Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devam etmene gerek yok bence. Yumurtalar catlamistir.genelde igneden sonra 3 4 gun sonrasina öneriyorlar.benim zaten koca yok carsamba gelicek ama regliye kadar iliski düsünmüyorum tuttuysa zarar gelir diye korkuyorum.
Bende regliye kadar ilişkiyi bırakmıştım bı şey olmasın diye doktorda ilk üç ay ilişki yasak dedi zaten

Ben de inofolic kullanıyorum canım.

Canim varya herseyin başı stres.bu ay nasilsa gelismez ocakta igneli tedaviye baslicam diye sadece klomen ve aradada infolic kullandim hatta cogu gün infoligide unuttum.nasilsa gelismicek diye kurde yapmadim 2 tane gelisti.onceki aylar yemedigim icnedigim kalmadi

Canım tabiki stres. Ben hatırlıyorum üniversite dönemlerimde adetim gecikirdi , sürekli düşünürdüm olamıyorum diye, inat ederdi gelmezdi. Ama düşünmediğim zamanlar kendiliğinden olurdu. Yani bizim günümüz buraya yazmakla geçiyor , sürekli bişeyler araşıtırıyoruz, beynimizi rahat bırakmıyoruz

Canim örgü rahatlatiyor beni cok profesyonel degilim ama hosuma gidiyor 2 tane bebek battaniyesi ördüm. Simdide lif örücem.kitap okuyorum ayni zamanda evde oglanda var cok haraketli ama yinede kendimi strese sokacak zamanida yaratiyorum.

Canım ben hiç örgü bilmiyorum, el becerim yok hoş olsa da artık ders çalışmam lazım. Ona yoğunlaşırım artık

Bana doktor dedi ki içersen etkileri çok bulantı uyku hali falan alttan al yatarken etkisi aynı ama yan etki olmaz dedi öyle yapıyorum bende hic bı sorun yasamadim
Canım banada progestan verdi ama çok şişkinlik ve tokluk hissediyorum hiç bişe canım istemiyo sendede öyle mi

Kizlar asilama sonrasi doktor ilac veriyormu.ben özellikle islem sirasinda sordum sadece infolic combiyi kullan dedi.ciktiktan sonra tekear aradim yibe sadece infolic combiyi kullan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…