- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.961
i
icemiyorum.cnm. mide rahatsizligim vr. prolaktin degerlerime tekrar bakicak. d vitamini kapsul verdi. bakalm nasl olucaz
cok.endiseliyim cnm. ins bu ay olurda biraz rahat ederimOlur olur canim en önemli aşama regli olabilmekti.Allah in izniyle geriside gelicek.
cok.endiseliyim cnm. ins bu ay olurda biraz rahat ederim
oyle yapmamak elde degil. doktor prolaktin strese bagli artio diyorValla canim stres yapma diyecegim laf aramizda bende cok stresliyim diger arkadaslarda bana stres yapma diyor. Artik birbirimize destek vericez.
Adet döngüne bağlı canım, bi de iğnenin yapıldığı güne bağlı. Ben 28-29 günde bir adet oluyorum ilk kullanımda ikisinde de adetin 28.günü yani kendi bat tarihimde adet oldum. İlk iğnede 17.gün, ikinci iğnede 14.gün adet oldumKızlar günaydın 10 aralıkta iğnemi oldum bugün 14. Gün. Ne zaman adet olurum hamile değilsem bugün olmam gerekmiyor mu? Adet olmadan önce sivilcem çıkardı çıktı bu ay da çıktı
benim hic bebegim yok. dusukte olmadi. psikolojik olrk zor durumdayimStres nasil olmasin.ya insan.uzuluyor malesef cokk zzor
Anladım canım perşembeye kadar gelmesi lazım öyleyseAdet döngüne bağlı canım, bi de iğnenin yapıldığı güne bağlı. Ben 28-29 günde bir adet oluyorum ilk kullanımda ikisinde de adetin 28.günü yani kendi bat tarihimde adet oldum. İlk iğnede 17.gün, ikinci iğnede 14.gün adet oldum
Ay hadi gözün aydın kuzum ya, aşılamada biraz daha artıyo ihtimal. İnşallah bu ay gelir bebişinKızlar ben hastanedeyim doktor bu ay yumurta gelişimine bağlı aşılama yapmayı düşünüyorum sana dedi, eşimin sonuçlarını bekliyoruz :)
Stres nasil olmasin.ya insan.uzuluyor malesef cokk zzor
Canım eylülde vermişti testi, tekrardan ver diyorum yanaşmıyor, ben rahat edemiyorum diyor. Adam da haklı. Dediğin gibi her şeyden para almayı biliyolar amabgn esimde lavaboda verdi. bende sok oldum. yani ozl bi hastaneye hic yakistiramadm
Benimde yok canim uc yillik evliyim.bi yildir ugrasiyorum ve cok uzuluyroum tarifi yokcok zor
benim hic bebegim yok. dusukte olmadi. psikolojik olrk zor durumdayim
Canim herkes stres yapiyoruz hepimiz .sen stres yapican biz sana yapma dicez. Ben stres yapicam siz bana yapna diyeceksiniz.bizim durumumuzu ancak biz anlariz baska alternatifimiz yok.
22 aralıkta oldum sen ne zaman 15'i mi?Amin canım. Sen bu cumartesi mi oldun geçen cumartesi mi
Canım eylülde vermişti testi, tekrardan ver diyorum yanaşmıyor, ben rahat edemiyorum diyor. Adam da haklı. Dediğin gibi her şeyden para almayı biliyolar ama
Sonuçlarınız gayet güzel canım maşallah hiçbir sıkıntı yok çok şükür :)Sonuçlar çıkmış kızlar anlarsınız siz :) benden deyimlisiniz
Aynen canım 15’ine oldum.22 aralıkta oldum sen ne zaman 15'i mi?
Sonuçlarınız gayet güzel canım maşallah hiçbir sıkıntı yok çok şükür :)
Sonuçlar çok iyi gözüküyor Allah evlat masip etsin inşallahSonuçlar çıkmış kızlar anlarsınız siz :) benden deyimlisiniz
Evet kuzum ben daha geçen ay 55 e almıştım, cumartesi günü aldım nöbetçi bi eczaneden 45 e aldım şaşırdımKizlar infolic combi 55 olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?