Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben mide kucultme ameliyatliyim sanirim yetersiz kaliyo beslenmem birazda o zorluyo beni vitaminim demirim 0 da ignigne vuruluyorum bakalim insallah sag salim kucagimiza aliriz. Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin. Hep dualarimdasiniz .

Kızlar bu sonuçlardan anlayan var mı ??
Canım benim anladığım kadarıyla sonuçlarınız iyi bi sıkıntı görünmüyo. Sadece likefaksiyon süresi yani spermin sıvılaşma süresi 60 dakika, o yüzden bence ilişkiden sonra sen 1 saat kadar ayağa kalkma ayaklarını dikip yat, çünkü ancak sıvılaşıp ilerler spermler

Ben mide kucultme ameliyatliyim sanirim yetersiz kaliyo beslenmem birazda o zorluyo beni vitaminim demirim 0 da ignigne vuruluyorum bakalim insallah sag salim kucagimiza aliriz. Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin. Hep dualarimdasiniz .
Ay canım beniim o biraz etkiliyodur seni. Ama onlar zaten çaresi olan şeyler iğneleri hep kullan canım. Allah razı olsun kuzum inşallah herkese de bana da Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

C

canım promen k diye bi ilaç vermişti. Bu tahlil eylülde yapılmıştı. Elime geçince göndermek istedim. Doktor hamileliğe engel değil demişti Ama benim aklıma takıldı
Siz de mi promen k kullanıyosunuz canım, biz de 1.5 aydır kullanıyoruz bakalım ne kadar etki edicek

Canım kalabildiğim kadar kalıyorum yatakta, hatta bi kaç kez sabaha kadar yattım ama cok huzursuz uyudum. O yüzden gece ikiye kadar falan yatakta kalıyorum sonra duş alıyorum. Canım aynen promen K vermişti, bi kutu kullandı eşim sonra almadı. Git test yaptır diyorum yanaşmıyor. Ben de doğal yollardan beslemeye çalışıyorum. Hazır tavuk , kola vs. gıdalar tükettirmiyorum. Bi de çakşır tozuna bal katıp yiyyor. Çok faydası var demişlerdi ne kadar dogru bilmiyorum

Bende kullandim bi ay promen k ise yramdi sanrm

1 saat kadar yatsan yeterli olur kuzum.
Biz de promen k kullanıyoruz 1 kutu bitti 2.kutudan 6-7 tane kullandık. Doktorumuz 3 ayda yani 3 kutuda değerleri gözle görülür farkla çoğaltıcak dedi. Biz de 2.5 aydır sabah akşam zeytinyağda bekletilmiş incir, sabah akşam keçiboynuzu özü, sabah akşam çakşır kökü suyu kullanıyoruz. İnşallah hepsinin faydasını görürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…