- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.681
Canım ben progeatani ilk aldığımda arastirmistim aşılama sonrası da kullanılabilir yazıyordu ben hale kullanıyorum gebelik öncesi rahmi hazırlıyorum sonrasıda düşüğü önlüyor mus doktor daha iyi bilir tabiKizlar asilama sonrasi doktor ilac veriyormu.ben özellikle islem sirasinda sordum sadece infolic combiyi kullan dedi.ciktiktan sonra tekear aradim yibe sadece infolic combiyi kullan dedi.
S n ağızdan mi aliyosunTamam sagol canm
Gece iki tane üst üste mi kullanıyon bana bir sabah bir akşam dedi de ben bir tane kullanıyom[/QU ağızdan alırsan sabah bir akşam bir dedi alttan alırsan gece ikisini birden hazneye yerleştir dedi sende öyle dene istersen
Gözün aydın canım çok şükür. İnşallah gelicek bu ay bebişin. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, dualarım hepimiz içinkizlar bende regl oldm artik. cok sukur bin sukur. doktorada randevumu aldm. ins benim yumurtalar kalitelidir. catlar allahin izni ile. guzel karedesler duaniza ihtiyacim var allah bu ay elimizi bos cevirmesin. bir tek duaniza benide katarsaniz cok memnun olurm
Bilmiyorum canım biz 3 kişi aşılama az ynı gün olduk aynı jeli verdi
İnşallah canım demek ki ger3kmemişBende özellikle 2 kere sordum tutunma icin ekstra birsey kullanmama gerek varmi dedim.gerek yok dedi.insallah problem cikmaz
Yok canım yatarken alıyorum sabaha kadar bişey olmuyor sonrasında mutlaka akıntı oluyor ama o sorun değilCanım hemen akıntı olarak ilaç geliyo sende de öylemi
Gözün aydın canım çok şükür. İnşallah gelicek bu ay bebişin. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, dualarım hepimiz için[/QUOins cnm ins. hayirlisiyla gelsin binan once
ins cnm ins hayirlisiyla glsin bi an onceGözün aydın canım çok şükür. İnşallah gelicek bu ay bebişin. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, dualarım hepimiz için
Sagol canım bilgilerin içinYok canım yatarken alıyorum sabaha kadar bişey olmuyor sonrasında mutlaka akıntı oluyor ama o sorun değil
Ne demek canım birbirimize fikir vermek için burdayzSagol canım bilgilerin için
Evet canım genelde bitane jel veriyorlarKizlar asilama sonrasi doktor ilac veriyormu.ben özellikle islem sirasinda sordum sadece infolic combiyi kullan dedi.ciktiktan sonra tekear aradim yibe sadece infolic combiyi kullan dedi.
Kızlardır kocam uygulamayı sildi bana söz verdirdi bakmayacaksın kafayı çok takıyorsun dedi izin falan derken yazamadim hiç uygulama yok amaMorasigi A AloeeVeraa Umutumut82 anneyimbenanne yok sanirim nasilgidiyor sizleri cok merak ettim ama yazamadım kusura bakmayın ve diğer kızlara da slm olsun
Merhaba canıım sen uzun zamandır yoksun farkındayım kafa dinliyodur diye düşünmüştüm. Biz bildiğin gibi decam ediyoruz, çalışmalar yapıyoruz :) sen nasılsınKızlardır kocam uygulamayı sildi bana söz verdirdi bakmayacaksın kafayı çok takıyorsun dedi izin falan derken yazamadim hiç uygulama yok amaMorasigi A AloeeVeraa Umutumut82 anneyimbenanne yok sanirim nasilgidiyor sizleri cok merak ettim ama yazamadım kusura bakmayın ve diğer kızlara da slm olsun
Evet canım genelde bitane jel veriyorlar
Canm ben 8 ci haftama gircem 3 m normal bence6. Hafta gebelik boyutu 2.30 mm yaziyo normalde 4 5 mm olurmus bu herkeste aynı mı olur benim çok küçük mü kalmış acaba
Canım yaa hayırlı olsun yeni yıl bebişin gelsin umarım. Dikkat et kendine kasım da bende yaptirmistim sıcak tut kendini inşallah güzel haberlerini alırızCanim benim sen nasil iyi olacaksan gerisi önemli degil.umarim iyisindir.benim dün öglen aşılamam yapildi.beklemedeyin bat 5 ocak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?