- 23 Kasım 2016
- 1.388
- 1.488
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.641
Canım bişe sormak istiyorum. Sık ilişkiden sonra adete kadar birliktelik olmasa olur mu. Biz de 5 gün üst üste oldu. Dünden beri bıraktık. Bugün de iğnenin 7.günü.Öyle yapmaya çalışıyorum canım.
Senin evet testlerde hep bi problem çıktı. Benim genelde düzgün sonuç çıkarıyo gibi geliyo ama bakalım. Bu kez çift çizgiyi gördüğüm gün dahil arka arkaya 4 gün ilişki denicem bakalım nolcak. Onun öncesinde de işte şimdi gün aşırı devam ediyo hayırlısı bakalım
Yumurta kalmamıştır artık zaten 2. Günü falan döllenmiştr insallahCanım bişe sormak istiyorum. Sık ilişkiden sonra adete kadar birliktelik olmasa olur mu. Biz de 5 gün üst üste oldu. Dünden beri bıraktık. Bugün de iğnenin 7.günü.
Öyle yapmaya çalışıyorum canım.
Senin evet testlerde hep bi problem çıktı. Benim genelde düzgün sonuç çıkarıyo gibi geliyo ama bakalım. Bu kez çift çizgiyi gördüğüm gün dahil arka arkaya 4 gün ilişki denicem bakalım nolcak. Onun öncesinde de işte şimdi gün aşırı devam ediyo hayırlısı bakalım
Canım bişe sormak istiyorum. Sık ilişkiden sonra adete kadar birliktelik olmasa olur mu. Biz de 5 gün üst üste oldu. Dünden beri bıraktık. Bugün de iğnenin 7.günü.
Kötü düşünme. Canım ya pik günü iki gün ilişkiyle tutan tutuyorKizlar bu arada esimin sabah sehir disinda acil isi cikti gitti 2 3 gün yok tabi iliskide yok sadece dünki aşılamayla tutmaz dimi .ya benim nezaman işim rast gitse birsey cikiyor.
Canım artık bıktım ilişkiden. İnşallah seninki de tutmuştur canım ya. Zamanlama kötü olmuş birazDevam etmene gerek yok bence. Yumurtalar catlamistir.genelde igneden sonra 3 4 gun sonrasina öneriyorlar.benim zaten koca yok carsamba gelicek ama regliye kadar iliski düsünmüyorum tuttuysa zarar gelir diye korkuyorum.
Kötü düşünme. Canım ya pik günü iki gün ilişkiyle tutan tutuyor
İnşallah canım benim ya. Artık son iğne hakkım kaldı. O da tutmazsa aşılama olcak. Stres yapmaman gerekiyor doktor ama evli olunca sadece bebeğe odaklanmıyosun ki. Etraftan bi sürü can sıkan olaylar oluyor , bi de ben cok takıyorum çevremiYumurta kalmamıştır artık zaten 2. Günü falan döllenmiştr insallah
Canım artık bıktım ilişkiden. İnşallah seninki de tutmuştur canım ya. Zamanlama kötü olmuş biraz
Rabbimin dilemesi ol diyor oluyor darısı da bize inşallahInsallah canim insallah. Ya millet nasil hesapsiz kitapsiz tutturuyor anlamiyorum.
Siz artık kafanıza göre ilişkiye girersiniz canım. Çünkü değerlendirmişsiniz önemli olan günleri, bundan sonrası isteğe kalmış. İnşallah bu ay gelmiştir bebişin canımCanım bişe sormak istiyorum. Sık ilişkiden sonra adete kadar birliktelik olmasa olur mu. Biz de 5 gün üst üste oldu. Dünden beri bıraktık. Bugün de iğnenin 7.günü.
İnşallah 2.ye de gerek kalmaz canım. Ya bi tanıdıgım var kordonları baglıyken hamile kaldıye yenilerde. Biz de tedaviyle hamile kalamıyozAynen canim vardir bunda da bir hayir ben zaten hep ocak ayi diyip duruyordum.olmazsa 2.asilamada denerim.
İnşallah canım inşallah karşılığını alırız hepimiz. Nasip sen sıkma canının. Senin içerde zaten en kaliteli spermler var şu an daha ne olsunHadi bakalim..kolay gelsin insallah karsiligini alirsin.. bende bu gece ve pazartesi düşünmüştüm ama nasip olmadi.
İnşallah canım benim. İyi ki sizler varsınız. Gerçekten kendimi iyi hissediyorum burda.Siz artık kafanıza göre ilişkiye girersiniz canım. Çünkü değerlendirmişsiniz önemli olan günleri, bundan sonrası isteğe kalmış. İnşallah bu ay gelmiştir bebişin canım
Ben de burda kendimi çok iyi hissediyorum canım, paylaşıp hafifliyorum moralim yerine geliyo birazİnşallah canım benim. İyi ki sizler varsınız. Gerçekten kendimi iyi hissediyorum burda.
Ederiz canım. Allahım buradaki bütün kızların kucağını doldursun. İçini ferah tut. Canım inofolic diye bi toz var, suya katıp içiyosun. Yumurta kalitesini arttırıyomuş. Ben 2 aydan beri onu kullanıyorum. Yumurtalarım güzel oluşuyor. Doktoruna bi danışsana.kizlar bende regl oldm artik. cok sukur bin sukur. doktorada randevumu aldm. ins benim yumurtalar kalitelidir. catlar allahin izni ile. guzel karedesler duaniza ihtiyacim var allah bu ay elimizi bos cevirmesin. bir tek duaniza benide katarsaniz cok memnun olurm
cnm bana onu vermesi. pregnom verdi. inofolice gerek yok sende dedi. yu.urta buyuyo catlamioEderiz canım. Allahım buradaki bütün kızların kucağını doldursun. İçini ferah tut. Canım inofolic diye bi toz var, suya katıp içiyosun. Yumurta kalitesini arttırıyomuş. Ben 2 aydan beri onu kullanıyorum. Yumurtalarım güzel oluşuyor. Doktoruna bi danışsana.
Bı sure herkese herşeye kapat kendini insallah tutar bu defa hamilelerin duası kabul olurmus bana hamile bı arkadaşım dua etti o gece hamile kaldım Rabbim insallinsanada nasip eder isteyen herkeseİnşallah canım benim ya. Artık son iğne hakkım kaldı. O da tutmazsa aşılama olcak. Stres yapmaman gerekiyor doktor ama evli olunca sadece bebeğe odaklanmıyosun ki. Etraftan bi sürü can sıkan olaylar oluyor , bi de ben cok takıyorum çevremi
İğneden sonra ilaç verdi mı doktor bana rahmi gebeliğe hazırlaması için ilaç vermişti hala kullaniyorumİnşallah canım benim ya. Artık son iğne hakkım kaldı. O da tutmazsa aşılama olcak. Stres yapmaman gerekiyor doktor ama evli olunca sadece bebeğe odaklanmıyosun ki. Etraftan bi sürü can sıkan olaylar oluyor , bi de ben cok takıyorum çevremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?