Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah yerleşiyordur
ya da yumurta çatladı şeffaf akıntı ile beraber leke mi geliyo acaba

Yok canim baya bildigin kan geldi.yerlesme 10gunden sonra olur dedi.artik nasipse olucak. 12gun kaldi.ocak ayinda psikiyatriye baslicam cok takiyorum kafaya.doktirum olmamasi icin neden yok tamamen psikolojik defi. Sen ne ysptin

Yok canim baya bildigin kan geldi.yerlesme 10gunden sonra olur dedi.artik nasipse olucak. 12gun kaldi.ocak ayinda psikiyatriye baslicam cok takiyorum kafaya.doktirum olmamasi icin neden yok tamamen psikolojik defi. Sen ne ysptin
aslında rahat olman lazım canım
Allaha bin şükür 1 tane evladımız var. Rabbim uzun ömürler versin hepsine.
bi de kardeşi olsa çok güzel olur ama olmazsa da Allahın takdiri.
hem 40 a kadar yolu var, yılmadan deneriz

ben de çarşamba gidicem yumoşlara bakılacak
klomen dün bitti

Klomenden sonra bı hafta gün aşırı ilişki dedi mı doktor bana öyle demişti nedenini anlamadım erken çatlarsa falan diye heralde

Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah yumoşlar büyümüştür. Evet rabbime sukürler olsun 1tane var canim rabbim isteyen herkese nasip etsin.aslinda hic takmiyordum kafama sonradan 2yil once hamile kalinca herkese soyledim sonradanda düsünce insanlara malzeme oldu..önüne gelen soruyor cocuk yap yaşin geciyor kardeşsiz olmaz diye baski yapiyorlar.ya düsün esimin teyzesi aradi gecenlerde okadarda mesafeliyim yani kadin direkt niye cocuk yapmiyorsun yasin geciyor dedi...ya ben kimsenin coluguna cocuguna karismiyorum sormuyorum merak etmiyorum.tam tersi eger boyle bir sorunu olan kisilerin evine cocugumla gitmiyorum dua ediyorum onlara.

Kızlar ben hastanedeyim doktor bu ay yumurta gelişimine bağlı aşılama yapmayı düşünüyorum sana dedi, eşimin sonuçlarını bekliyoruz :)

Ay hadi canim.vallahi kalp kalbe karsiymis senin üye adini ariyordum gecmis sayfalardan merak etmistim ne yaptigini adini tam olarak yazamadigimdan etiketleyemiyordum sen yazdin.hadi hayirlisi olsun canim rabbim yüzüne baksin insallah.

Ay hadi canim.vallahi kalp kalbe karsiymis senin üye adini ariyordum gecmis sayfalardan merak etmistim ne yaptigini adini tam olarak yazamadigimdan etiketleyemiyordum sen yazdin.hadi hayirlisi olsun canim rabbim yüzüne baksin insallah.
Amin canım hepimizin :) ben de giremedim biraz ilerlemiş gitmiş konular. Sıra bekliyoruz tahlil için de. Gerildim valla.

ağzı olan konuşuyor işte canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…