Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtalar gelismistir canim takibi birakma bu ay senden ümitliyim

Ah inşallah kuzum. Bugün 12.günüm birazdan ovulasyon testi yapcam bakalım. İnşallah ümitlerimiz boşa çıkmaz

Internete arastirdimda kanama olmasi iyi degilmis sol kasigim patlicak gibi .ayy ne zormuş ya nite ben millet gibi nirmal yolla hamile kalamiyorum

Aminn tatlim gercktn ole. Bak bi arkads daha vrdi tupbebege bslicakti dogal yoldan hamis kaldi darisi basina:) onun sureci ayri zor ins surpriz yapar bebisin❤
Amin inşallah canım ya. Arkadaşlar ben 16 gün arayla iki defa adet oldum ama her ikisinde de kanama olmadi pek hatta kahverengi şeklinde oldu günlük bir ped bile kullanmadığım peçete ile geçirdiğim zamanlar oldu aşılamadan sonra normal mi acaba yaa

Canim bence doktora bir görün derim.cunku eger asilama tutmazsa 15_20gun icinde reglinin sökülüp disari atilmasi lazim diyorlar ama asilamadan sonra progestron kullandiysan o biraz degistiriyormuş regli düzenini.en azindan duruma göre sogan kürü falan yaparsin.

Ben aşılama yaptırdığım ay 12 gün günüm gecti ama sonrasinda pek adet olmadim yani kanamam 4 gun surdu 16 gun sonra bir daha ara ara lekelenmem oldu o da 4 gun surdu

Bel ve kasik agrisi siddetli olmustu hatta benim bel agrim kaldi oyle bu hafta bel agrim için doktora gidecem hatta. Canim ilişkiye devam ediyorsunuz değil mi

Yok canim cuma günu asilama oldu cumartesi sabahi iliski oldu ama eşim strese girdi sonuç sifir.ayni günde sehir disina cikti yani tutarsa sadece asilama ile tutacak.zaten çogu doktor hatta bazi proflar asilama sonrasi 2 3 gün iliski olmasin diyor arafta kalmistim.

Bel ve kasik agrisi siddetli olmustu hatta benim bel agrim kaldi oyle bu hafta bel agrim için doktora gidecem hatta. Canim ilişkiye devam ediyorsunuz değil mi

Beninde oyle canim sol kasik bel ve sol bacagima vuruyor. Simdi hastaneyi aradim sorumlu ebe ile konustum eger lekelenme devam ederse gel ama agrilar normal dedi.kiskac gibi birsey var eger asilama yapilirken o kullanilsaydi hafif kanama normalmis ama bana kullanmamislar oyüzden devam ederse gel dedi.

Ben aşılama yaptırdığım ay 12 gün günüm gecti ama sonrasinda pek adet olmadim yani kanamam 4 gun surdu 16 gun sonra bir daha ara ara lekelenmem oldu o da 4 gun surdu

Bence doktora görün canim icin rahatlasin.dedigim gibi progestron kullandiysan bazilari regli cok gec oluyor sadece lekeleniyorlarmis.

Kizlar yine bennn biraz once wc de azbir lekelenmem oldu doktor kanama lekelenme olmaz demisti.
Asilama sorasi kacnci gundesin canim yerlesme kanamasi olabilir ya aklima ilk o grldi ay inss dualarm senle❤ kanama lekelnme olsa asilama gunu olur zorlanmaya bagli sorasnda olan yrlsme olabilir bnce devam etmedi dimi

Kisa surede olmssn regl canim doktorla bi girs ihmal etme bakalim. Vucut dengesi sasiyo iste gecms olsn kzum

Hakknda hayirlisi kuzum Allah hayirlisini nasip etsn sana guc versin. Kurtaj yapmamasina sevindm bole kolayca toparlarsin cok gecms olsn bizi haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…