Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar devlette çatlatma iğnesi klomen tedavisi yapiliyor mu i daha önce gittigimde çatlatma iğnesi vermemişti özele gidemem bu ay durumum yok
Bana klomeni devlette verdiler kontrole çağırdığı da sıra bulamadım diye hemen özele gittim hemen iğne yaptılar çatlatmak için ama devlete de gidebilsem yapardı diye düşünüyorum sonuçta klomeni o verdi ama zaten iğneden 150₺ydi sanirm

belki de biz mi abartıyoruz ne dersin?
azıcık salmak lazım aslında
nasip ettiyse Rabbim 5mm de olsa olur aslında

Valla canimcim haklisin sen narlari yinede hazirda bulundur biz isimizi saglama alalim gerisini rabbim bilir.

Arkadaşlar devlette çatlatma iğnesi klomen tedavisi yapiliyor mu i daha önce gittigimde çatlatma iğnesi vermemişti özele gidemem bu ay durumum yok

Devlettede burebir ayni tedavi uygulanuyor canim.doktor ya cok fazla yumurtan varsa igne yapmiyor ya da yumurtalarin gelismediyse. Iyi doktoru bulduktan sonra siralama heryerde ayni

ellerini bir güzel yıkadıysa sorun olmaz canım
bizim çektiklerimiz yanında erkeklerinki tırt
biraz olcak o kadar

Aynen canim birazda onlar ceksinler zahmet versinler. Ben her alttan muayene oldugumda kendimi cok kasiyorum canim yaniyor ama dua ediyorum sabrediyorum... biz ozelde yaptirdik odada banyo wc yatak havlular tv steril el sabunu herşey varmis benim esim yinede nazlaniyor.

Sonuçlar çıkmış kızlar anlarsınız siz :) benden deyimlisiniz

Cok iyi gibi görünuyor canim.sadece lokasit var fazla degil iltahap diye biliyorum cok fazla olunca hamilelige engel oluyor diye biliyorum.ama orani cok düşük ilacla duzelir hemen

bugun esim nazlana nazlana sperm testini verdi. doktor regl gecikmis kucuk.kistlerin var 2 tane dedi. esimin sperm testine gore hangi tedaviye baslayacagimiz belli olck. anlasilan bu gecede uyku yok, yine hangi tedaviye baslicaz acaba

Cok iyi gibi görünuyor canim.sadece lokasit var fazla degil iltahap diye biliyorum cok fazla olunca hamilelige engel oluyor diye biliyorum.ama orani cok düşük ilacla duzelir hemen
Az önce yzdığına cevap verecektim :) tabiki biz 2 günde bir muayne oluyoruz onlarda katlanacak. Sadece hijyenik gelmedi bana. Henüz doktor bakmadı değerlere antibiyotik falan verir herhalde, belki de o da sıkıntı yapıyordur

bugun esim nazlana nazlana sperm testini verdi. doktor regl gecikmis kucuk.kistlerin var 2 tane dedi. esimin sperm testine gore hangi tedaviye baslayacagimiz belli olck. anlasilan bu gecede uyku yok, yine hangi tedaviye baslicaz acaba
Canım aynı aşamadayız aynı gün de biz de test verdik, inşallah sonumuz güzel olsun :)

Hakkinda hayirlisi olsun canim.benimde ilk kontrolde 1 tane yumurta kiste dönüsuyor dedi 2 gün sonra gittigimde kaybolmustu.tedavite enfel olacagini sanmiyorum.eger reglin bitmediyse en azibdan bu aksam sofan suyu icebilirsin

i
Hakkinda hayirlisi olsun canim.benimde ilk kontrolde 1 tane yumurta kiste dönüsuyor dedi 2 gün sonra gittigimde kaybolmustu.tedavite enfel olacagini sanmiyorum.eger reglin bitmediyse en azibdan bu aksam sofan suyu icebilirsin
icemiyorum.cnm. mide rahatsizligim vr. prolaktin degerlerime tekrar bakicak. d vitamini kapsul verdi. bakalm nasl olucaz

Cok cok haklisin canim hangi devirdeyiz eger bu tip testler yapiliyorsaki sonucta devlete giden kisi sayisi daha fazladir ufacicik ozel bir bölüm yapilabilirdi.benim eşim okadar konforda bile strese girdi.birde wc de heran kapimi calinacak stresi olur.insallah emeginizin karsiligini alirsiniz .lökasiti cok yüksel degil bol bol su icsin ilacla hemen düser.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…