Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah cnm vardır ve sağlıklı devam eder. Hiç bebişim yok beraber evlendigimiz arkadaşların 2. Çocukları oldu bile. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amiin kuzum Allah bize de sağlıkla sıhhatle nasip edicek inşallah. Ne kadar süredir istiyosunuz canım

kizlar yarin doktora gidiorum. esimde kruger morfoloji testine bakilck tekrar bakalm hayirlisi hakkimizda. bu ay eli bos donmeyelim artk
Hadi hayırlısı olsun artık canım. Eşine de tekrar bakılması iyi olur tabi. İnşallah artık bu ay olumlu sonucu alırsınız

cnm.bu test bilgisayarli ortamda bakiliomus. daha onceki boyle degildi

Hayirli olsun canim esinin degerlerine daha önce bakilmismiydi.sende bütün hormon tahlillerini tekrarlat birde hem kendine hem esine hemogram d vitamini b12 vitaminine baktir esinede ayrica e vitaminine baksinlar.tertemiz kafanda bir problem kalmadan ona göre tedaviye baslarsin

cnm b12 ve d vitaminleri kullaniyrm. baktrdm. bi kizamikcik testi.vr ona baktr dedi. oda pozitif cikti. esimde prblm cikmadi bilgisayarli ortamda net gormk istiyorum dedi

Amiin kuzum Allah bize de sağlıkla sıhhatle nasip edicek inşallah. Ne kadar süredir istiyosunuz canım
3 yıl olmak üzere. Evleneli 4 yıl oluyor ama. Hep kimyasal ile sonuçlanıyor gebeliklerim. İmmunolojik red oluyor sanırım. 10 aydır hiç gebelik elde edemeyince klomen kullandım bakalım. Nasip

3 yıl olmak üzere. Evleneli 4 yıl oluyor ama. Hep kimyasal ile sonuçlanıyor gebeliklerim. İmmunolojik red oluyor sanırım. 10 aydır hiç gebelik elde edemeyince klomen kullandım bakalım. Nasip
Anladım canım. Tekrarlayan kimyasal gebelikler için doktorun ne dedi, dediğin gibi immunolojik red oluyo sanırım ve kısa süreli ilaç tedavisiyle bağışıklık güçleniyo. Ayrıca kimyasal gebeliklere yumurtanın veya spermin kalitesizliği sebep oluyo. Her şeyi kontol ettirmişsinizdir zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…