- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.841
Doktordan memnun olmak bu yolda en önemlisi canım. Çok sevindim bunadoktorum cok,basarili bi doktor. yeni basladim. bi cok kisi referans oldu. harika bi insan. en azindan parayla rezil etmiyor beni
Aman dikkat et kendine canım, tansiyonunu dengeleyecek bi şeyler bulundur hep yanında.
Ben de iyiyim çok şükür. Allah razı olsun canım benim dualarını eksik etme bizden, ben de sana ve hamile olan diğer arkadaşlarıma da dua ediyorum hep. Bakalım inşallah bu ay o mucizeyi yaşarız kuzum
Kızlar bu sonuçlardan anlayan var mı ??
Arkadaslar dayanamadım şimdi kan verdim
canım promen k diye bi ilaç vermişti. Bu tahlil eylülde yapılmıştı. Elime geçince göndermek istedim. Doktor hamileliğe engel değil demişti Ama benim aklıma takıldıSperm sayisi normal ama hareketsizlik %55 bunun ile ilgili belki bir tedavi uyguluyabilir doktorunuz cnm
Canım benim anladığım kadarıyla sonuçlarınız iyi bi sıkıntı görünmüyo. Sadece likefaksiyon süresi yani spermin sıvılaşma süresi 60 dakika, o yüzden bence ilişkiden sonra sen 1 saat kadar ayağa kalkma ayaklarını dikip yat, çünkü ancak sıvılaşıp ilerler spermlerKızlar bu sonuçlardan anlayan var mı ??
İnşallah güzrl haberler verirsin bize canımArkadaslar dayanamadım şimdi kan verdim
Ay canım beniim o biraz etkiliyodur seni. Ama onlar zaten çaresi olan şeyler iğneleri hep kullan canım. Allah razı olsun kuzum inşallah herkese de bana da Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinBen mide kucultme ameliyatliyim sanirim yetersiz kaliyo beslenmem birazda o zorluyo beni vitaminim demirim 0 da ignigne vuruluyorum bakalim insallah sag salim kucagimiza aliriz. Rabbim herkese bu duyguyu yasatsin. Hep dualarimdasiniz .
Siz de mi promen k kullanıyosunuz canım, biz de 1.5 aydır kullanıyoruz bakalım ne kadar etki edicekC
canım promen k diye bi ilaç vermişti. Bu tahlil eylülde yapılmıştı. Elime geçince göndermek istedim. Doktor hamileliğe engel değil demişti Ama benim aklıma takıldı
Canım kalabildiğim kadar kalıyorum yatakta, hatta bi kaç kez sabaha kadar yattım ama cok huzursuz uyudum. O yüzden gece ikiye kadar falan yatakta kalıyorum sonra duş alıyorum. Canım aynen promen K vermişti, bi kutu kullandı eşim sonra almadı. Git test yaptır diyorum yanaşmıyor. Ben de doğal yollardan beslemeye çalışıyorum. Hazır tavuk , kola vs. gıdalar tükettirmiyorum. Bi de çakşır tozuna bal katıp yiyyor. Çok faydası var demişlerdi ne kadar dogru bilmiyorumCanım benim anladığım kadarıyla sonuçlarınız iyi bi sıkıntı görünmüyo. Sadece likefaksiyon süresi yani spermin sıvılaşma süresi 60 dakika, o yüzden bence ilişkiden sonra sen 1 saat kadar ayağa kalkma ayaklarını dikip yat, çünkü ancak sıvılaşıp ilerler spermler
Canım kalabildiğim kadar kalıyorum yatakta, hatta bi kaç kez sabaha kadar yattım ama cok huzursuz uyudum. O yüzden gece ikiye kadar falan yatakta kalıyorum sonra duş alıyorum. Canım aynen promen K vermişti, bi kutu kullandı eşim sonra almadı. Git test yaptır diyorum yanaşmıyor. Ben de doğal yollardan beslemeye çalışıyorum. Hazır tavuk , kola vs. gıdalar tükettirmiyorum. Bi de çakşır tozuna bal katıp yiyyor. Çok faydası var demişlerdi ne kadar dogru bilmiyorum
Kaçıncı gunun canımArkadaslar dayanamadım şimdi kan verdim
1 saat kadar yatsan yeterli olur kuzum.Canım kalabildiğim kadar kalıyorum yatakta, hatta bi kaç kez sabaha kadar yattım ama cok huzursuz uyudum. O yüzden gece ikiye kadar falan yatakta kalıyorum sonra duş alıyorum. Canım aynen promen K vermişti, bi kutu kullandı eşim sonra almadı. Git test yaptır diyorum yanaşmıyor. Ben de doğal yollardan beslemeye çalışıyorum. Hazır tavuk , kola vs. gıdalar tükettirmiyorum. Bi de çakşır tozuna bal katıp yiyyor. Çok faydası var demişlerdi ne kadar dogru bilmiyorum
13. günüm ... Ama negatif..Kaçıncı gunun canım
10.gün erken canım en net sonuç 14.gün oluyoBenm 10gunumdu test yptim cikkadi erkn demi ya
Kan sonucun çıktı mı canim13. günüm ... Ama negatif..
Bi kutuda çok anlaşılmaz ama canım, çünkü spermler 72 gün ile 90 gün arasında yenileniyo. Yani en az o kadar kullanmak lazım ki etkisini görebilesinBende kullandim bi ay promen k ise yramdi sanrm
Kan sonucun çıktı mı canim[/QUOTE valla canım bende 15 inci gün evde test yaptım çıkmadım hala adet olmadım bide Allah yardım etsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?