Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa onun ikiz mi betasi yüksekti zaten rabbimin neyi eksik bak ikiz ikiz veriyor Kısmetin de olunca rabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucağına alsin inşallah. Morasigi

Canim internette esim okumus tüp bebek ve asilama yontemiyle gebeliklerin 3 ünden 1 i problemli oluyormus cok moralim bozuldu. Bende biraz baktim oyle yaziyor. Sana doktorun öyle birsey söylemismiydi

Ah inşallah canım inşallah hepimiz için dua ediyorum Allah yardımcımız olsun bebişler bizi fazla uğraştırmadan gelsinler
Amiin canım. Ben de yatıp kalkıp dua ediyorum hepimiz için, inşallah dualarımızın karşılığını alıcaz artık

Selam canimcim nasilsin❤ bnde giremedim 2 gundr pek yatili misafr vardi ben cok yoruluyorum takiliyoruz oyle:))

Canim internette esim okumus tüp bebek ve asilama yontemiyle gebeliklerin 3 ünden 1 i problemli oluyormus cok moralim bozuldu. Bende biraz baktim oyle yaziyor. Sana doktorun öyle birsey söylemismiydi
Kuzum asilamada hic bisi olmaz normal yol gibi kabul ediliyor farki yok bi mudehale yok icinde dogal dolleniyor icin rahat olsn snein tupbebek biraz daha frkli olabilir oncesi zor sorasi hamilelk sureci ayni daha tmknli oluyo drlar sadce. Sisknlk oluyo arada bnde oda cok hormon yuklendgnden onun disnda bisi yasamadm allaha sukur saglkli gidiyo:)

Birkac tane tup bebek asilama karsiti siteye denk gelmisim canim resmen şok gecirdim. Hersey Allahtan verdigine raziyiz .ama üzülmedim desem yalan olur.

Ya ben toplam 3 ay da yoruldum doktorla olan yani rabbim yıllardır uğraşanlara sabır versin çok zor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aminn tatlim gercktn ole. Bak bi arkads daha vrdi tupbebege bslicakti dogal yoldan hamis kaldi darisi basina:) onun sureci ayri zor ins surpriz yapar bebisin❤

Birkac tane tup bebek asilama karsiti siteye denk gelmisim canim resmen şok gecirdim. Hersey Allahtan verdigine raziyiz .ama üzülmedim desem yalan olur.
Oyle bisi yok ya her yazilan dogru olmuyo malesef tatlim sen hic korkma gonlunu ferah tut hepinznki Allaha emanet ancak❤

Morasigi kuzular ve sen nasilsin sesin cikmiyor
Bnde sizi merak ettim kuzum:) misafir vrdi dun yatili arkadslar bos kalamadim sarjm bitti falan:) bugnde biraz disari cikmk istedm 2 magazada ben pert cok cabk yoruluyorm bolca dnlenmeye calisiyorm iyiz bitanem sagol dusuncen icin sen nasilsn heyecanlisndir❤

Evet canim heyecanliyim benim koca acil sehir disina cikti tutarsa sadece asilamayla tutacak.aslinda bugun yarin iliski olmaliydi nasip artik

Bir de @Esrasvn arkadaşımızın sesi çıkmıyo. Nasılsınız kuzum sen ve kuzucuğun
Benm biraz zor geciyo kuzum ya 2 die sanirm tansiyon da cok dusuyo dnlenmye calisiyorm arada gelcem araniza❤ sen nasilsn:) afyon kaymagina kuzularim bayildi sabah gomduk hersey yerinde guzel gercektn dogal olani:)

Yaaa onun ikiz mi betasi yüksekti zaten rabbimin neyi eksik bak ikiz ikiz veriyor Kısmetin de olunca rabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucağına alsin inşallah. Morasigi
Evett kuzum ikiz sukurler olsn ins sona kadar saglikla surer amin tsk ederim❤

Evet canim heyecanliyim benim koca acil sehir disina cikti tutarsa sadece asilamayla tutacak.aslinda bugun yarin iliski olmaliydi nasip artik
Hadi ya nasip kuzum bi tane ilski bile yetiyo biliyosn olcaksa olur zatn bolca dua et. Saatini ayarliyorlar zatn bi ihtimal 2 3 gun daha olsa olr sorasnda coktn catlams olr zatn

Benm biraz zor geciyo kuzum ya 2 die sanirm tansiyon da cok dusuyo dnlenmye calisiyorm arada gelcem araniza❤ sen nasilsn:) afyon kaymagina kuzularim bayildi sabah gomduk hersey yerinde guzel gercektn dogal olani:)
Senin ikiz olunca iki kat zorlu oluyodur canımcım o kadar yaramazlık olur annesi :)
Gördüm gördüm fotoğrafları, dedim sana dimi çok güzel oluyo. Yarasın size ❤

Senin ikiz olunca iki kat zorlu oluyodur canımcım o kadar yaramazlık olur annesi :)
Gördüm gördüm fotoğrafları, dedim sana dimi çok güzel oluyo. Yarasın size ❤
Sanirim ondan ya bi hevesle gezmeye ciktim bugun bakirkoye 2 magazayla sonlandi hamis pantolonu aldm kendimi darisi sizin basiniza kuzum❤ amin canimcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…