- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.761
İstersen bi doktoruna sor canım ama ben burda okuduğum kadarıyla bi çok kişide aşılamadan sonra hafif lekelenme oluyomuş, ciddi bi şey değildir diye düşünüyorum
Günaydın canıım. Normaldir bence, bi de tam döllenme zamanları inşallah ondandır bu ağrılar kuzum.
Benim de sanırım yumurtalar artık iyice büyüdü, kasıklarımda dolgunluk hissi var ve ara ara sağlı sollu batma şeklinde ağrım oluyo bakalım hayırlısı hepimiz için
Öyle yap canım aklında kalmasınBugun pazar artik yarin sabahtan arar sorarim canim.
Ah inşallah kuzum. Bugün 12.günüm birazdan ovulasyon testi yapcam bakalım. İnşallah ümitlerimiz boşa çıkmazYumurtalar gelismistir canim takibi birakma bu ay senden ümitliyim
Ah inşallah kuzum. Bugün 12.günüm birazdan ovulasyon testi yapcam bakalım. İnşallah ümitlerimiz boşa çıkmaz
Amin inşallah canım ya. Arkadaşlar ben 16 gün arayla iki defa adet oldum ama her ikisinde de kanama olmadi pek hatta kahverengi şeklinde oldu günlük bir ped bile kullanmadığım peçete ile geçirdiğim zamanlar oldu aşılamadan sonra normal mi acaba yaaAminn tatlim gercktn ole. Bak bi arkads daha vrdi tupbebege bslicakti dogal yoldan hamis kaldi darisi basina:) onun sureci ayri zor ins surpriz yapar bebisin❤
Inşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebisleriniEvett kuzum ikiz sukurler olsn ins sona kadar saglikla surer amin tsk ederim❤
Canım kaçıncı günün benim aşılamadan sonra olmuştu ara ara hafif pembemsi hemşireler normal demişti banaKizlar yine bennn biraz once wc de azbir lekelenmem oldu doktor kanama lekelenme olmaz demisti.
Canım kaçıncı günün benim aşılamadan sonra olmuştu ara ara hafif pembemsi hemşireler normal demişti bana
Amin inşallah canım ya. Arkadaşlar ben 16 gün arayla iki defa adet oldum ama her ikisinde de kanama olmadi pek hatta kahverengi şeklinde oldu günlük bir ped bile kullanmadığım peçete ile geçirdiğim zamanlar oldu aşılamadan sonra normal mi acaba yaa
Canım dediğim gibi bende de olmuştu ama sen doktorunu ara mutlakaCuma oldum canim bugün 3.gün sanirim.
Canım dediğim gibi bende de olmuştu ama sen doktorunu ara mutlaka
Ben aşılama yaptırdığım ay 12 gün günüm gecti ama sonrasinda pek adet olmadim yani kanamam 4 gun surdu 16 gun sonra bir daha ara ara lekelenmem oldu o da 4 gun surduCanim bence doktora bir görün derim.cunku eger asilama tutmazsa 15_20gun icinde reglinin sökülüp disari atilmasi lazim diyorlar ama asilamadan sonra progestron kullandiysan o biraz degistiriyormuş regli düzenini.en azindan duruma göre sogan kürü falan yaparsin.
Bel ve kasik agrisi siddetli olmustu hatta benim bel agrim kaldi oyle bu hafta bel agrim için doktora gidecem hatta. Canim ilişkiye devam ediyorsunuz değil miYarin sabaha kaldi artik. Peki kasik agrin olmusmuydu.benim yumurtalar soldaydi sol kasigin agriyor
Bel ve kasik agrisi siddetli olmustu hatta benim bel agrim kaldi oyle bu hafta bel agrim için doktora gidecem hatta. Canim ilişkiye devam ediyorsunuz değil mi
Bel ve kasik agrisi siddetli olmustu hatta benim bel agrim kaldi oyle bu hafta bel agrim için doktora gidecem hatta. Canim ilişkiye devam ediyorsunuz değil mi
Ben aşılama yaptırdığım ay 12 gün günüm gecti ama sonrasinda pek adet olmadim yani kanamam 4 gun surdu 16 gun sonra bir daha ara ara lekelenmem oldu o da 4 gun surdu
Asilama sorasi kacnci gundesin canim yerlesme kanamasi olabilir ya aklima ilk o grldi ay inss dualarm senle❤ kanama lekelnme olsa asilama gunu olur zorlanmaya bagli sorasnda olan yrlsme olabilir bnce devam etmedi dimiKizlar yine bennn biraz once wc de azbir lekelenmem oldu doktor kanama lekelenme olmaz demisti.
Kisa surede olmssn regl canim doktorla bi girs ihmal etme bakalim. Vucut dengesi sasiyo iste gecms olsn kzumAmin inşallah canım ya. Arkadaşlar ben 16 gün arayla iki defa adet oldum ama her ikisinde de kanama olmadi pek hatta kahverengi şeklinde oldu günlük bir ped bile kullanmadığım peçete ile geçirdiğim zamanlar oldu aşılamadan sonra normal mi acaba yaa
Hakknda hayirlisi kuzum Allah hayirlisini nasip etsn sana guc versin. Kurtaj yapmamasina sevindm bole kolayca toparlarsin cok gecms olsn bizi haberdar etKizlar selam. Iyi pazarlar. Malesef betam dususe gecti ve 2 doktrla yaptigim gorusme sonucu, kesenin kendisinin dusmesini beklemeden sonlandirmaya karar verdik. Doktorm kurtaj yapmk istemedi ve iceri bi fitil gibi bisey yerlestirdi. 1 saat sonra agri ve kanamam basladj. Regl gbi yani. 1 hafta sonra kontrolum var. Rabbim hayirlisni nasip etsn herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?