Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canıım sen uzun zamandır yoksun farkındayım kafa dinliyodur diye düşünmüştüm. Biz bildiğin gibi decam ediyoruz, çalışmalar yapıyoruz :) sen nasılsın
Biraz da öyle oldu sanki canım izin kullandık falan şimdi daha iyiyim sizleri merak ettim güzel haberler olan var mı diye. Ama umutsuzluğa kapılmak yok çalışmalara devam

Hoş bulduk canım tşk ederim yok maalesef olmadi canım olmadığı gibi de düzenimi de alt üst etti ama doktora kontrole bile gitmedim hiç. Sen nasılsın peki nasıl gidiyor
Bende ara verdim canım bu ay olmadı tabi yine reglim bu ayda gitmiycem sonra nasipse aşılama der heralde artık doktor olsun canım inşallah kendiliğinden olur biz zorlasakta olmuyo vakti zamanı gelmedi demek

Hoş bulduk canım tşk ederim yok maalesef olmadi canım olmadığı gibi de düzenimi de alt üst etti ama doktora kontrole bile gitmedim hiç. Sen nasılsın peki nasıl gidiyor

Hakkinda hayirlisi canim zaten 1.de tutma ihtimali zayif oluyor insallah bir sonraki denemende gelir bebisin

Bende ara verdim canım bu ay olmadı tabi yine reglim bu ayda gitmiycem sonra nasipse aşılama der heralde artık doktor olsun canım inşallah kendiliğinden olur biz zorlasakta olmuyo vakti zamanı gelmedi demek
Aynen üstüne düşdükçe umut bağlıyoruz yoruldum bende o yüzden en son aşılama günü gittim 2 ay olacak. Birde ilaçlardan sanirim reglim duzensizlesti iyice onla kaldim bakalım

Aynen üstüne düşdükçe umut bağlıyoruz yoruldum bende o yüzden en son aşılama günü gittim 2 ay olacak. Birde ilaçlardan sanirim reglim duzensizlesti iyice onla kaldim bakalım
Biraz dinlendir vücudunu kafanı zaten olucaksa olur sonra yine başlarsın kaldığın yerden canım daha iyi şekilde

Canim asilama yaptirmayacam hatta bir sure hicbir sey yapmayacam normalde ocakta tüp bebek deneyecektik ama ben yoruldum artık kısmette varsa olur yoksa da bekleyecem daha bir süre

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Belki daha iyi olur tedavi süreci insani yipratiyor olacagi varsada olmuyor...

Ya ben toplam 3 ay da yoruldum doktorla olan yani rabbim yıllardır uğraşanlara sabır versin çok zor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ya ben toplam 3 ay da yoruldum doktorla olan yani rabbim yıllardır uğraşanlara sabır versin çok zor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin amin amin canım inşallah sabredecez dua edicez başka bişey Yok maalesef

Biraz da öyle oldu sanki canım izin kullandık falan şimdi daha iyiyim sizleri merak ettim güzel haberler olan var mı diye. Ama umutsuzluğa kapılmak yok çalışmalara devam
Umutla devam ediyoruz kuzum yola napalım :) olucak inşallah hepimizin yüzü gülecek yakında

Canım seni de uzun zamandır buralarda göremiyodum. Böyle ara verme zamanlarında aniden geliverir bebişler, inşallah güzel haberini alırız en yakın zamanda

Canım seni de uzun zamandır buralarda göremiyodum. Böyle ara verme zamanlarında aniden geliverir bebişler, inşallah güzel haberini alırız en yakın zamanda
Ah inşallah canım inşallah hepimiz için dua ediyorum Allah yardımcımız olsun bebişler bizi fazla uğraştırmadan gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…