Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çok geçmiş olsun arkadaşım, bir kere oldu yine hamile kalırsın canımcım,, biliyorum çok zor ama umudumuzu da kaybetmemiz lazım

Canim simdi konustum doktorla iliski sart degil dedi.lekelenmenide takip et dedi. Aksamlari erken yatiyorum günduzleride oglanla uyuyorum 1 saat.dojtorda stres yapma dedi canim. Allahtan hayirlisi

aynen öyle canım yumoşun çatlayıp çatlamadığına bakmıyorlar.
çatlatma iğnesinden dolayı ağrıyordur benim de geçen ay 1 hafta kadar sürdü ağrı.
çatlamama ihtimali maalesef var ama yüzde 99 ihtimalle çatlıyor.
siz gün aşırı devam edin birlikteliğe

Kızlar günaydın 10 aralıkta iğnemi oldum bugün 14. Gün. Ne zaman adet olurum hamile değilsem bugün olmam gerekmiyor mu? Adet olmadan önce sivilcem çıkardı çıktı bu ay da çıktı

Günaydın Hanımlar, Nasılsınz?
iyi haftalar olsun inşallah..
Umutumut82 aşılama nasıl gidiyor arkadaşım, lekelenme oldu yazmışşsın.. devam etmemiştir umarım..

Canim dun 3kere oldu lekelenmem bugunluk birsey yok ama sagli sollu kasiklarim agriyor ayaklarim buz gibi. Acikcasi doktorunda benimde pek umudumuz yok hatta 2.asılama icin plan yapmaya basladim.esimi ikna etmeye calisiyorum.doktor cok stres yapiyorsun dedi.yinede rabbim bilir.saglikli sihatli olsunda.

hayırlısı olsun arkadaşım.. ayaklarını sıcak tut canım, çatlatma iğnesi kasıklarda fln ağrı yapar ama normaldir belki de.. Allah büyüktür.. ayrıca canım çok stres yapıyorsun.. bence psikiyatriste de gitmelisin mutlaka.. en önemli şey stres zaten.. hep olumsuz düşünüyorsun ve olumsuzu çağırıyorsun

Ocak ayinda psikologa gidicem canim...
Hakkimizda hayirlisi

Kızlar günaydın 10 aralıkta iğnemi oldum bugün 14. Gün. Ne zaman adet olurum hamile değilsem bugün olmam gerekmiyor mu? Adet olmadan önce sivilcem çıkardı çıktı bu ay da çıktı
Canım bugün test yapabilirsin. Hatta imkanın varsa kan testi var. Benim de alnımda kocaman çıktı ya, resmen adet olacaksın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…