- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #11.981
Hayırlısı neyse o olsun tatlım ne zaman çıkıcak sperm sonucunuzbugun esim nazlana nazlana sperm testini verdi. doktor regl gecikmis kucuk.kistlerin var 2 tane dedi. esimin sperm testine gore hangi tedaviye baslayacagimiz belli olck. anlasilan bu gecede uyku yok, yine hangi tedaviye baslicaz acaba
Oh az kalmış senin var mı belirti falan nasıl hissediyorsunAynen canım 15’ine oldum.
Aynen canım bat gününü çok geçmez yani bebek yoksaAnladım canım perşembeye kadar gelmesi lazım öyleyse
Canım yok sivilcem çıktı, adet olacağım biliyorumOh az kalmış senin var mı belirti falan nasıl hissediyorsun
Kuzum ileri hız dediğimiz şey ikiye ayrılıyo. A=hızlı ileri hareketli, B=yavaş ileri hareketli. Bunların ikisi zaten iş görüyo diğerleri çöp diyebiliriz. A+B= %35 üzeri olması gerekiyomuş en az. Ama tabi A grubu yani hızlı ileri hareketli daha fazla olmalı ki dölleme kolay olsunCanim sen bilirsin ileri hiz en az kac olmali
onu temizler ayarlarlar canımO konu da haklısın çekiversinşer bir zahmet de. Ben aşılama için istemedim hijyenik gelmedi bana :)
Seninle aynı gün mü iğne vurulmuştuk?Canım yok sivilcem çıktı, adet olacağım biliyorum(
Ben 15inde iğne oldum canım sen ?Seninle aynı gün mü iğne vurulmuştuk?
Kuzum ileri hız dediğimiz şey ikiye ayrılıyo. A=hızlı ileri hareketli, B=yavaş ileri hareketli. Bunların ikisi zaten iş görüyo diğerleri çöp diyebiliriz. A+B= %35 üzeri olması gerekiyomuş en az. Ama tabi A grubu yani hızlı ileri hareketli daha fazla olmalı ki dölleme kolay olsun
Test yaptın mı hiç? 10 - 12 gün test yapılabilir demişti doktorum amaCanım yok sivilcem çıktı, adet olacağım biliyorum(
Ben çatlatma iğnesi den sonra adet olmadım yarın randevu aldım Bağcılar devlet hastanesi var oraya gidecem bende soylicem bakalım verirse bı ay orda denicemyapılıyor canım.. ben ümraniye araştırmaya gidiyorum mesela
Hayır canım benim ilk değer de gayet güzelmiş, yani toplamları çok güzel. İlk değerle de gebelik rahat olur bence. Hele ki yıkandıktan sonra çok çok güzel olmuş değer maşallahBenimde hizli 19 yavas 47 cikmis yikama sonrasi hizli 52 yavas 9 cikmis test olmus.kaliteyi arttirmislar.ilk degeriyle normal gebelik zormu acaba
Bı ara gittiğim de istedim vermediler valla özele git dediler özelde bir muayene 100 lira olmuş insan gidemiyor o kadarYapiliyor igneyi kndin aliosun rapor cikarirsan devlet oduyor ama univ. Hastaneleri rapor veriyormus bn igneyi 107aliyorum
Ovitrelle mi vermistiYapiliyor igneyi kndin aliosun rapor cikarirsan devlet oduyor ama univ. Hastaneleri rapor veriyormus bn igneyi 107aliyorum
Bı ara gittiğim de istedim vermediler valla özele git dediler özelde bir muayene 100 lira olmuş insan gidemiyor o kadar
aynen cnm aynen. erkekler cok nazli. ama naplm bebek istiyrzCanım eylülde vermişti testi, tekrardan ver diyorum yanaşmıyor, ben rahat edemiyorum diyor. Adam da haklı. Dediğin gibi her şeyden para almayı biliyolar ama
aynindurumdayiz cnm. bende 3 yillik evliyim. hangi sehirdesinBenimde yok canim uc yillik evliyim.bi yildir ugrasiyorum ve cok uzuluyroum tarifi yok
4 te cnm cikck bakalm. ne olckHayırlısı neyse o olsun tatlım ne zaman çıkıcak sperm sonucunuz
Hayırlı sonuçlar aşın kuzum4 te cnm cikck bakalm. ne olck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?