Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım biz bi daha alamadık. Benim kullandıgım tozun fiyatı 50 lira. On günde bitiyor ve hiç aksatmadan devamlı içmem lazım. Tek maaşlı olunca maddi olarak sıkıntıya düşüyoruz. Allahım yüzümüze baksın hepimizin

Haklısın canım özellikle promen k çok pahalı 240 lira tam 1 aylık. Ben de inofolic combi kullanıyorum o da 55 lira, dün yeni aldım nöbetçi bi eczaneden 45 liraya şaşırdım. Tabi Allah hepimizin yardımcısı olsun, bu işlerde çok para gidiyo

Ben de inofolic şase kullanıyorum canım, sabah akşam aç karnına. Doktorum şiddetle tavsiye etti, ben de aksatmadan içiyorum. Bakalım bu ay nolcak, benim prolkatin yükseldi sanki ama yine de bi umut

Ben de inofolic şase kullanıyorum canım, sabah akşam aç karnına. Doktorum şiddetle tavsiye etti, ben de aksatmadan içiyorum. Bakalım bu ay nolcak, benim prolkatin yükseldi sanki ama yine de bi umut
Bana inofolic combiyi tavsiye etti canım günde 1 tane kullanıyorum ben taa ağustostan beri. Prolaktin benim de arada yükseliyo biraz, testere dişli aslan pençesi iç canım o dengeler

Evet yapıldı testler benim romatoljk degerler yüksek biraz (ana , beta2 mikrogloblin gibi) bide gebelik olursa klasik deltacortil kan sulandırıcı kullanmam gerekecek. Allah hayırlısını versin

Bana inofolic combiyi tavsiye etti canım günde 1 tane kullanıyorum ben taa ağustostan beri. Prolaktin benim de arada yükseliyo biraz, testere dişli aslan pençesi iç canım o dengeler
Canım fayda etmedi. Dostinex kullanıyorum 0’a düşürdü. Canım afedersin ama gögüslerim ilişki esnasında uyarılınca ağrımaya başlıyor yükseliyo sanırım.

Evet yapıldı testler benim romatoljk degerler yüksek biraz (ana , beta2 mikrogloblin gibi) bide gebelik olursa klasik deltacortil kan sulandırıcı kullanmam gerekecek. Allah hayırlısını versin
Hiçbiri halledilmeyecek şeyler değil. İnşallah Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip etsin canım

Canım fayda etmedi. Dostinex kullanıyorum 0’a düşürdü. Canım afedersin ama gögüslerim ilişki esnasında uyarılınca ağrımaya başlıyor yükseliyo sanırım.
Ben de yükselince dostinex kullanıyorum o dengeliyo 2-3 ay öyle gidiyo sonra yine yükseliyo canım. Evet göğüs ağrısı bende de yapıyodu şu an yok. Ben sutyeni çıkarınca göğüsler serbest kalıyo ya o zaman ağrıdığını hissediyodum en çok. Bi baktır canım prolaktine, yükseldiyse dostinex dengeler hemen

Bize en aynını dedi 3. Ayımız

Biz tanıdık eczane pazarlıkla 210 alıyoruz sende öyle bişey bulmaya çalış canım ya evet çok pahalı

Cumartesi günü iğnemi oldum sabırsızlıkla sonuç bekliyorum .. Deli gibi sürekli topikleri okuyorum offf Allah hepimizin yardımcısı olsun

Umutumut82 kuzum iliski olmasada cok sorun degil. Asilamayla arkadaslarinda dedigi gibi en iyi spermleri biraktilar zaten. Stres yapip kendine zehir etme bu gunleri. Bak yumurtalarin konusundada olumsuz dusunuyordun,hatta her doktor oncesi olumsuz dusuncelere sahiptin ama hep tersi oldu. Bu seferde oyle olacak Allahin izniyle. Sen sadece cok yorma kendini ve stres yapma boyle canim benim. Lekelenme durumu noldu bu arada? Ben butum haftasonunu okumayi ancak bitirdimde? Tekrar oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…