- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.701
Hoşgeldin canım tekrar neler yaptın tutmadı mı aşılamanCanım yaa hayırlı olsun yeni yıl bebişin gelsin umarım. Dikkat et kendine kasım da bende yaptirmistim sıcak tut kendini inşallah güzel haberlerini alırız
Biraz da öyle oldu sanki canım izin kullandık falan şimdi daha iyiyim sizleri merak ettim güzel haberler olan var mı diye. Ama umutsuzluğa kapılmak yok çalışmalara devamMerhaba canıım sen uzun zamandır yoksun farkındayım kafa dinliyodur diye düşünmüştüm. Biz bildiğin gibi decam ediyoruz, çalışmalar yapıyoruz :) sen nasılsın
Hoş bulduk canım tşk ederim yok maalesef olmadi canım olmadığı gibi de düzenimi de alt üst etti ama doktora kontrole bile gitmedim hiç. Sen nasılsın peki nasıl gidiyorHoşgeldin canım tekrar neler yaptın tutmadı mı aşılaman
Bende ara verdim canım bu ay olmadı tabi yine reglim bu ayda gitmiycem sonra nasipse aşılama der heralde artık doktor olsun canım inşallah kendiliğinden olur biz zorlasakta olmuyo vakti zamanı gelmedi demekHoş bulduk canım tşk ederim yok maalesef olmadi canım olmadığı gibi de düzenimi de alt üst etti ama doktora kontrole bile gitmedim hiç. Sen nasılsın peki nasıl gidiyor
Hoş bulduk canım tşk ederim yok maalesef olmadi canım olmadığı gibi de düzenimi de alt üst etti ama doktora kontrole bile gitmedim hiç. Sen nasılsın peki nasıl gidiyor
Aynen üstüne düşdükçe umut bağlıyoruz yoruldum bende o yüzden en son aşılama günü gittim 2 ay olacak. Birde ilaçlardan sanirim reglim duzensizlesti iyice onla kaldim bakalımBende ara verdim canım bu ay olmadı tabi yine reglim bu ayda gitmiycem sonra nasipse aşılama der heralde artık doktor olsun canım inşallah kendiliğinden olur biz zorlasakta olmuyo vakti zamanı gelmedi demek
Canim asilama yaptirmayacam hatta bir sure hicbir sey yapmayacam normalde ocakta tüp bebek deneyecektik ama ben yoruldum artık kısmette varsa olur yoksa da bekleyecem daha bir süreHakkinda hayirlisi canim zaten 1.de tutma ihtimali zayif oluyor insallah bir sonraki denemende gelir bebisin
Biraz dinlendir vücudunu kafanı zaten olucaksa olur sonra yine başlarsın kaldığın yerden canım daha iyi şekildeAynen üstüne düşdükçe umut bağlıyoruz yoruldum bende o yüzden en son aşılama günü gittim 2 ay olacak. Birde ilaçlardan sanirim reglim duzensizlesti iyice onla kaldim bakalım
Canim asilama yaptirmayacam hatta bir sure hicbir sey yapmayacam normalde ocakta tüp bebek deneyecektik ama ben yoruldum artık kısmette varsa olur yoksa da bekleyecem daha bir süre
Ya ben toplam 3 ay da yoruldum doktorla olan yani rabbim yıllardır uğraşanlara sabır versin çok zor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBiraz dinlendir vücudunu kafanı zaten olucaksa olur sonra yine başlarsın kaldığın yerden canım daha iyi şekilde
Inşallah iyi olur canım hepimizin yüzünü güldürsün rabbim tez zamandaHakkinda hayirlisi olsun canim. Belki daha iyi olur tedavi süreci insani yipratiyor olacagi varsada olmuyor...
Ya ben toplam 3 ay da yoruldum doktorla olan yani rabbim yıllardır uğraşanlara sabır versin çok zor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin amin amin canım inşallah sabredecez dua edicez başka bişey Yok maalesefYa ben toplam 3 ay da yoruldum doktorla olan yani rabbim yıllardır uğraşanlara sabır versin çok zor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Umutla devam ediyoruz kuzum yola napalım :) olucak inşallah hepimizin yüzü gülecek yakındaBiraz da öyle oldu sanki canım izin kullandık falan şimdi daha iyiyim sizleri merak ettim güzel haberler olan var mı diye. Ama umutsuzluğa kapılmak yok çalışmalara devam
Canım seni de uzun zamandır buralarda göremiyodum. Böyle ara verme zamanlarında aniden geliverir bebişler, inşallah güzel haberini alırız en yakın zamandaBende ara verdim canım bu ay olmadı tabi yine reglim bu ayda gitmiycem sonra nasipse aşılama der heralde artık doktor olsun canım inşallah kendiliğinden olur biz zorlasakta olmuyo vakti zamanı gelmedi demek
Ah inşallah canım inşallah hepimiz için dua ediyorum Allah yardımcımız olsun bebişler bizi fazla uğraştırmadan gelsinlerCanım seni de uzun zamandır buralarda göremiyodum. Böyle ara verme zamanlarında aniden geliverir bebişler, inşallah güzel haberini alırız en yakın zamanda
Bende inanıyorum buna rabbim bizlerede nasip edecek :)Umutla devam ediyoruz kuzum yola napalım :) olucak inşallah hepimizin yüzü gülecek yakında
6. Hafta gebelik boyutu 2.30 mm yaziyo normalde 4 5 mm olurmus bu herkeste aynı mı olur benim çok küçük mü kalmış acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?