- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.941
O konu da haklısın çekiversinşer bir zahmet de. Ben aşılama için istemedim hijyenik gelmedi bana :)ellerini bir güzel yıkadıysa sorun olmaz canım
bizim çektiklerimiz yanında erkeklerinki tırt
biraz olcak o kadar
Bence de olmalı paraları alırken pıt pıt iyi ama sonrası gir tuvaleteCanım benim eşim de spermiyogram testi verirken lavaboda verdi, bi de özel hastane yani. Ben böyle bi saçmalık görmedim. Bence onun için ferah temiz bi oda gerekli .
Bana klomeni devlette verdiler kontrole çağırdığı da sıra bulamadım diye hemen özele gittim hemen iğne yaptılar çatlatmak için ama devlete de gidebilsem yapardı diye düşünüyorum sonuçta klomeni o verdi ama zaten iğneden 150₺ydi sanirmArkadaşlar devlette çatlatma iğnesi klomen tedavisi yapiliyor mu i daha önce gittigimde çatlatma iğnesi vermemişti özele gidemem bu ay durumum yok
belki de biz mi abartıyoruz ne dersin?
azıcık salmak lazım aslında
nasip ettiyse Rabbim 5mm de olsa olur aslında
Arkadaşlar devlette çatlatma iğnesi klomen tedavisi yapiliyor mu i daha önce gittigimde çatlatma iğnesi vermemişti özele gidemem bu ay durumum yok
Arkadaşlar devlette çatlatma iğnesi klomen tedavisi yapiliyor mu i daha önce gittigimde çatlatma iğnesi vermemişti özele gidemem bu ay durumum yok
ellerini bir güzel yıkadıysa sorun olmaz canım
bizim çektiklerimiz yanında erkeklerinki tırt
biraz olcak o kadar
Yapiliyor igneyi kndin aliosun rapor cikarirsan devlet oduyor ama univ. Hastaneleri rapor veriyormus bn igneyi 107aliyorumArkadaşlar devlette çatlatma iğnesi klomen tedavisi yapiliyor mu i daha önce gittigimde çatlatma iğnesi vermemişti özele gidemem bu ay durumum yok
bgn esimde lavaboda verdi. bende sok oldum. yani ozl bi hastaneye hic yakistiramadmCanım benim eşim de spermiyogram testi verirken lavaboda verdi, bi de özel hastane yani. Ben böyle bi saçmalık görmedim. Bence onun için ferah temiz bi oda gerekli .
Sonuçlar çıkmış kızlar anlarsınız siz :) benden deyimlisiniz
Az önce yzdığına cevap verecektim :) tabiki biz 2 günde bir muayne oluyoruz onlarda katlanacak. Sadece hijyenik gelmedi bana. Henüz doktor bakmadı değerlere antibiyotik falan verir herhalde, belki de o da sıkıntı yapıyordurCok iyi gibi görünuyor canim.sadece lokasit var fazla degil iltahap diye biliyorum cok fazla olunca hamilelige engel oluyor diye biliyorum.ama orani cok düşük ilacla duzelir hemen
Canım aynı aşamadayız aynı gün de biz de test verdik, inşallah sonumuz güzel olsun :)bugun esim nazlana nazlana sperm testini verdi. doktor regl gecikmis kucuk.kistlerin var 2 tane dedi. esimin sperm testine gore hangi tedaviye baslayacagimiz belli olck. anlasilan bu gecede uyku yok, yine hangi tedaviye baslicaz acaba
bugun esim nazlana nazlana sperm testini verdi. doktor regl gecikmis kucuk.kistlerin var 2 tane dedi. esimin sperm testine gore hangi tedaviye baslayacagimiz belli olck. anlasilan bu gecede uyku yok, yine hangi tedaviye baslicaz acaba
senin asilamami kuzum. ilk tedavinmi. nasil baslayacak seruven :)Canım aynı aşamadayız aynı gün de biz de test verdik, inşallah sonumuz güzel olsun :)
icemiyorum.cnm. mide rahatsizligim vr. prolaktin degerlerime tekrar bakicak. d vitamini kapsul verdi. bakalm nasl olucazHakkinda hayirlisi olsun canim.benimde ilk kontrolde 1 tane yumurta kiste dönüsuyor dedi 2 gün sonra gittigimde kaybolmustu.tedavite enfel olacagini sanmiyorum.eger reglin bitmediyse en azibdan bu aksam sofan suyu icebilirsin
Az önce yzdığına cevap verecektim :) tabiki biz 2 günde bir muayne oluyoruz onlarda katlanacak. Sadece hijyenik gelmedi bana. Henüz doktor bakmadı değerlere antibiyotik falan verir herhalde, belki de o da sıkıntı yapıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?