- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.741
İyi yapmışsın canım, iyice şişkinlik vardır artık sende. Hamile pantolonuyla daha rahat olursun ❤Sanirim ondan ya bi hevesle gezmeye ciktim bugun bakirkoye 2 magazayla sonlandihamis pantolonu aldm kendimi darisi sizin basiniza kuzum❤ amin canimcm
Bir deEsrasvn arkadaşımızın sesi çıkmıyo. Nasılsınız kuzum sen ve kuzucuğun
Aman dikkat et kendine canım, tansiyonunu dengeleyecek bi şeyler bulundur hep yanında.Canim annem babam geldi memleketten misafirleeim vardi bide bu ara yorgunluk halsizlik goz kararmasi tansiyon dusuklugu hepsini bir arada yasiyorum uzaktan takipteyim.ama cok sık giremedim. Sen nasılsın insallah hayirli haberlerinizi bekliyorum senden cok umutluyum hep dua ediyorum hepinize insallah Rabbim en kisa sürede tattiricak size alicaz hamis haberlerinizi :)
İyi bişeyidr genelde bel ağrısı ama çokda fazlaysa git tabiarkadaslar igneden sonra 13. gün ve felaket bir bel agrım var doktora gitsem mi acaba ?
arkadaslar igneden sonra 13. gün ve felaket bir bel agrım var doktora gitsem mi acaba ?
arkadaslar igneden sonra 13. gün ve felaket bir bel agrım var doktora gitsem mi acaba ?
yok canım aşılama değil klmonen ve iğne sonrası oldu ilk iki hamileliğim kendiliğinden olmuştu ama düşükle donuclabdiCanim seninde asilamamiydi
Bu süreçte hele ki 13.günde bel ağrısı iyiye işaret canım. Çok dayanılmazsa ağrın git tabi ama çok kötü değilsen sabret. Yarın falan test yapsan doğru bi sonuç çıkar artıkarkadaslar igneden sonra 13. gün ve felaket bir bel agrım var doktora gitsem mi acaba ?
Geçmiş olsun canım kaç aylıktınKizlar selam. Iyi pazarlar. Malesef betam dususe gecti ve 2 doktrla yaptigim gorusme sonucu, kesenin kendisinin dusmesini beklemeden sonlandirmaya karar verdik. Doktorm kurtaj yapmk istemedi ve iceri bi fitil gibi bisey yerlestirdi. 1 saat sonra agri ve kanamam basladj. Regl gbi yani. 1 hafta sonra kontrolum var. Rabbim hayirlisni nasip etsn herkese
yok canım aşılama değil klmonen ve iğne sonrası oldu ilk iki hamileliğim kendiliğinden olmuştu ama düşükle donuclabdi
Kizlar selam. Iyi pazarlar. Malesef betam dususe gecti ve 2 doktrla yaptigim gorusme sonucu, kesenin kendisinin dusmesini beklemeden sonlandirmaya karar verdik. Doktorm kurtaj yapmk istemedi ve iceri bi fitil gibi bisey yerlestirdi. 1 saat sonra agri ve kanamam basladj. Regl gbi yani. 1 hafta sonra kontrolum var. Rabbim hayirlisni nasip etsn herkese
Benimde çok belim ağrımisti ilk belirtim o oldu hattaarkadaslar igneden sonra 13. gün ve felaket bir bel agrım var doktora gitsem mi acaba ?
Çok üzüldüm canım benim ya, nasip değilmiş demek ki dua edip hayırlısını istemekten başka ekden bi şey gelmez, her şey Allahtan. Aynısını yaşadım, tabi ben kürtaj da oldum ama kürtajla sadece keseyi ve bebeği aldı doktor vakum yöntemiyle, sonra fitil yerleştirdi ve uyandıktan sonra inanılmaz bi ağrıyla adet kanaması gibi kanamayla düşük yaptım içerde kalan her şeyi. Dikkat et kendineKizlar selam. Iyi pazarlar. Malesef betam dususe gecti ve 2 doktrla yaptigim gorusme sonucu, kesenin kendisinin dusmesini beklemeden sonlandirmaya karar verdik. Doktorm kurtaj yapmk istemedi ve iceri bi fitil gibi bisey yerlestirdi. 1 saat sonra agri ve kanamam basladj. Regl gbi yani. 1 hafta sonra kontrolum var. Rabbim hayirlisni nasip etsn herkese
Günaydın canıım. Normaldir bence, bi de tam döllenme zamanları inşallah ondandır bu ağrılar kuzum.Gunaydin kizlar iyi pazarlar durumlar nasil
Benim sol kasigim agriyor sürekli wc ye gidiyorum sanki heran regli olacakmis gibiyim.
İstersen bi doktoruna sor canım ama ben burda okuduğum kadarıyla bi çok kişide aşılamadan sonra hafif lekelenme oluyomuş, ciddi bi şey değildir diye düşünüyorumKizlar yine bennn biraz once wc de azbir lekelenmem oldu doktor kanama lekelenme olmaz demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?