- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.881
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bebişin sağlıkla hayırlısıyla gelirCumartesi günü iğnemi oldum sabırsızlıkla sonuç bekliyorum .. Deli gibi sürekli topikleri okuyorum offf Allah hepimizin yardımcısı olsun
Günaydın canımcım güzel haftalar hepimize :)Gunaydin bu arada herkese. Iyi bir hafta olmasini diliyorum :) guzel haberler alalim insallah
canım ben henüz aşılama yaptırmadım ama yaptırmam gerekirse devlette olacakDevlette yaptırdım seninki özelmi
Ben de geçen hafta cumartesi oldum canım. İlk iğnen miCumartesi günü iğnemi oldum sabırsızlıkla sonuç bekliyorum .. Deli gibi sürekli topikleri okuyorum offf Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlısı olsun tutar inşallah ilişki günlerini ihmal etme:)Cumartesi günü iğnemi oldum sabırsızlıkla sonuç bekliyorum .. Deli gibi sürekli topikleri okuyorum offf Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bebeğimi gördüm Allah'a vcok şükürler olsun
Kizlar selam. Iyi pazarlar. Malesef betam dususe gecti ve 2 doktrla yaptigim gorusme sonucu, kesenin kendisinin dusmesini beklemeden sonlandirmaya karar verdik. Doktorm kurtaj yapmk istemedi ve iceri bi fitil gibi bisey yerlestirdi. 1 saat sonra agri ve kanamam basladj. Regl gbi yani. 1 hafta sonra kontrolum var. Rabbim hayirlisni nasip etsn herkese
50olan ne bn promel k yi 250 aldim canimCanım biz bi daha alamadık. Benim kullandıgım tozun fiyatı 50 lira. On günde bitiyor ve hiç aksatmadan devamlı içmem lazım. Tek maaşlı olunca maddi olarak sıkıntıya düşüyoruz. Allahım yüzümüze baksın hepimizin
Umutumut82 kuzum iliski olmasada cok sorun degil. Asilamayla arkadaslarinda dedigi gibi en iyi spermleri biraktilar zaten. Stres yapip kendine zehir etme bu gunleri. Bak yumurtalarin konusundada olumsuz dusunuyordun,hatta her doktor oncesi olumsuz dusuncelere sahiptin ama hep tersi oldu. Bu seferde oyle olacak Allahin izniyle. Sen sadece cok yorma kendini ve stres yapma boyle canim benim. Lekelenme durumu noldu bu arada? Ben butum haftasonunu okumayi ancak bitirdimde? Tekrar oldu mu?
aynen öyle canım yumoşun çatlayıp çatlamadığına bakmıyorlar.Canim bu konu beninde kafama takiliyor doktor catlama ignesi yapti ama catladimi diye kontrol etmeden asilama yapti.dogumganede yapti.rahim agzini acip uzun hortum gibi birseyle iceri enjekte etti.benim hala kasiklarim 3gündür agriyor patlicak gibi acaba catlamama ihtimali olabilirmi.
Canım inofolic, yumurta kalitesini arttırıyor . Ama aralıksız kullanmak gerekiyomuş50olan ne bn promel k yi 250 aldim canim
Anladim canim doktorum vermedi bkalim bu ayda olmazsa rahim filmim istenck snrasi hayrlisi korkuyorum rabbim hepimize kisa srede hayrli saglikli bebisler versin cok zormusCanım inofolic, yumurta kalitesini arttırıyor . Ama aralıksız kullanmak gerekiyomuş
Günaydın Hanımlar, Nasılsınz?
iyi haftalar olsun inşallah..
Umutumut82 aşılama nasıl gidiyor arkadaşım, lekelenme oldu yazmışşsın.. devam etmemiştir umarım..
Canim dun 3kere oldu lekelenmem bugunluk birsey yok ama sagli sollu kasiklarim agriyor ayaklarim buz gibi. Acikcasi doktorunda benimde pek umudumuz yok hatta 2.asılama icin plan yapmaya basladim.esimi ikna etmeye calisiyorum.doktor cok stres yapiyorsun dedi.yinede rabbim bilir.saglikli sihatli olsunda.
inşallah yerleşiyordurCanim asilamadan sonra kirmizi lekelenmen oldumu.ben cuma günü asilama oldum. Bugün lekelenmeler basladi.doktir asilama sonrasi kanaman olmaz alet kullanmadim dedi.cok korkuyorum.
Canım anestezili mi çektirceksin,ben de eylülde çektirmiştimAnladim canim doktorum vermedi bkalim bu ayda olmazsa rahim filmim istenck snrasi hayrlisi korkuyorum rabbim hepimize kisa srede hayrli saglikli bebisler versin cok zormus
hayırlısı olsun arkadaşım.. ayaklarını sıcak tut canım, çatlatma iğnesi kasıklarda fln ağrı yapar ama normaldir belki de.. Allah büyüktür.. ayrıca canım çok stres yapıyorsun.. bence psikiyatriste de gitmelisin mutlaka.. en önemli şey stres zaten.. hep olumsuz düşünüyorsun ve olumsuzu çağırıyorsun
Canım bugün test yapabilirsin. Hatta imkanın varsa kan testi var. Benim de alnımda kocaman çıktı ya, resmen adet olacaksın diyorKızlar günaydın 10 aralıkta iğnemi oldum bugün 14. Gün. Ne zaman adet olurum hamile değilsem bugün olmam gerekmiyor mu? Adet olmadan önce sivilcem çıkardı çıktı bu ay da çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?