- 23 Kasım 2016
- 1.383
- 1.485
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.821
En erken 14.günde test yap canım.Slm kızlar bende uzun süredir bekleyenlerdenim. Klomen kullandım bu ay ignenin 10. Günü yarın nezaman negatifleşyr testler. Nezaman test yapmaya başlamalıyım
Canım inşallah. Allah gönlüne göre versin. Haberdar et bizikizlar yarin doktora gidiorum. esimde kruger morfoloji testine bakilck tekrar bakalm hayirlisi hakkimizda. bu ay eli bos donmeyelim artk
rek haber verdigim yer burasi.cnm. herkesle hersey konusulmuo malesef. o.yuzden burda birbirimizi daha iyi anliyoruz. ayni seyleri yasiyoruz. unutamam kimseyiCanım inşallah. Allah gönlüne göre versin. Haberdar et bizi
Amiin kuzum Allah bize de sağlıkla sıhhatle nasip edicek inşallah. Ne kadar süredir istiyosunuz canımİnşallah cnm vardır ve sağlıklı devam eder. Hiç bebişim yok beraber evlendigimiz arkadaşların 2. Çocukları oldu bile. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hadi hayırlısı olsun artık canım. Eşine de tekrar bakılması iyi olur tabi. İnşallah artık bu ay olumlu sonucu alırsınızkizlar yarin doktora gidiorum. esimde kruger morfoloji testine bakilck tekrar bakalm hayirlisi hakkimizda. bu ay eli bos donmeyelim artk
cnm.bu test bilgisayarli ortamda bakiliomus. daha onceki boyle degildiHadi hayırlısı olsun artık canım. Eşine de tekrar bakılması iyi olur tabi. İnşallah artık bu ay olumlu sonucu alırsınız
cnm.bu test bilgisayarli ortamda bakiliomus. daha onceki boyle degildi
O neki canım sprem şeklini. Mi araştırıyorlarkizlar yarin doktora gidiorum. esimde kruger morfoloji testine bakilck tekrar bakalm hayirlisi hakkimizda. bu ay eli bos donmeyelim artk
Kruger den bahsediyosan zaten şu an geçerli olan test olarak onu söylüyolar canım hep doktorlar. Çok daha ayrıntılı bakılıyocnm.bu test bilgisayarli ortamda bakiliomus. daha onceki boyle degildi
cnm b12 ve d vitaminleri kullaniyrm. baktrdm. bi kizamikcik testi.vr ona baktr dedi. oda pozitif cikti. esimde prblm cikmadi bilgisayarli ortamda net gormk istiyorum dediHayirli olsun canim esinin degerlerine daha önce bakilmismiydi.sende bütün hormon tahlillerini tekrarlat birde hem kendine hem esine hemogram d vitamini b12 vitaminine baktir esinede ayrica e vitaminine baksinlar.tertemiz kafanda bir problem kalmadan ona göre tedaviye baslarsin
evet ege unv yapturmistik detayli dgl dedi.Kruger den bahsediyosan zaten şu an geçerli olan test olarak onu söylüyolar canım hep doktorlar. Çok daha ayrıntılı bakılıyo
Sizin testi hatırlıyorum biraz canım, hatta elde yazılmış bi testti. Böylesi daha iyi olur canımevet ege unv yapturmistik detayli dgl dedi.
evet.cnm. o.yuzden doktor istemedi. guvenemiorum bu teste dedi. daha fazla hormon almani istemiyorm dediSizin testi hatırlıyorum biraz canım, hatta elde yazılmış bi testti. Böylesi daha iyi olur canım
3 yıl olmak üzere. Evleneli 4 yıl oluyor ama. Hep kimyasal ile sonuçlanıyor gebeliklerim. İmmunolojik red oluyor sanırım. 10 aydır hiç gebelik elde edemeyince klomen kullandım bakalım. NasipAmiin kuzum Allah bize de sağlıkla sıhhatle nasip edicek inşallah. Ne kadar süredir istiyosunuz canım
Bence şu an için doktorun güzel bi yol izliyo kuzum, inşallah tedavinin sonucu da çok güzel olucakevet.cnm. o.yuzden doktor istemedi. guvenemiorum bu teste dedi. daha fazla hormon almani istemiyorm dedi
doktorum cok,basarili bi doktor. yeni basladim. bi cok kisi referans oldu. harika bi insan. en azindan parayla rezil etmiyor beniBence şu an için doktorun güzel bi yol izliyo kuzum, inşallah tedavinin sonucu da çok güzel olucak
Anladım canım. Tekrarlayan kimyasal gebelikler için doktorun ne dedi, dediğin gibi immunolojik red oluyo sanırım ve kısa süreli ilaç tedavisiyle bağışıklık güçleniyo. Ayrıca kimyasal gebeliklere yumurtanın veya spermin kalitesizliği sebep oluyo. Her şeyi kontol ettirmişsinizdir zaten canım3 yıl olmak üzere. Evleneli 4 yıl oluyor ama. Hep kimyasal ile sonuçlanıyor gebeliklerim. İmmunolojik red oluyor sanırım. 10 aydır hiç gebelik elde edemeyince klomen kullandım bakalım. Nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?