Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5gün klomen kullandim canim sonra catlama ignesi oldum.doktor asilama sonrasi ilaç vermedi sadece infolic combi
Bu ilaclar sonraki ayda cok etki ediyorda ondan sordum. Benim asilamam tutmadi ama asilamadan sonraki ay ilaclarin etki ettigine inaniyorum ayrica 10 12 gun kadar incir kuru yaptim. Bunlari da aklinda bulundur canim

Bu ilaclar sonraki ayda cok etki ediyorda ondan sordum. Benim asilamam tutmadi ama asilamadan sonraki ay ilaclarin etki ettigine inaniyorum ayrica 10 12 gun kadar incir kuru yaptim. Bunlari da aklinda bulundur canim

Benim esimde bu son diyor.bende bu aydan sonra kürler ve ovulasyon testiyle denicem.sagol canim benim.

7 haftalıktı canim. Kesenin icini bi turlu goremedi sonra beta degerim dusmeye basladi. Sagliksiz oldguna karar verildi iki doktor tarafindan ve benim hayatimi tehlikeye atmamak adina, kendisinin dusmesini beklemedi doktorum ve ilacla dusurdu.
Canım geçmiş olsun rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah

Benim esimde bu son diyor.bende bu aydan sonra kürler ve ovulasyon testiyle denicem.sagol canim benim.
Canım olumsuzluğa kapılma hemen bende oldu aşılama sonr ası ilk idrarda kanlı geldi hatta iki üç gün ara ara idrar sonrası hafif pembemsi leke geldi yoğun kırmızı değil iyi düşün iyi olsun her seyin başı stres gerek olmadıkça ayakta durma bu günlerde

Bakalım csnim bi sonraki regli de zamansız olursa reglinin 2. Gunu giderim şimdi gitsem de adet olunca gelin diyecek bu süreçleri ezberledim artık

Ah Canim ayakta durmamak mümkünmü öyle bir cevrem varki ben iyiyken pasta börek yemege gelirler eger hastaysam ameliyatli falansam arayip sormazlar kacarlar.en yakinlarim böyle düsün.

Ah Canim ayakta durmamak mümkünmü öyle bir cevrem varki ben iyiyken pasta börek yemege gelirler eger hastaysam ameliyatli falansam arayip sormazlar kacarlar.en yakinlarim böyle düsün.
Tırnağın varsa başını kaşı hesabı haklısın anlıyorum ama istirahat bu zamanlarda fazlasıyla lazım

Kızlar benim ovulasyon testi ilk günlere göre çok silik 3 gündür normalde yumurtlamam bugün ama hiç birşey yok bilginiz varmı.. ............................
Sabit bi yumurtlama günü yoktur canım 1-2 gün geç olabilir ya da 1-2 gün erken olmuş olabilir düzenli adet gören birinde bile. Sen değerlendir bugünleri gün aşırı

Kızlar benim çatlatma iğnesinde son 1 hakkım kaldı. O da tutmazsa aşılama olcak. Nasıl bişe , acı oluyor mu. Ben biraz korkağım da. Rahim filmini bile anestezili cektirdim.

Kızlar benim çatlatma iğnesinde son 1 hakkım kaldı. O da tutmazsa aşılama olcak. Nasıl bişe , acı oluyor mu. Ben biraz korkağım da. Rahim filmini bile anestezili cektirdim.

Canim alttan muayene oluyorsunya bana göre aynisi 1dakkika sürdü sonra 15 dakika yatiyorsun o kadar.tabi insallah gerek kalmasin

Slm kızlar bende uzun süredir bekleyenlerdenim. Klomen kullandım bu ay ignenin 10. Günü yarın nezaman negatifleşyr testler. Nezaman test yapmaya başlamalıyım

Slm kızlar bende uzun süredir bekleyenlerdenim. Klomen kullandım bu ay ignenin 10. Günü yarın nezaman negatifleşyr testler. Nezaman test yapmaya başlamalıyım
Merhaba canım. İğnenin etkisi yaklaşık 10 günde geçiyo ama sonuç pozitifse 14.gün gibi testte çıkar, ancak beta hcg salgılanıyo. İnşallah bebişin gelmiştir

canım çok geçmiş olsun iyi yaptın farklı doktora gitmekle en azından aklında soru işareti kalmadı en kısa zamanda sağlıkla inşaallah gelir bebişlerimiz üzme kendini demek yersiz olacak biliyorum ama rabbim hayırlısını versin canım benim

Merhaba canım. İğnenin etkisi yaklaşık 10 günde geçiyo ama sonuç pozitifse 14.gün gibi testte çıkar, ancak beta hcg salgılanıyo. İnşallah bebişin gelmiştir
İnşallah cnm vardır ve sağlıklı devam eder. Hiç bebişim yok beraber evlendigimiz arkadaşların 2. Çocukları oldu bile. Allah hepimizin yardımcısı olsun

uff ay bu eslerdeki sperm vermeme durumu nesir halaa anlayamadm. hep kizarim ama neyae biz kadinlar cok gucluyuz

İnşallah cnm vardır ve sağlıklı devam eder. Hiç bebişim yok beraber evlendigimiz arkadaşların 2. Çocukları oldu bile. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım aynı kaderi paylaşıyoruz. Ben de evleneli 2 yılı geçti ama her ay hüsran. Olmayan bi varlığı özlüyorum, hasret çekiyorum resmen. Allah hepimiZin yüzüne baksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…