- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.721
Yaaa onun ikiz mi betasi yüksekti zaten rabbimin neyi eksik bak ikiz ikiz veriyor Kısmetin de olunca rabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucağına alsin inşallah.Morasigi
Amiin canım. Ben de yatıp kalkıp dua ediyorum hepimiz için, inşallah dualarımızın karşılığını alıcaz artıkAh inşallah canım inşallah hepimiz için dua ediyorum Allah yardımcımız olsun bebişler bizi fazla uğraştırmadan gelsinler
Selam canimcim nasilsin❤ bnde giremedim 2 gundr pek yatili misafr vardi ben cok yoruluyorum takiliyoruz oyle:))Kızlardır kocam uygulamayı sildi bana söz verdirdi bakmayacaksın kafayı çok takıyorsun dedi izin falan derken yazamadim hiç uygulama yok amaMorasigi A AloeeVeraa Umutumut82 anneyimbenanne yok sanirim nasilgidiyor sizleri cok merak ettim ama yazamadım kusura bakmayın ve diğer kızlara da slm olsun
Kuzum asilamada hic bisi olmaz normal yol gibi kabul ediliyor farki yok bi mudehale yok icinde dogal dolleniyor icin rahat olsn sneinCanim internette esim okumus tüp bebek ve asilama yontemiyle gebeliklerin 3 ünden 1 i problemli oluyormus cok moralim bozuldu. Bende biraz baktim oyle yaziyor. Sana doktorun öyle birsey söylemismiydi
Kuzum asilamada hic bisi olmaz normal yol gibi kabul ediliyor farki yok bi mudehale yok icinde dogal dolleniyor icin rahat olsn sneintupbebek biraz daha frkli olabilir oncesi zor sorasi hamilelk sureci ayni daha tmknli oluyo drlar sadce. Sisknlk oluyo arada bnde oda cok hormon yuklendgnden onun disnda bisi yasamadm allaha sukur saglkli gidiyo:)
Aminn tatlim gercktn ole. Bak bi arkads daha vrdi tupbebege bslicakti dogal yoldan hamis kaldi darisi basina:) onun sureci ayri zor ins surpriz yapar bebisin❤Ya ben toplam 3 ay da yoruldum doktorla olan yani rabbim yıllardır uğraşanlara sabır versin çok zor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Oyle bisi yok ya her yazilan dogru olmuyo malesef tatlim sen hic korkma gonlunu ferah tut hepinznki Allaha emanet ancak❤Birkac tane tup bebek asilama karsiti siteye denk gelmisim canim resmen şok gecirdim. Hersey Allahtan verdigine raziyiz .ama üzülmedim desem yalan olur.
Bnde sizi merak ettim kuzum:) misafir vrdi dun yatili arkadslar bos kalamadim sarjm bitti falan:) bugnde biraz disari cikmk istedm 2 magazada ben pert cok cabk yoruluyorm bolca dnlenmeye calisiyorm iyiz bitanem sagol dusuncen icin sen nasilsn heyecanlisndir❤Morasigi kuzular ve sen nasilsin sesin cikmiyor
Oyle bisi yok ya her yazilan dogru olmuyo malesef tatlim sen hic korkma gonlunu ferah tut hepinznki Allaha emanet ancak❤
Bnde sizi merak ettim kuzum:) misafir vrdi dun yatili arkadslar bos kalamadim sarjm bitti falan:) bugnde biraz disari cikmk istedm 2 magazada ben pert cok cabk yoruluyorm bolca dnlenmeye calisiyorm iyiz bitanem sagol dusuncen icin sen nasilsn heyecanlisndir❤
Benm biraz zor geciyo kuzum ya 2 die sanirm tansiyon da cok dusuyo dnlenmye calisiyorm arada gelcem araniza❤ sen nasilsn:) afyon kaymagina kuzularim bayildi sabah gomdukBir de @Esrasvn arkadaşımızın sesi çıkmıyo. Nasılsınız kuzum sen ve kuzucuğun
Evett kuzum ikiz sukurler olsn ins sona kadar saglikla surer amin tsk ederim❤Yaaa onun ikiz mi betasi yüksekti zaten rabbimin neyi eksik bak ikiz ikiz veriyor Kısmetin de olunca rabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucağına alsin inşallah.Morasigi
Hadi ya nasip kuzum bi tane ilski bile yetiyo biliyosn olcaksa olur zatn bolca dua et. Saatini ayarliyorlar zatn bi ihtimal 2 3 gun daha olsa olr sorasnda coktn catlams olr zatnEvet canim heyecanliyim benim koca acil sehir disina cikti tutarsa sadece asilamayla tutacak.aslinda bugun yarin iliski olmaliydi nasip artik
Hep uyuma istegi var zaten canim:) bilenler tadini cikar bu donemn diyo sora baya bi uyuyamicaz malum:))Dogru söyluyorsun canim Allah a emanet. Sende uyu hadi minnoslar dogunca ararsin bu günlerini. Bol bol dinlen
Kirmizilar gelene kadr umut hep cat cnaim ya inss olur bu ay. Adet donemi belrtilerini yine yasarsn bnce sirf bundan umutsuz olmaKızlar alnımda sivilce çıktı. Bu ay da olmayacak biliyorum. Bu sefer erkenden bitti umudum(
Senin ikiz olunca iki kat zorlu oluyodur canımcım o kadar yaramazlık olur annesi :)Benm biraz zor geciyo kuzum ya 2 die sanirm tansiyon da cok dusuyo dnlenmye calisiyorm arada gelcem araniza❤ sen nasilsn:) afyon kaymagina kuzularim bayildi sabah gomdukhersey yerinde guzel gercektn dogal olani:)
Senn bi kere olmuş yine olur Allah’ın izniyle canım içini ferah tutAmiin canım. Ben de yatıp kalkıp dua ediyorum hepimiz için, inşallah dualarımızın karşılığını alıcaz artık
İnşallah canım, hepimizin olsun tez vakitte inşallahSenn bi kere olmuş yine olur Allah’ın izniyle canım içini ferah tut
Sanirim ondan ya bi hevesle gezmeye ciktim bugun bakirkoye 2 magazayla sonlandiSenin ikiz olunca iki kat zorlu oluyodur canımcım o kadar yaramazlık olur annesi :)
Gördüm gördüm fotoğrafları, dedim sana dimi çok güzel oluyo. Yarasın size ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?