Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bişe sormak istiyorum. Sık ilişkiden sonra adete kadar birliktelik olmasa olur mu. Biz de 5 gün üst üste oldu. Dünden beri bıraktık. Bugün de iğnenin 7.günü.

Hadi bakalim ..kolay gelsin insallah karsiligini alirsin.. bende bu gece ve pazartesi düşünmüştüm ama nasip olmadi.

Canım bişe sormak istiyorum. Sık ilişkiden sonra adete kadar birliktelik olmasa olur mu. Biz de 5 gün üst üste oldu. Dünden beri bıraktık. Bugün de iğnenin 7.günü.

Devam etmene gerek yok bence. Yumurtalar catlamistir.genelde igneden sonra 3 4 gun sonrasina öneriyorlar.benim zaten koca yok carsamba gelicek ama regliye kadar iliski düsünmüyorum tuttuysa zarar gelir diye korkuyorum.

Devam etmene gerek yok bence. Yumurtalar catlamistir.genelde igneden sonra 3 4 gun sonrasina öneriyorlar.benim zaten koca yok carsamba gelicek ama regliye kadar iliski düsünmüyorum tuttuysa zarar gelir diye korkuyorum.
Canım artık bıktım ilişkiden. İnşallah seninki de tutmuştur canım ya. Zamanlama kötü olmuş biraz

Yumurta kalmamıştır artık zaten 2. Günü falan döllenmiştr insallah
İnşallah canım benim ya. Artık son iğne hakkım kaldı. O da tutmazsa aşılama olcak. Stres yapmaman gerekiyor doktor ama evli olunca sadece bebeğe odaklanmıyosun ki. Etraftan bi sürü can sıkan olaylar oluyor , bi de ben cok takıyorum çevremi

Siz artık kafanıza göre ilişkiye girersiniz canım. Çünkü değerlendirmişsiniz önemli olan günleri, bundan sonrası isteğe kalmış. İnşallah bu ay gelmiştir bebişin canım

Hadi bakalim ..kolay gelsin insallah karsiligini alirsin.. bende bu gece ve pazartesi düşünmüştüm ama nasip olmadi.
İnşallah canım inşallah karşılığını alırız hepimiz. Nasip sen sıkma canının. Senin içerde zaten en kaliteli spermler var şu an daha ne olsun

Siz artık kafanıza göre ilişkiye girersiniz canım. Çünkü değerlendirmişsiniz önemli olan günleri, bundan sonrası isteğe kalmış. İnşallah bu ay gelmiştir bebişin canım
İnşallah canım benim. İyi ki sizler varsınız. Gerçekten kendimi iyi hissediyorum burda.

Ederiz canım. Allahım buradaki bütün kızların kucağını doldursun. İçini ferah tut. Canım inofolic diye bi toz var, suya katıp içiyosun. Yumurta kalitesini arttırıyomuş. Ben 2 aydan beri onu kullanıyorum. Yumurtalarım güzel oluşuyor. Doktoruna bi danışsana.

cnm bana onu vermesi. pregnom verdi. inofolice gerek yok sende dedi. yu.urta buyuyo catlamio

Bı sure herkese herşeye kapat kendini insallah tutar bu defa hamilelerin duası kabul olurmus bana hamile bı arkadaşım dua etti o gece hamile kaldım Rabbim insallinsanada nasip eder isteyen herkese

İğneden sonra ilaç verdi mı doktor bana rahmi gebeliğe hazırlaması için ilaç vermişti hala kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…