Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asilama sorasi kacnci gundesin canim yerlesme kanamasi olabilir ya aklima ilk o grldi ay inss dualarm senle❤ kanama lekelnme olsa asilama gunu olur zorlanmaya bagli sorasnda olan yrlsme olabilir bnce devam etmedi dimi

Biraz önce wc de 1 damla daha geldi.yerlesme en erken 10.gunlerde oluyor canim benim daha ikinci gün... pek umudum kalmadi açıkçası ebe yi aradim benim asilamam kolay olmus kiskac falan kullanilmadi dedi.eşimde kesinlikle 2.aşılamaya karsi dogal olursa olsun birdaha sperm vermek icin hastaneye gitmem diyor.artik kismet

Internete arastirdimda kanama olmasi iyi degilmis sol kasigim patlicak gibi .ayy ne zormuş ya nite ben millet gibi nirmal yolla hamile kalamiyorum
Sen öyle şeyleri okuyup takılma bitanem kendini strese sokuyosun. Bizimkiler nazlı bebiş

İyi yapmışsın canım, iyice şişkinlik vardır artık sende. Hamile pantolonuyla daha rahat olursun ❤
Alt karnm gerldi biraz orda belli olmaya basladi skstrmk istemiyorm iki kese var zarar gormesin die kuzum aynen sagol❤ ara sira da tedaviye bgli sisknlk oluyo ust karnmda sora geciyo hormonlara bgli oda iste yurumk lazim:)

Benim bi bilgim yok malesef canım. Ama bi doktor kontrolünden geç bence için rahat olur. 16 gün arayla adet olmak normal değil onu düzene sokar, bi de lekelenme tarzındaymış ya ara kanama falan diyolar böyle şeylere

Anladm kuzum belli olmaz orasi. Dogru benmde adete 5 gun kala olmstu lekelenme. Asilama gunu ve ertesi gunu hafif olmstu die hatrliyorm alet takmslardi bana ona bgli olurms. Sen yine hemen uzulme ya du bakalm bilemeyiz canim benim allah nasip edecek inss. Ilknde oran dusk diyorlar ama sizin asilamada igtimal yuksek ya esinin sonclari iyidi bnce denemeye deger 2 yi de. Bunda olacak blki umudunu yitirme nolur❤

Alt karnm gerldi biraz orda belli olmaya basladi skstrmk istemiyorm iki kese var zarar gormesin die kuzum aynen sagol❤ ara sira da tedaviye bgli sisknlk oluyo ust karnmda sora geciyo hormonlara bgli oda iste yurumk lazim:)
Hamile pantolonuyla daha rahat edersin kuzum çok iyi olmuş aldığın

Tesekkur ederim canimmm

Canım bişe sormak istiyorum. Sık ilişkiden sonra adete kadar birliktelik olmasa olur mu. Biz de 5 gün üst üste oldu. Dünden beri bıraktık. Bugün de iğnenin 7.günü.
Merhaba canim mesajini gordum cevap yazayim dedim. Bende bu ay sadece 16. 18. 20. Ve 23. Gun birliktelik oldu. Baska olmadi. Ben 33 34 gunde bir adet oldugum icin gec yumurtluyorum. Ama o onemli bir haftalik surec disinda hic olmadi. Bende yumurtlama bittikten sonra pek nadir deniyorduk. Bu sekilde 4 gunluk birliktelikle hamile kaldim. Bence yumurtlama sonrasi pek onemli degil gibi

Kizlar asilama sonrasi doktor ilac veriyormu.ben özellikle islem sirasinda sordum sadece infolic combiyi kullan dedi.ciktiktan sonra tekear aradim yibe sadece infolic combiyi kullan dedi.
Ben de asilamadan sonra sadece inofolic kullanmistim doktoe bey gebelige yardim ediyor demisti.

7 haftalıktı canim. Kesenin icini bi turlu goremedi sonra beta degerim dusmeye basladi. Sagliksiz oldguna karar verildi iki doktor tarafindan ve benim hayatimi tehlikeye atmamak adina, kendisinin dusmesini beklemedi doktorum ve ilacla dusurdu.
Geçmiş olsun canım arkası hemen tutar bence iyi düşün gene tutuyor bişeylet senelerdir dişükte olsa hiç tutamayanlar var kötüyü düşünüp motive olmaya çalışıyoruz napalım

Ben de asilamadan sonra sadece inofolic kullanmistim doktoe bey gebelige yardim ediyor demisti.

Canim asilamadan sonra kirmizi lekelenmen oldumu.ben cuma günü asilama oldum. Bugün lekelenmeler basladi.doktir asilama sonrasi kanaman olmaz alet kullanmadim dedi.cok korkuyorum.

Canim asilamadan sonra kirmizi lekelenmen oldumu.ben cuma günü asilama oldum. Bugün lekelenmeler basladi.doktir asilama sonrasi kanaman olmaz alet kullanmadim dedi.cok korkuyorum.
Oldu tabi. En basitinden spermleeri yollamak icin uzun bir cubuk kullaniyor. Illa bir yerlere degiyor kanama yapiyor. Ben hsg cekildigimde de asilama da da 2 gun ara ara kanama yasadim.
Korkma korkulacak birsey degil canim. Normal demisti benim doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…