- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.781
Asilama sorasi kacnci gundesin canim yerlesme kanamasi olabilir ya aklima ilk o grldi ay inss dualarm senle❤ kanama lekelnme olsa asilama gunu olur zorlanmaya bagli sorasnda olan yrlsme olabilir bnce devam etmedi dimi
Sen öyle şeyleri okuyup takılma bitanem kendini strese sokuyosun. Bizimkiler nazlı bebişInternete arastirdimda kanama olmasi iyi degilmis sol kasigim patlicak gibi .ayy ne zormuş ya nite ben millet gibi nirmal yolla hamile kalamiyorum
Alt karnm gerldi biraz orda belli olmaya basladi skstrmk istemiyorm iki kese var zarar gormesin die kuzum aynen sagol❤ ara sira da tedaviye bgli sisknlk oluyo ust karnmda sora geciyo hormonlara bgli oda iste yurumk lazim:)İyi yapmışsın canım, iyice şişkinlik vardır artık sende. Hamile pantolonuyla daha rahat olursun ❤
Benim bi bilgim yok malesef canım. Ama bi doktor kontrolünden geç bence için rahat olur. 16 gün arayla adet olmak normal değil onu düzene sokar, bi de lekelenme tarzındaymış ya ara kanama falan diyolar böyle şeylereAmin inşallah canım ya. Arkadaşlar ben 16 gün arayla iki defa adet oldum ama her ikisinde de kanama olmadi pek hatta kahverengi şeklinde oldu günlük bir ped bile kullanmadığım peçete ile geçirdiğim zamanlar oldu aşılamadan sonra normal mi acaba yaa
Anladm kuzum belli olmaz orasi. Dogru benmde adete 5 gun kala olmstu lekelenme. Asilama gunu ve ertesi gunu hafif olmstu die hatrliyorm alet takmslardi bana ona bgli olurms. Sen yine hemen uzulme ya du bakalm bilemeyiz canim benim allah nasip edecek inss. Ilknde oran dusk diyorlar ama sizin asilamada igtimal yuksek ya esinin sonclari iyidi bnce denemeye deger 2 yi de. Bunda olacak blki umudunu yitirme nolur❤Biraz önce wc de 1 damla daha geldi.yerlesme en erken 10.gunlerde oluyor canim benim daha ikinci gün... pek umudum kalmadi açıkçası ebe yi aradim benim asilamam kolay olmus kiskac falan kullanilmadi dedi.eşimde kesinlikle 2.aşılamaya karsi dogal olursa olsun birdaha sperm vermek icin hastaneye gitmem diyor.artik kismet
Hamile pantolonuyla daha rahat edersin kuzum çok iyi olmuş aldığınAlt karnm gerldi biraz orda belli olmaya basladi skstrmk istemiyorm iki kese var zarar gormesin die kuzum aynen sagol❤ ara sira da tedaviye bgli sisknlk oluyo ust karnmda sora geciyo hormonlara bgli oda iste yurumk lazim:)
7 haftalıktı canim. Kesenin icini bi turlu goremedi sonra beta degerim dusmeye basladi. Sagliksiz oldguna karar verildi iki doktor tarafindan ve benim hayatimi tehlikeye atmamak adina, kendisinin dusmesini beklemedi doktorum ve ilacla dusurdu.Geçmiş olsun canım kaç aylıktın
Tesekkur ederm bitanemHakknda hayirlisi kuzum Allah hayirlisini nasip etsn sana guc versin. Kurtaj yapmamasina sevindm bole kolayca toparlarsin cok gecms olsn bizi haberdar et
Tesekkur ederim canimmmÇok üzüldüm canım benim ya, nasip değilmiş demek ki dua edip hayırlısını istemekten başka ekden bi şey gelmez, her şey Allahtan. Aynısını yaşadım, tabi ben kürtaj da oldum ama kürtajla sadece keseyi ve bebeği aldı doktor vakum yöntemiyle, sonra fitil yerleştirdi ve uyandıktan sonra inanılmaz bi ağrıyla adet kanaması gibi kanamayla düşük yaptım içerde kalan her şeyi. Dikkat et kendine
Zaten ayakta aliyorm dusu. Cok saol kuzummCanim benim hakkinda hayirlisi olsun sıcak tut kendini oturarak duş alma sakin rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin
Merhaba canim mesajini gordum cevap yazayim dedim. Bende bu ay sadece 16. 18. 20. Ve 23. Gun birliktelik oldu. Baska olmadi. Ben 33 34 gunde bir adet oldugum icin gec yumurtluyorum. Ama o onemli bir haftalik surec disinda hic olmadi. Bende yumurtlama bittikten sonra pek nadir deniyorduk. Bu sekilde 4 gunluk birliktelikle hamile kaldim. Bence yumurtlama sonrasi pek onemli degil gibiCanım bişe sormak istiyorum. Sık ilişkiden sonra adete kadar birliktelik olmasa olur mu. Biz de 5 gün üst üste oldu. Dünden beri bıraktık. Bugün de iğnenin 7.günü.
Ben cocuk subede calisiyorum bize gelen vakalari bir gorsen sokaa girersin.İnşallah 2.ye de gerek kalmaz canım. Ya bi tanıdıgım var kordonları baglıyken hamile kaldıye yenilerde. Biz de tedaviyle hamile kalamıyoz
Ben de 2 ay inofolic kullandim bence cok faydaliBen de inofolic kullanıyorum canım.
Ben de asilamadan sonra sadece inofolic kullanmistim doktoe bey gebelige yardim ediyor demisti.Kizlar asilama sonrasi doktor ilac veriyormu.ben özellikle islem sirasinda sordum sadece infolic combiyi kullan dedi.ciktiktan sonra tekear aradim yibe sadece infolic combiyi kullan dedi.
Geçmiş olsun canım arkası hemen tutar bence iyi düşün gene tutuyor bişeylet senelerdir dişükte olsa hiç tutamayanlar var kötüyü düşünüp motive olmaya çalışıyoruz napalım7 haftalıktı canim. Kesenin icini bi turlu goremedi sonra beta degerim dusmeye basladi. Sagliksiz oldguna karar verildi iki doktor tarafindan ve benim hayatimi tehlikeye atmamak adina, kendisinin dusmesini beklemedi doktorum ve ilacla dusurdu.
Ben de asilamadan sonra sadece inofolic kullanmistim doktoe bey gebelige yardim ediyor demisti.
KALkmadan yat canım köyün düşünme Allah yardımcın olsun kuzumYarin sabaha kaldi artik. Peki kasik agrin olmusmuydu.benim yumurtalar soldaydi sol kasigin agriyor
Oldu tabi. En basitinden spermleeri yollamak icin uzun bir cubuk kullaniyor. Illa bir yerlere degiyor kanama yapiyor. Ben hsg cekildigimde de asilama da da 2 gun ara ara kanama yasadim.Canim asilamadan sonra kirmizi lekelenmen oldumu.ben cuma günü asilama oldum. Bugün lekelenmeler basladi.doktir asilama sonrasi kanaman olmaz alet kullanmadim dedi.cok korkuyorum.
Oldu tabi. En basitinden spermleeri yollamak icin uzun bir cubuk kullaniyor. Illa bir yerlere degiyor kanama yapiyor. Ben hsg cekildigimde de asilama da da 2 gun ara ara kanama yasadim.
Korkma korkulacak birsey degil canim. Normal demisti benim
Ayy insallah canim insallah benimkide olmamasi lazim dedi. Cok yoruldum bunaldim kalbim agzimdan cikiyor sanki. Bol bol dua etmekten baska carem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?