çok güzel ilerliyo, hep böyle gitsin inşallah ❤Merhaba kizlar ben de bugun 2. Kan testimi verdim doktorum aslinda gerek yok demisti ama duramadim. 192 ydi persembe bugun 541 olmus. Insallah boyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?