Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar asilama sonrasi doktor ilac veriyormu.ben özellikle islem sirasinda sordum sadece infolic combiyi kullan dedi.ciktiktan sonra tekear aradim yibe sadece infolic combiyi kullan dedi.
Canım ben progeatani ilk aldığımda arastirmistim aşılama sonrası da kullanılabilir yazıyordu ben hale kullanıyorum gebelik öncesi rahmi hazırlıyorum sonrasıda düşüğü önlüyor mus doktor daha iyi bilir tabi

Gözün aydın canım çok şükür. İnşallah gelicek bu ay bebişin. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, dualarım hepimiz için

Kızlardır kocam uygulamayı sildi bana söz verdirdi bakmayacaksın kafayı çok takıyorsun dedi izin falan derken yazamadim hiç uygulama yok ama Morasigi A AloeeVeraa Umutumut82 anneyimbenanne yok sanirim nasilgidiyor sizleri cok merak ettim ama yazamadım kusura bakmayın ve diğer kızlara da slm olsun

Canim benim sen nasil iyi olacaksan gerisi önemli degil.umarim iyisindir.benim dün öglen aşılamam yapildi.beklemedeyin bat 5 ocak.

Merhaba canıım sen uzun zamandır yoksun farkındayım kafa dinliyodur diye düşünmüştüm. Biz bildiğin gibi decam ediyoruz, çalışmalar yapıyoruz :) sen nasılsın

Canim benim sen nasil iyi olacaksan gerisi önemli degil.umarim iyisindir.benim dün öglen aşılamam yapildi.beklemedeyin bat 5 ocak.
Canım yaa hayırlı olsun yeni yıl bebişin gelsin umarım. Dikkat et kendine kasım da bende yaptirmistim sıcak tut kendini inşallah güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…