- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.921
kızlar an itibariyle adet oldum ama kahverengi geliyor su anlık sokulurmu sokulmezmi bilemicem insallah sökülür cumaya randevu almıştım hormon tahlilleri için ama 4. gün oluyor ozaman geç olur bide en iyi gün hangisi tahlil.icin 2.mi 3.mü kızlar ya bide kararsız kaldım ya bu ay direk doktora mı gitsem yoksa ovulasyon testi ve bal tarcin kürü ile devammı etsem ya @AloeeVeraaUmutumut82 @Esrasvn @UmutluKarTanesi @SemSem01 @Melegiminnnannesi neiraida @compeng @Morasigi @0fLu canm sen uyguladinmi bu kürü
ağzı olan konuşuyor işte canım
İnşallah canım :) spermiogram vericez kan alma da sıra bekliyoruz, şaka gibi anlamadım birşey.Gerilme gerilme tatli telaslar bunlar hediyen yola cikti gelicek en kisa zamanda insallah
aynen inceydi.Verende Allah alanda Allah ben hep annemi uyaririm aman anne sakın kimseye cocuk düsünmüyormusun diye bile sorma... sende rahim kalinligini takip et canim.bakiyorumda gecen klomen kullanimlarimda rahim inceymis belkide oyüzden tutmadi
yapılsın tabii olasığı yüzde 15 artıyorKızlar ben hastanedeyim doktor bu ay yumurta gelişimine bağlı aşılama yapmayı düşünüyorum sana dedi, eşimin sonuçlarını bekliyoruz :)
inşaşlah canım. Ama rahatsız oldum hastane de eşimi lavoboya yönlendirdiler hiç hoşuma gitmedi açıkcası, aşılama için de yine lavoboda alıcaklar. Bu şekilde yapılmasını istememyapılsın tabii olasığı yüzde 15 artıyor
hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
inşaşlah canım. Ama rahatsız oldum hastane de eşimi lavoboya yönlendirdiler hiç hoşuma gitmedi açıkcası, aşılama için de yine lavoboda alıcaklar. Bu şekilde yapılmasını istemem
aynen inceydi.
adetin 2. günü gittiğimde 8mm imiş
doktor söylemedi ama ultrason kağıdında yazıyormuş sonradan gördüm.
adetim de çok çabuk bitti incelmemiştir diye düşünüyorum
bakalım çarşambaya belli olur narlarım hazır ama sıkıp içicem inceyse :)
gzl haberleirni bekliiyrz cnm. ins sonuc olumlu olackCumartesi günü iğnemi oldum sabırsızlıkla sonuç bekliyorum .. Deli gibi sürekli topikleri okuyorum offf Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayır canım bildiğin tuvalet, bir sürü adam girdi çıktı falan. Normal kat tuvaleti. Halkla ilişkilere de söylendim baya. Malesef yerimiz yok diyorCanim lavabo dedigin ozel bir odadir canim..eşimide gönderdiler kücük bir oda varmis icinde wc banyo var demisti.
Hayır canım bildiğin tuvalet, bir sürü adam girdi çıktı falan. Normal kat tuvaleti. Halkla ilişkilere de söylendim baya. Malesef yerimiz yok diyor
ah canım en iyi ben bilirim.inşaşlah canım. Ama rahatsız oldum hastane de eşimi lavoboya yönlendirdiler hiç hoşuma gitmedi açıkcası, aşılama için de yine lavoboda alıcaklar. Bu şekilde yapılmasını istemem
belki de biz mi abartıyoruz ne dersin?Senindemi öyle inceymis.benim doktorumun agzindan kerpetenle laf cikiyor bu seferindede 5mm dedi ben sormasam rahim kalinligini söylemiyor hatta benim sormam ona saçma geliyor.
Evet ilk iğnem :)) hakkımızda hayırlısı bakalımBen de geçen hafta cumartesi oldum canım. İlk iğnen mi
Kız yok özele gittik biz de güya, sıra bekledim girmek için diyor. Çok da sağlıklı bir örnek olduğunu sanmıyorum ama işte inşallah düzgün çıkar :)ah canım en iyi ben bilirim.
devletteki aşılamamda bi kutu verdiler eşime al bunu doldur getir wc de dediler.(sonu iyi olmuştu ama)
eşim şok :) daha önce özel bi hastanede yaptırmıştık
orda özel bir oda vardı, film cdleri dergiler vs her türlü imkan varmış
Evet hani devlet olsa anlıyvam da özelsin bir de para almaya gelince çok güzeller ama. Aşılama için 750 dedi bana.Hakikaten sacmalikmiş. Napicaksin canim sonu iyi olsun yeter ki.
ellerini bir güzel yıkadıysa sorun olmaz canımKız yok özele gittik biz de güya, sıra bekledim girmek için diyor. Çok da sağlıklı bir örnek olduğunu sanmıyorum ama işte inşallah düzgün çıkar :)
Saol canım:)Masalkah canim masallahhh.
Canım benim eşim de spermiyogram testi verirken lavaboda verdi, bi de özel hastane yani. Ben böyle bi saçmalık görmedim. Bence onun için ferah temiz bi oda gerekli .ah canım en iyi ben bilirim.
devletteki aşılamamda bi kutu verdiler eşime al bunu doldur getir wc de dediler.(sonu iyi olmuştu ama)
eşim şok :) daha önce özel bi hastanede yaptırmıştık
orda özel bir oda vardı, film cdleri dergiler vs her türlü imkan varmış
Amin canım. Sen bu cumartesi mi oldun geçen cumartesi miEvet ilk iğnem :)) hakkımızda hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?