- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.861
Çok üzüldüm13. günüm ... Ama negatif..
inşallah bidakine canım bende 15 inde evde test yaptım çıkmadi hala adette olmadım Allah yardım etsin bize2.0 cıktı ama yanında S1 S2 S3 yazıyor ordada değerler var ama eski değerlerimmi acaba?
foto atabilsem..
Valla tekrar hayal kırıklığı olur diye korkuyorum kan vermeyekan testini dene idrar geç yanıt veriyor.
Canım biz bi daha alamadık. Benim kullandıgım tozun fiyatı 50 lira. On günde bitiyor ve hiç aksatmadan devamlı içmem lazım. Tek maaşlı olunca maddi olarak sıkıntıya düşüyoruz. Allahım yüzümüze baksın hepimizin1 saat kadar yatsan yeterli olur kuzum.
Biz de promen k kullanıyoruz 1 kutu bitti 2.kutudan 6-7 tane kullandık. Doktorumuz 3 ayda yani 3 kutuda değerleri gözle görülür farkla çoğaltıcak dedi. Biz de 2.5 aydır sabah akşam zeytinyağda bekletilmiş incir, sabah akşam keçiboynuzu özü, sabah akşam çakşır kökü suyu kullanıyoruz. İnşallah hepsinin faydasını görürüz canım
Haklısın canım özellikle promen k çok pahalı 240 lira tam 1 aylık. Ben de inofolic combi kullanıyorum o da 55 lira, dün yeni aldım nöbetçi bi eczaneden 45 liraya şaşırdım. Tabi Allah hepimizin yardımcısı olsun, bu işlerde çok para gidiyoCanım biz bi daha alamadık. Benim kullandıgım tozun fiyatı 50 lira. On günde bitiyor ve hiç aksatmadan devamlı içmem lazım. Tek maaşlı olunca maddi olarak sıkıntıya düşüyoruz. Allahım yüzümüze baksın hepimizin
Ben de inofolic şase kullanıyorum canım, sabah akşam aç karnına. Doktorum şiddetle tavsiye etti, ben de aksatmadan içiyorum. Bakalım bu ay nolcak, benim prolkatin yükseldi sanki ama yine de bi umutHaklısın canım özellikle promen k çok pahalı 240 lira tam 1 aylık. Ben de inofolic combi kullanıyorum o da 55 lira, dün yeni aldım nöbetçi bi eczaneden 45 liraya şaşırdım. Tabi Allah hepimizin yardımcısı olsun, bu işlerde çok para gidiyo
Bana inofolic combiyi tavsiye etti canım günde 1 tane kullanıyorum ben taa ağustostan beri. Prolaktin benim de arada yükseliyo biraz, testere dişli aslan pençesi iç canım o dengelerBen de inofolic şase kullanıyorum canım, sabah akşam aç karnına. Doktorum şiddetle tavsiye etti, ben de aksatmadan içiyorum. Bakalım bu ay nolcak, benim prolkatin yükseldi sanki ama yine de bi umut
Evet yapıldı testler benim romatoljk degerler yüksek biraz (ana , beta2 mikrogloblin gibi) bide gebelik olursa klasik deltacortil kan sulandırıcı kullanmam gerekecek. Allah hayırlısını versinAnladım canım. Tekrarlayan kimyasal gebelikler için doktorun ne dedi, dediğin gibi immunolojik red oluyo sanırım ve kısa süreli ilaç tedavisiyle bağışıklık güçleniyo. Ayrıca kimyasal gebeliklere yumurtanın veya spermin kalitesizliği sebep oluyo. Her şeyi kontol ettirmişsinizdir zaten canım
Canım fayda etmedi. Dostinex kullanıyorum 0’a düşürdü. Canım afedersin ama gögüslerim ilişki esnasında uyarılınca ağrımaya başlıyor yükseliyo sanırım.Bana inofolic combiyi tavsiye etti canım günde 1 tane kullanıyorum ben taa ağustostan beri. Prolaktin benim de arada yükseliyo biraz, testere dişli aslan pençesi iç canım o dengeler
Hiçbiri halledilmeyecek şeyler değil. İnşallah Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip etsin canımEvet yapıldı testler benim romatoljk degerler yüksek biraz (ana , beta2 mikrogloblin gibi) bide gebelik olursa klasik deltacortil kan sulandırıcı kullanmam gerekecek. Allah hayırlısını versin
Ben de yükselince dostinex kullanıyorum o dengeliyo 2-3 ay öyle gidiyo sonra yine yükseliyo canım. Evet göğüs ağrısı bende de yapıyodu şu an yok. Ben sutyeni çıkarınca göğüsler serbest kalıyo ya o zaman ağrıdığını hissediyodum en çok. Bi baktır canım prolaktine, yükseldiyse dostinex dengeler hemenCanım fayda etmedi. Dostinex kullanıyorum 0’a düşürdü. Canım afedersin ama gögüslerim ilişki esnasında uyarılınca ağrımaya başlıyor yükseliyo sanırım.
Bize en aynını dedi 3. Ayımız1 saat kadar yatsan yeterli olur kuzum.
Biz de promen k kullanıyoruz 1 kutu bitti 2.kutudan 6-7 tane kullandık. Doktorumuz 3 ayda yani 3 kutuda değerleri gözle görülür farkla çoğaltıcak dedi. Biz de 2.5 aydır sabah akşam zeytinyağda bekletilmiş incir, sabah akşam keçiboynuzu özü, sabah akşam çakşır kökü suyu kullanıyoruz. İnşallah hepsinin faydasını görürüz canım
Biz tanıdık eczane pazarlıkla 210 alıyoruz sende öyle bişey bulmaya çalış canım ya evet çok pahalıHaklısın canım özellikle promen k çok pahalı 240 lira tam 1 aylık. Ben de inofolic combi kullanıyorum o da 55 lira, dün yeni aldım nöbetçi bi eczaneden 45 liraya şaşırdım. Tabi Allah hepimizin yardımcısı olsun, bu işlerde çok para gidiyo
Hadi inşallah faydasını görüsünüz canım. Bizim daha hemen hemen 1.5 ay olduBize en aynını dedi 3. Ayımız
Valla ikisini de eşim aldı 240 a aldı canım. Artık 3.kutuyu ben soruşturayım bakalım bazı eczanelereBiz tanıdık eczane pazarlıkla 210 alıyoruz sende öyle bişey bulmaya çalış canım ya evet çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?