- 4 Ağustos 2018
- 601
- 781
- 33
- 37
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.801
Gonlumuzu ferah tutmaktan ve dua etmekten baska bir caremiz yok canim. Asilama igne ilac kullandin mi
Bu ilaclar sonraki ayda cok etki ediyorda ondan sordum. Benim asilamam tutmadi ama asilamadan sonraki ay ilaclarin etki ettigine inaniyorum ayrica 10 12 gun kadar incir kuru yaptim. Bunlari da aklinda bulundur canim5gün klomen kullandim canim sonra catlama ignesi oldum.doktor asilama sonrasi ilaç vermedi sadece infolic combi
Bu ilaclar sonraki ayda cok etki ediyorda ondan sordum. Benim asilamam tutmadi ama asilamadan sonraki ay ilaclarin etki ettigine inaniyorum ayrica 10 12 gun kadar incir kuru yaptim. Bunlari da aklinda bulundur canim
Canım geçmiş olsun rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah7 haftalıktı canim. Kesenin icini bi turlu goremedi sonra beta degerim dusmeye basladi. Sagliksiz oldguna karar verildi iki doktor tarafindan ve benim hayatimi tehlikeye atmamak adina, kendisinin dusmesini beklemedi doktorum ve ilacla dusurdu.
Canım olumsuzluğa kapılma hemen bende oldu aşılama sonr ası ilk idrarda kanlı geldi hatta iki üç gün ara ara idrar sonrası hafif pembemsi leke geldi yoğun kırmızı değil iyi düşün iyi olsun her seyin başı stres gerek olmadıkça ayakta durma bu günlerdeBenim esimde bu son diyor.bende bu aydan sonra kürler ve ovulasyon testiyle denicem.sagol canim benim.
Bakalım csnim bi sonraki regli de zamansız olursa reglinin 2. Gunu giderim şimdi gitsem de adet olunca gelin diyecek bu süreçleri ezberledim artıkBenim bi bilgim yok malesef canım. Ama bi doktor kontrolünden geç bence için rahat olur. 16 gün arayla adet olmak normal değil onu düzene sokar, bi de lekelenme tarzındaymış ya ara kanama falan diyolar böyle şeylere
Canım olumsuzluğa kapılma hemen bende oldu aşılama sonr ası ilk idrarda kanlı geldi hatta iki üç gün ara ara idrar sonrası hafif pembemsi leke geldi yoğun kırmızı değil iyi düşün iyi olsun her seyin başı stres gerek olmadıkça ayakta durma bu günlerde
Tırnağın varsa başını kaşı hesabı haklısın anlıyorum ama istirahat bu zamanlarda fazlasıyla lazımAh Canim ayakta durmamak mümkünmü öyle bir cevrem varki ben iyiyken pasta börek yemege gelirler eger hastaysam ameliyatli falansam arayip sormazlar kacarlar.en yakinlarim böyle düsün.
Sabit bi yumurtlama günü yoktur canım 1-2 gün geç olabilir ya da 1-2 gün erken olmuş olabilir düzenli adet gören birinde bile. Sen değerlendir bugünleri gün aşırıKızlar benim ovulasyon testi ilk günlere göre çok silik 3 gündür normalde yumurtlamam bugün ama hiç birşey yok bilginiz varmı.. ............................
Haklısın. O zaman regl olunca bi kontrolden geç canımBakalım csnim bi sonraki regli de zamansız olursa reglinin 2. Gunu giderim şimdi gitsem de adet olunca gelin diyecek bu süreçleri ezberledim artık
Kızlar benim çatlatma iğnesinde son 1 hakkım kaldı. O da tutmazsa aşılama olcak. Nasıl bişe , acı oluyor mu. Ben biraz korkağım da. Rahim filmini bile anestezili cektirdim.
Anladım inşallah canım ya. Teşekkür ederimCanim alttan muayene oluyorsunya bana göre aynisi 1dakkika sürdü sonra 15 dakika yatiyorsun o kadar.tabi insallah gerek kalmasin
Merhaba canım. İğnenin etkisi yaklaşık 10 günde geçiyo ama sonuç pozitifse 14.gün gibi testte çıkar, ancak beta hcg salgılanıyo. İnşallah bebişin gelmiştirSlm kızlar bende uzun süredir bekleyenlerdenim. Klomen kullandım bu ay ignenin 10. Günü yarın nezaman negatifleşyr testler. Nezaman test yapmaya başlamalıyım
canım çok geçmiş olsun iyi yaptın farklı doktora gitmekle en azından aklında soru işareti kalmadı en kısa zamanda sağlıkla inşaallah gelir bebişlerimiz üzme kendini demek yersiz olacak biliyorum ama rabbim hayırlısını versin canım benimKizlar selam. Iyi pazarlar. Malesef betam dususe gecti ve 2 doktrla yaptigim gorusme sonucu, kesenin kendisinin dusmesini beklemeden sonlandirmaya karar verdik. Doktorm kurtaj yapmk istemedi ve iceri bi fitil gibi bisey yerlestirdi. 1 saat sonra agri ve kanamam basladj. Regl gbi yani. 1 hafta sonra kontrolum var. Rabbim hayirlisni nasip etsn herkese
İnşallah cnm vardır ve sağlıklı devam eder. Hiç bebişim yok beraber evlendigimiz arkadaşların 2. Çocukları oldu bile. Allah hepimizin yardımcısı olsunMerhaba canım. İğnenin etkisi yaklaşık 10 günde geçiyo ama sonuç pozitifse 14.gün gibi testte çıkar, ancak beta hcg salgılanıyo. İnşallah bebişin gelmiştir
uff ay bu eslerdeki sperm vermeme durumu nesir halaa anlayamadm. hep kizarim ama neyae biz kadinlar cok gucluyuzBiraz önce wc de 1 damla daha geldi.yerlesme en erken 10.gunlerde oluyor canim benim daha ikinci gün... pek umudum kalmadi açıkçası ebe yi aradim benim asilamam kolay olmus kiskac falan kullanilmadi dedi.eşimde kesinlikle 2.aşılamaya karsi dogal olursa olsun birdaha sperm vermek icin hastaneye gitmem diyor.artik kismet
Canım aynı kaderi paylaşıyoruz. Ben de evleneli 2 yılı geçti ama her ay hüsran. Olmayan bi varlığı özlüyorum, hasret çekiyorum resmen. Allah hepimiZin yüzüne baksın canımİnşallah cnm vardır ve sağlıklı devam eder. Hiç bebişim yok beraber evlendigimiz arkadaşların 2. Çocukları oldu bile. Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?