Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım benim ben bu ayda da hamile kalamadım hatırlar mısın fazla büyümüş bir yumurtam vardı regl öncesi 3-4 gün çok koyu renk kanamam oldu hafif hafif sonra da başladı dün 2. günüydü eski doktorumun yaptırmadığı hormon tahlillerini yaptırdım değerler şimdilik normal salı günü amh falan çıkacak ondan sonra da yumurta takibiyle insallah

ağzı olan konuşuyor işte canım

Verende Allah alanda Allah ben hep annemi uyaririm aman anne sakın kimseye cocuk düsünmüyormusun diye bile sorma... sende rahim kalinligini takip et canim.bakiyorumda gecen klomen kullanimlarimda rahim inceymis belkide oyüzden tutmadi

Verende Allah alanda Allah ben hep annemi uyaririm aman anne sakın kimseye cocuk düsünmüyormusun diye bile sorma... sende rahim kalinligini takip et canim.bakiyorumda gecen klomen kullanimlarimda rahim inceymis belkide oyüzden tutmadi
aynen inceydi.
adetin 2. günü gittiğimde 8mm imiş
doktor söylemedi ama ultrason kağıdında yazıyormuş sonradan gördüm.
adetim de çok çabuk bitti incelmemiştir diye düşünüyorum
bakalım çarşambaya belli olur narlarım hazır ama sıkıp içicem inceyse :)

inşaşlah canım. Ama rahatsız oldum hastane de eşimi lavoboya yönlendirdiler hiç hoşuma gitmedi açıkcası, aşılama için de yine lavoboda alıcaklar. Bu şekilde yapılmasını istemem

Canim lavabo dedigin ozel bir odadir canim..eşimide gönderdiler kücük bir oda varmis icinde wc banyo var demisti.

Senindemi öyle inceymis.benim doktorumun agzindan kerpetenle laf cikiyor bu seferindede 5mm dedi ben sormasam rahim kalinligini söylemiyor hatta benim sormam ona saçma geliyor.

inşaşlah canım. Ama rahatsız oldum hastane de eşimi lavoboya yönlendirdiler hiç hoşuma gitmedi açıkcası, aşılama için de yine lavoboda alıcaklar. Bu şekilde yapılmasını istemem
ah canım en iyi ben bilirim.
devletteki aşılamamda bi kutu verdiler eşime al bunu doldur getir wc de dediler.(sonu iyi olmuştu ama)
eşim şok :) daha önce özel bi hastanede yaptırmıştık
orda özel bir oda vardı, film cdleri dergiler vs her türlü imkan varmış

Senindemi öyle inceymis.benim doktorumun agzindan kerpetenle laf cikiyor bu seferindede 5mm dedi ben sormasam rahim kalinligini söylemiyor hatta benim sormam ona saçma geliyor.
belki de biz mi abartıyoruz ne dersin?
azıcık salmak lazım aslında
nasip ettiyse Rabbim 5mm de olsa olur aslında

Kız yok özele gittik biz de güya, sıra bekledim girmek için diyor. Çok da sağlıklı bir örnek olduğunu sanmıyorum ama işte inşallah düzgün çıkar :)

Kız yok özele gittik biz de güya, sıra bekledim girmek için diyor. Çok da sağlıklı bir örnek olduğunu sanmıyorum ama işte inşallah düzgün çıkar :)
ellerini bir güzel yıkadıysa sorun olmaz canım
bizim çektiklerimiz yanında erkeklerinki tırt
biraz olcak o kadar

Canım benim eşim de spermiyogram testi verirken lavaboda verdi, bi de özel hastane yani. Ben böyle bi saçmalık görmedim. Bence onun için ferah temiz bi oda gerekli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…